Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım bende şimdi hazırlıyorum yiicem vallaa esin ne iş yaıyoo senin yas kaç nekadarlık evlşsin

canım eşim öğretmen yaşım 25 yaklaşık 4 aylık evliyim ya sen senin eşin ne iş yapıyor? senin yaşıın kaç siz ne kadardır evlisiniz

:):):):)şu ifadeelrii nasıl kullanıyonuz nerde yav ben goremiyom:)

çaktırma bende yeni keşfettim hemen anlatayım canım... sitedeki sağ üst tarafta bulunan "kullanıcı kontrol paneli" ni tıkla..açılan yerde sol taraftaki "seçenekleri düzenle" kısmını seç ve aşağıya doğru bir yerde "mesaj editörü" diye biyer var..ordaki seçeneği "gelişmiş düzenleyici" olarak kaydet..sonra her msj yazacağın zaman çıkacak smiley'ler

evet canım aynen öyle oldu.hiç bu kadar umutla dolu bakamamıştım geleceğe taki buraya üye olup sizleri tanıyana kadar.içimde hep bir sevinç var.her aldığım hamile haberinin beni böylesine umutlandıracağı hiç aklıma gelmezdi.iyiki sizleri tanıdım.iyiki varsınız.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah.

kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)

canım ya ne diyebilirim bilmiyorum.ne kadar şahsen tanımasamda yüreğim ve dualarım seninle.birdahaki sefere inşaallah.Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin hepimizin.

cumaya az kaldı..okuyamayacaklar haber versin tamamlayalım ..cuma gunude hem bağışlamasını yapayım.ve yeni listeye de baslayalım

canım ayşem ben eksiklere yardı edeyim dedim.ben bir kişinin dualarını yaptım.2 yasin 1 meryem 342 ya varis 15 ayetel kürsi.eklersin birisin yerine Allah kabul etsin.

canım ya ne diyebilirim bilmiyorum.ne kadar şahsen tanımasamda yüreğim ve dualarım seninle.birdahaki sefere inşaallah.Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin hepimizin.

seyyan'a katılıyorum bende..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..buradaki bütün kızlarla ayrı bi bağ oluştu resmen aramızda

Selam kızlarrrrrrr nasılsınız çok güzel haberler var bugün....
rainsun tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
taylandilekcim senide tebrik ederim canım rabbim bebişini sana bağışlasın kısa zamanda pozitif haberini bekliyoruz...
muhatcım canım üzüldüm ama yılmak yok tatlım....rabbim inşallah en hayırlısını verecektir..
inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalır hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz......öptümmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…