Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kalp kalbe karşıymış canım çok şükür iyiyim topikte güzel haberler var çok mutlu oluyorum

evet canım yaa, ben de çok mutlu oldum. bu nasıl birşeyse artık tüp kardeşliği mi desem başka bişi. yani başkasının adına bu kadar sevinebilmek güzel. biri daha kurtuldu diyorum herseferinde.

canım sen çalışmıyormusun..

bende çalışmıyorum canımm ev hanımııyız artıkkk.....hep istedimm fakatt tedavilerden başlayamadımm...bebiş oldu olacak derken aylar geçtiii...işte olmadııı...sağlık olsun bebiş olsun diyorum şimdiiii.....

ohhhhhhhhh çokkk iiiii inşallahhh sağlıklada kucağına alacaksın alllahın izniyleee.....kendine iii bakkkk...

kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)

çooooook merakkk ettikk seniiiii .....sağlık olsun canımmm rabbim en kısa zamanda bebişlerimiizin haberleriniide almayıı nasip etsinn...herşeyde vardır bir hayırr

sağol sen nasılsınnn..hamişlerimiz gittikçe artıyorrr...sıra bizlerde inşallahhh

canım kaçarak bişey olmuyor ancak zaman geçiyorr... hakkında hayırlısı neyse oo olsunn en önemlisiii.....herşeyyy bebiş içinn

açıkçası aklıma gelmıyo aşılama yaptırdığım..bu yuzden heyecanım yok canım nasıp bakalım ..
hersey rabbimden

valla ne güzell ayşee en iyisinii yapıyosunnn...heyecanını sona sakla artıkkk...sıra sizlerde ...allahın izniyle güzell haberler alırız inşallahh

canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..

canım bencede hamilesinnn şimdiden tebrikler....emin olmak için kan testinii yaptı derim bennn yanılma payı yokk...hiiiç değilse hep birlikte derin nefes alalım yahuuuuuu

Bugün yine aynı ağrıyla uyandım.Anlamadım gitti canım,sağ tarafım çok ağrıdı bu ay.Korkuyorum inşaallah kötü birşey yoktur canım.Allah razı olsun canım amin,iyiki bulmuşum burayı,ne kadar güzel yürekli insanlarsınız hepinizde

Aleykümselam canım.Bilirim o duyguları,o kadar fesat insanlar var ki,yüzlerinden okuyabiliyosun bazılarının neler düşündüklerini Amin canım,hepimize nasip olsun hayırlı haberler vermek

ıns hamılesındır ya çatlayacam vallahı ..yap su testi artık

Canım inşaallah hamileyimdir,ayy öyle miyim ki,hmm belkide hamileyim;ay yok bu kadar pozitif düşünmek yasak bana Sonra iyi olmuyo :18:

Canım ben o testlerden mağdur olmuş biriyim.Kimseye güvenmemesini söylüyorum.Ama seninki daha değişik,sabah testinle yapmamışsın,öyle olduğu halde ikinci çizgi çıkmış Seni umutlandırmak istemiyorum canım,ama bana hamilesin gibi geliyo nedense,inşaallah öyledir

bu hafta bana okundu dualar allahın lütfumu sizce internette baktım pozitif diyo ama inanamıyorumki.
ara ara belim dışında hiç ağrım yok başka bi değişiklikte yok sadece halsizim biraz okadar.

"Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var." (Furkan suresi 77.Ayet) "

Hiçbirşeyden emin olamıyorum,tek emin olup inandığım şey,dualarımızın karşılıksız kalmayacağı.Rabbim hepimize nasip edecek.Ve inşaallah duamız bu hafta senin ve senle birlikte dua edilen arkadaşımız üzerine kabul olur.Rabbim hayırlısını versin

Aminnnn

inşallah dua edelim hayırlı evlatlarımız olsun hayırlı kızlarımız hayırlı oğullarımız inşallah

Amin..Hoşgeldin aramıza

Sıra bana mı geldi canımmm nasıl heyecan yaptım yaaa inanamıyorum kendime

Bence dua sırasıyla birlikte,hamişlik sırasıda geldi sana

Çok sevindim senin adına.Rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin,sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Geç döllenme olduğu nasıl anlaşıldı,adetin kaç gün geçtikten sonra yaptın idrar ve kan testini canım :26:

kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)

Çok üzüldüm,kaç gün gecikmişti canım..Sıkma tatlı canını,inşaallah diğer ay bebeğin seninle olur,Rabbim gönlünüze göre versin

canım bencede kan testi yaptır bak ağrım var diyorsun belki ona göre ilaç verir dr. adetinin üstünden bayağı geçmiş inşallah hamilesindir.

İdrar testi yapıcam bir iki gün içinde canım,sonuca göre gitmeyi düşünüyorum.İnşaallah canımm sağol

Kısmet canım o işler hiç belli olmaz Rabbim zamanı gelince bizimde güzel haberler vermemize izin verecek inşallahhhhhh ve yine inşallahhhhh bebişin seninledirrrrr

Amin canım ya amin çok teşekkür ederim hayır dualarınız,güzel dilekleriniz için

canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..

Ben hissetmiştim Canım idrar testini son kez tekrarla ve kan testi yaptır bence.İnşaallah hamilesin ve bebeğin seninledir,ki ben buna inanıyorum.Rabbim gönlünüze göre versin

Kızlar bugün rüyamda,adet olmuşum.Benim rüyalarım çıkar çoğunlukla,o yüzden çok korktum.Uyanınca korka korka girdim tuvalete,ödüm koptu adet oldum diye.Ama olmamışım çok şükür,şimdilik henüz bişey yok.İnşaallah adet olmam ve bebeğim benimledir.

Rüyamdaki kanı da;kan testine yordum Kan testine gidicem demekki dedim Ya hayırlısı hakkımızda ama çok istiyorum,hiçbirşeyi istemedim bu kadar,Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize çoookkk kısa zamanda

Ayşecim bu arada,2 tane Yasini Şerif -1 Meryem Suresi -15 tane Ayet El Kursi -342 tane Ya Varis okudum canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı

kız ruyada kan gormek ruyayı bozar :):):):)yaniii adet olmuycan demek inşallah

sanki bitane kucuk kız cocugu karnımı optu anneside yanındaydı ama kimdi bilmiyom bende dedimki karnımda bişey yokki nie opuyosun dedim anneside olsun orası yuvası dedi:)bugun de tarlaya topragı estim marulla maydonoz ektim allahım haYR ETSİN KURBAN OLDUUGUM RABBİM YUZUMUZUU GULDURSUN:)

Canım rüyan hayır olsun...Demekki ektiniz tohumları,9 ay sonrada alacaksınız meyvenizi

Oluucak oluucak o bebek gobişeee dusucek rabbim sınıyo sadece hiç isyan etmiyoruzz rabbimize guvenip innanıyoruz o herşeyin en iyisinii bilendir :)

merhaba arkadaşlar Allah hayra yorsun ve umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah

bende acıktım eşim geç gelecek bekle dur çokta özledim yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…