ayşecim hakkında hayırlısı olsun cnım inşallah gercektende alıp gelmişsindir bebeklerını
okudum aysecım ben dualarımı hepsını
EslemLiva dogru demişler hangi yumurta hangı tarafta geliştigini bilmediğin için sallıyolar ulaşsın dye
birkac bende denemiştim
hayırlı cumalar arkadaslar dualarınızda unutmayın
ben geldım canlarım
hayırlısı canım Rabbim herşeyi bilir verir belki bebiş oradadır salı günü hayrola canımmmcanım bebeğide görmedi,görseydi umudum artacaktı,sadece kese iyi dedi,ama içinde bebk yok,zaten bulantım 2 gün önce çok şiddetliydi
,,şimdi bulantı falan yok,değerlerim düşüyor sanırım,Allah hayırlısını versin,hepimize...ben geç doktora gittim idrarda öğrenince kimyasal olur diye beklemiştim,o yüzden yazmadım kalp atışlarını duymadan canım...
olur cnm parça parça kılarsın zaten hepsi bırden cok zor olur
hoşgeldin cnm. ben çıkıyım cok işim var cnm bıtınce gelırım inş.Allaha emanet olun..
canım bebeğide görmedi,görseydi umudum artacaktı,sadece kese iyi dedi,ama içinde bebk yok,zaten bulantım 2 gün önce çok şiddetliydi
,,şimdi bulantı falan yok,değerlerim düşüyor sanırım,allah hayırlısını versin,hepimize...ben geç doktora gittim idrarda öğrenince kimyasal olur diye beklemiştim,o yüzden yazmadım kalp atışlarını duymadan canım...
allah razı olsun şipsak öğrendin..
teşekkür ederim canımmm yapacağım inşallahhhh
kıyamam benim var komşum bi tane ama annem yaşındaama harikadır herşeyimi bilir param yok derim çıkarır bana para verir o derece yani
Allah razı olsun canım parça parça yapsam olur dimi hepsini birden zor olur?
İstanbul müftülüğüne bağladı beni direk acaip bekletti canım yaa şimdi de yoğunluktan arayamıyorum ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular bende yapayım tilavet secdelerimi de rahatlayayım
aminnnnnnn canım aminnnn cumalar hürmetine kabul eder Rabbim inşallahhh
cnm kaç haftalık bebegin
:) komşuluktan bahsetmişsiniz,benimde komşularım çok iyidir ama özellikle alt komşum hemde arkadaşım her gün nerdeyse beraberiz:) onu çok seviyorum.
benim yok malesef öyle komsum.şanslısın ne guzel ya
6+3 tü canım dün,bugün 4 oldu....Adamın ultrasonu 3 boyutlu,ne bileyim gördü heralde,çok çok az umut var dedi.bilmiyorum..
6+3 tü canım dün,bugün 4 oldu....Adamın ultrasonu 3 boyutlu,ne bileyim gördü heralde,çok çok az umut var dedi.bilmiyorum..
öncelikle cumamız mübarek olsun allahım bu güzel günde dualarımızı kabul etsin.
şimdi ben 2 yasin-i şerifimi okudum.meryem süresi ve digerleri bugun halledeceğim ama tilavet scdesi ve ya varis-i anlamadım
ya varis tesbihmi bunu üzülerek sölüyorum ama bilmiyorum.bana yardımcı olurmusunuz internetten baktım ama bulamadım anlamadım yani
neyin 14. gunu canım
canım ovulasyon testi yapmıştım. çift çizgiyi göreli 14 gün oldu. yani tuttuysa 14 günlük bebişim olabilir diye düşündüm. 14 gün erken mi acaba?
canım ovulasyon testi yapmıştım. çift çizgiyi göreli 14 gün oldu. Yani tuttuysa 14 günlük bebişim olabilir diye düşündüm. 14 gün erken mi acaba?
ya varis allahu tealanın isimlerinden biri evladı olmayanlar için bol bol zikredilsin denilmiştir..
şimdi sen ya varis zikrine başlamadan önce 3 defa ya mucib da ve ya varis zikrine başla..tamamladıktan sonra tekrar 3 defa ya mucib deyip duanı yap canım
peki çizgiyi adetin kaçıncı gUNU gördun..BİDE KAN TESTİ YAP BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?