günaydın kızlarrr.......
bu arada yeşilyayladaki aktar
deva lokman a.faruk baş
t.m. ali cd.üst geçit yanı yeşilyayla/bursa
www.devalokman.net e-mail:devalokman16@hotmail.com
tel0224)361 24 81 cep: 0 535 960 49 71
burdakiler kartvizit bilgileriiii şifa bulmak isteyen ,,ulaşmak isteyenler içinn...allah sağlıklı hayırlı bol bebişler versin herkesee....belkii birr sebep olurr....yalnız hormonlorla ilgili test sonuclarınıı istiyor ben telde söyledimmm...hepsine yüksek dedii...değerlerimdee normall hanii....herkess biliyor biz bilmiyoruz sankii....biraz kuşkulandırdıı ...ama ..bebiş içinnkatlancamm artıkk daha başlamadım...sanırım adet zamanı başlanılıyorr...telle irtiba geçiliyorrmuşşş nasıl neyi içmen gerektiğinii anlatıyormuş
üzerlerinde nasıl tüketmen gerektiği ile bilgi varr 1 kg bal karışımı geldi,,,bal karışımı hücre yenileyicii vs diyor.... 1 pakette ot karışımı....ot karışımıı alakasız gibii ama:)) yanii hamile olan olmasa...kadın balıkesirlerden ulaşmışş...bu dediğim kişii ablamın çalıştığıı yerde arkadaşıının ablasııı...rahimin yarısıı alınmışmıymış...bir sürü bişeyler...sıkıntı yaşamış anlıcann...bunlardan sonra kalmışş....hadii hayırlısıı![]()
canım biliyorum bu aktarı ama hiç bu şekilde duymamıştım inşallah şifa olur ama dikkatli olmak lazım senin normal olan değerlerine mi yüksek dedi sonra allah korusun kaş yapalım derken gözden olmayalım