Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayse abla hastalandınmıı![]()
canımm nedennarkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin ALLAH''A emanet olun...
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
kızlar merhaba yenıden..
Tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
anamm yalnıs yazdım sen mi dediin hastalandım die ayse abla dedi yaa :)evet aranızda en kucuk benimm:)
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
arkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin allah''a emanet olun...
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudum rabbım okuduğumuz arkadaslarımıza gönullerındekılerı nasip etsın yüzlerını güldürsün ınsallahh
hoşgeldin
Canım benim helal et de ne demek ama çok merak ettim seni..hamıleleriimiz var çok şükür..inş artar sayımız..inş.hepimiz hamile kalırız tez zamanda.transferin yapılmış çok sevinidim inş.hayırlı sonuclar alacağız canım dualarım seninle..
umarım pozitif sonucunu alırsın redhairedgirl. nerde tedavi olmuştun?2 embriyo mu transfer ettiler?
bırakıp da gıtmısım gıbı olduo yuzden ..bu arada sımdı okudum senın de yapılmıs asılaman test tarıhı ne zaman canım..inşallah guzel haberını alıcaz..dualarım senınle..benım test tarıhım 29 aralık..cok opuyorum canım
inş.hamilesindir canım 2 ocak benim test tarihim..hakkımızda hayırlısı inş
hadi inşallah!!!2013 bebekleri gelsin hayırlısıyla