Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin ALLAH''A emanet olun...

kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedım:( hakkını helal et nolur

arkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin ALLAH''A emanet olun...
canımm nedenn

ama kendini iyi hissedekcenn senin için iyisi böyleysee ALLAH yardımcın olsunn

inşallahh gelişin süper olurr

halay çekrek bi giriş yaparsın tekrar hamileyim diye
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedım:( hakkını helal et nolur

inşallah hayırlı sonuçlar alırsınnn:emir_bebek:

kızlar merhaba yenıden..
Tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedım:( hakkını helal et nolur

hoşgeldin:54::54::54::54::54::54:
Canım benim helal et de ne demek ama çok merak ettim seni..hamıleleriimiz var çok şükür..inş artar sayımız..inş.hepimiz hamile kalırız tez zamanda.transferin yapılmış çok sevinidim inş.hayırlı sonuclar alacağız canım dualarım seninle..

kızlar merhaba yenıden..

umarım pozitif sonucunu alırsın redhairedgirl. nerde tedavi olmuştun?2 embriyo mu transfer ettiler?

ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudum rabbım okuduğumuz arkadaslarımıza gönullerındekılerı nasip etsın yüzlerını güldürsün ınsallahh

arkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin allah''a emanet olun...

varsa hakkımız helal olsun da neden canım bi sorunun mu var

hoşgeldin:54::54::54::54::54::54:
Canım benim helal et de ne demek ama çok merak ettim seni..hamıleleriimiz var çok şükür..inş artar sayımız..inş.hepimiz hamile kalırız tez zamanda.transferin yapılmış çok sevinidim inş.hayırlı sonuclar alacağız canım dualarım seninle..

bırakıp da gıtmısım gıbı oldu :( o yuzden ..bu arada sımdı okudum senın de yapılmıs asılaman test tarıhı ne zaman canım..inşallah guzel haberını alıcaz..dualarım senınle..benım test tarıhım 29 aralık..cok opuyorum canım

yerleşme kanaması yaşayan var mı arkadaslar 7 aydır bebek sahibi olmaya uğraşıyorum ama hep negatif allah hepimizin yardımcısı olsun

bırakıp da gıtmısım gıbı oldu :( o yuzden ..bu arada sımdı okudum senın de yapılmıs asılaman test tarıhı ne zaman canım..inşallah guzel haberını alıcaz..dualarım senınle..benım test tarıhım 29 aralık..cok opuyorum canım

inş.hamilesindir canım 2 ocak benim test tarihim..hakkımızda hayırlısı inş

Back
X