evet canım.şimdi tevekkül sırası.sen elinden geleni yaptın.Rabbim inş.nasip ederde seninde sevincini yaşar ve paylaşırız.inşaaaaallah.
inş canım cumlemız yasarız bu sevinci..rabbim nasip etsın bizede anne baba olmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım.şimdi tevekkül sırası.sen elinden geleni yaptın.Rabbim inş.nasip ederde seninde sevincini yaşar ve paylaşırız.inşaaaaallah.
Patronuna soyle izin versin cnm sana nasil olsa tanidik:))
Tondoracım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..gözün aydın olsun...
zaten en umulmadık anda olurmuş böyle şeylerrr.ne güzel bugünün pozitif haberi senin.....
hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize....
çok güzel bir haber bu.insan daha çok ümitleniyor böyle güzel haberler duydukça.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasşp etsin inş.
rabbimin hikmeti işte tedavisiz nasıp etti ..allahım saglıklı hayırlı evlat etsin inş
Cnm cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikli bisekilde kucagina almayida nasip etsin insalllaahhhhhhh.
canım allah senden razı olsun bi de özlem dönse aramıza ne iyi olacak
patronmu ..
izin verir normalde ama sene sonu olduğu için işler yoğun canım gitmek zorundayım..
Allah sizlerdn razi olsun cnm. Ne yaptim ki. Sizler hamis olun yeter. Allah kalbimi bikiyo valla hepinize aklima geldikce dua ediyorum. İns kabul olsun dualarimiz.
İkinizmi calisiyosunuz canim. Abimde muasebeci cok yogunlar onlarda
evet ikimiz yalnız çalışıyoruz..hata yaptığım zaman kalem silgi ne bulsa fırlatıyo..kadınlar kulubune takılıyorsun demi o yuzden yanlıs yapıypsun deyip sitem ediyo![]()
Selamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bi hamişimiz daha oldu haydı halayaa
![]()
nasılsınız..
tandoranın hamilelik haberi çok mutlu etti beni darısı başımıza
İyi aksamlar kizlarrr
Selamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
yaşasınnnnnnn ne güzelll hamişimiz olduu...tebrikler canım.
...allah sağlıkla kucağınada almayıı nasip etsinn...bizlere ümit oldunn gerçektenn
bugün aldığım en güzel haber...allah ol dedimii oluyor iştee....dualarımız sizinle...
sağol canımm şuan daha iiiyiyim gerçekten çokkk sevindimm...nerdeyse bende 4 yıllık evli olacamm...herşeyin zamanı varr demekkii...inşallahh tez zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşacağız... sen nasılsın kendine çok ii bak.. bebişimizi üzmeee
ii akşamlarr nasılsınız görüşmeyelii..
yaşasınnnnnnn ne güzelll hamişimiz olduu...tebrikler canım.
...allah sağlıkla kucağınada almayıı nasip etsinn...bizlere ümit oldunn gerçektenn
bugün aldığım en güzel haber...allah ol dedimii oluyor iştee....dualarımız sizinle...
sağol canımm şuan daha iiiyiyim gerçekten çokkk sevindimm...nerdeyse bende 4 yıllık evli olacamm...herşeyin zamanı varr demekkii...inşallahh tez zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşacağız... sen nasılsın kendine çok ii bak.. bebişimizi üzmeee
ii akşamlarr nasılsınız görüşmeyelii..
bazen bana eleman çay kahve ver demiyormu..boğasım geliyo onu
Ben olsam basina bosaltirim butun cayi![]()
kız olmayan bebişi nasıl uzeyım![]()
Belki vardir cnm olmadigini nerden biliyosun
yaparmısın kız gercekten ..![]()