Amin canımm inşallah ay kızlar canım nasıl patates kızartması istedii ooffkocacımda gelmiyo bugun mesaide:/
evet canım bende şimdi hazırlıyorum yiicem vallaa esin ne iş yaıyoo senin yas kaç nekadarlık evlşsin
aaaay olsa da yesek
canım eşim öğretmen yaşım 25 yaklaşık 4 aylık evliyim ya sen senin eşin ne iş yapıyor? senin yaşıın kaç siz ne kadardır evlisiniz
aaay çok mersiiii teşekkür ederim
eşim memur 23 yasındayım 6 aylık evliyim calsımıyorum ben evdeyim:)sen hangı sehirdesin
:):):):)şu ifadeelrii nasıl kullanıyonuz nerde yav ben goremiyom:)
ankaradayım ben de özel bir okulda çalışıyorum sen hangi şehirdesin sıkılıyor musun bazen
Üst üste hamile haberleri aldıkça heyecanlandın dimibende çok heyecanlandım canım Rabbim bizleri de bekletmeden göndersin evlatlarımızı inş.Hamile arkadaşlarımızda hayırlısıyla sağlıkla alsınlar yavrularını kucaklarına inşallah.Hiç birine evlat acısı göstermesin Mevlam AMİN
saol cnım yaa sıuupersiin:)
sıkılmak ne kelimeeeeee patlıyorummm ne oretmenisnn
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
cumaya az kaldı..okuyamayacaklar haber versin tamamlayalım ..cuma gunude hem bağışlamasını yapayım.ve yeni listeye de baslayalım
canım ya ne diyebilirim bilmiyorum.ne kadar şahsen tanımasamda yüreğim ve dualarım seninle.birdahaki sefere inşaallah.Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin hepimizin.
evett yaaa kotuu oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?