Tehtit ederdim ama kiyamazdim ya sicak sicak![]()
tabi ya kıyılırmı..allah basımızdan eksık etmesin onları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tehtit ederdim ama kiyamazdim ya sicak sicak![]()
Hoşgeldin asenatcım....aynen oluruna bırakmak en güzeli...daha çoooook gençsin...inşallah seninde pozitif haberini alıcaz....
asenat gurbet ellere gelin geldim demiştin ya ben seni yurtdışında sanmıştım..yurtdışı hele tanımadığın yabancı bir ortam çoooooook zor olsa gerek....üzülmüştüm sana kimsem yok konuşacak kimsem yok dediğinde......canım alışırsın zamanla komşuların olur arkadaşın olur.....bebişin olurrrrrrrrrrr......ama şu an bırak oluruna en kısa zamanda bak nasıl hamiş oluyosun....sıkma canını.....dua et.isyan etme asla ve asla.....herşeyin zamanı var....sabırlı olmalıyız.....fıstığım öptümm...yarına hazırlık yapmam lazım malum yarın öğrencilere anlatacak çok şeyim olucak.....öpüyorummmmm.ve sana diyorumki "HAYATIN TADINI ÇIKAR"hoşçakal.....[/QUOTE ogretmenmisin:):) bende bu ayın 8.inde olmassam hamileyim diicem soğan kürüü kulanıyom 8.gunum allahım hepimize nasib et bitsin artık bu özlemimizz:)
ah keşke olsa..nasıl istediğimizi nasıl beklediğimizi bilse hemen gelirdi bebişim
inş.vardır canım inş.
Gelir cnm gelir.raabim hayirli saglikli bebis nasip etsin insallah cnm
bende bidahaki ayın diicektim:) 8.inde hamile olmassam test yapıcamm soğan kürü kullanıyorum 8.gunum allahım bu hastemizi sona erdir ok dua ediyorum hepimizee:![]()
kolay gelee:=:=:)):
kızlar ben cıkıyorum yarına kahvaltı için bişeyler hazırlamam lazım utude var işim çok yani
hayırlı geceler hepinize![]()
amin canım tum ısteyenlere ve sonra bana inş
yok canım benim hemde aşırı düzensizdir 60 günü bulduğum oldu ancakvallahi tatlım ben hamile kaldığım zaman aşırı akıntı olmuştu hatta herdefasında adet oldum sanıp lavaboya gidiyordumm ..eger günün bir gün bile şaşmıyorsa
kesin hamilesinnn çünküüü 2 günn geçmişşş yaani:)))ablam karbonatı yapmıştıı doğru çıkmıştı sonuçç
Selamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlükızlar günaydın herkese güzel bir pazar diliyorum
ben geldiğim zaman kimse olmuyor topikte genelde özledim hepinizibende birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım çok uzun zamandır gezmiyordum canım hiç dışarı çıkmak istemiyordu ama artık yeter dedim hayat devam ediyor yeni tedavi için güç toplamam moral depolamam lazım
akşama görüşürüz inşallah
![]()
Aminn canım inşallahGünaydın canlar....iyi pazarlar...morallerimiz yüksek olsun...inşallah bizlerde pozitif sonucu hayırlısıyla alıcaz..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...bizleri çaresiz ne yapacağını bilemez durumlarda bırakmasın inşallah....hepinizi öpüyorum....hayırlı haberler duymak dileğiyle.....
Canım senin adına çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah hayırlı etsin bebeğinizi size bağışlasın inşallh.Allah nasip ettimi oluyor mutlaka.Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine darısıda bizlere ve isteyen herkeze olsun inşallahSelamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Darısıda bizlere inşallah.Hamilelik haberlerini duydukça umut oluyor bizlere.İnşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarızKızlar nerdesiniz yemekler bitmedi mi dahaaaaaaa..afiyet bal şeker olsun.....
bir hamişimiz daha varrrrrrrr duyduk duymadık demeyinnnnnnn her geçen gün sayımız artıyor...
Darısı tüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm bebiş isteyenlereeeeeeeeeeeeeee hayırlı sağlıklı evlatlar ver ya rabbimmmmmm.... (Amin)
Aminn inşallah canım,darısıda senin güzel haber almananasılsınız..
tandoranın hamilelik haberi çok mutlu etti beni darısı başımıza
İyigeceler canımİyi aksamlar kizlarrr
Kolay gelsin canım benim ütüm yarına kaldı şimdi yapacaktımda saate baktım geç olmuş yarın artık.Görüşürüz iyigecelerkızlar ben cıkıyorum yarına kahvaltı için bişeyler hazırlamam lazım utude var işim çok yani
hayırlı geceler hepinize![]()
yaşasınnnnnnn ne güzelll hamişimiz olduu...tebrikler canım.
...allah sağlıkla kucağınada almayıı nasip etsinn...bizlere ümit oldunn gerçektenn
bugün aldığım en güzel haber...allah ol dedimii oluyor iştee....dualarımız sizinle...
sağol canımm şuan daha iiiyiyim gerçekten çokkk sevindimm...nerdeyse bende 4 yıllık evli olacamm...herşeyin zamanı varr demekkii...inşallahh tez zamanda bizlerde bebişlerimize kavuşacağız... sen nasılsın kendine çok ii bak.. bebişimizi üzmeee
ii akşamlarr nasılsınız görüşmeyelii..
tandora senin adına gerçekten çok sevindim. rabbim 5 yılın sonunda gönlünün muradını vermiş.dilerim ki Rabbim bundan sonra yavrunla sınamasın seni. inşallah dilediğin gibi doğurur büyütür ve evlendirirsinçok uslu bi çocuk olur inşallah
![]()
maşallah canım ay topiğe bir baktım
allahım sağlıkla devamını nasib etsin inşallah
ay çok mutlu oldum bizlerede tez zamanda nasib etsin
yok canım benim hemde aşırı düzensizdir 60 günü bulduğum oldu ancak
bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün itibariyle çatlatma iğnemin üstünden 16 gün geçmiş oldu bugün
bende öyle demin komşudaydık hatta ha dedim oldum galiba eve geldim koş koş lavabo
ama yok bşey su gibi akıntı
karbonatım yokki deneyem :26:
sen hamile kalmışmıydın
noldu peki:26:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok şükür birimiz daha kavuştu hasretineee
ALLAH cc sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşALLAH
Tondora canımmm gözün aydın.Mevlam hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh seni ve bebişini bütün kötülüklerden korusun AMİN![]()