aşağıda adını gördüm canım, nasılsın?
kalp kalbe karşıymış canım çok şükür iyiyim topikte güzel haberler var çok mutlu oluyorum
ayşeciğimi göremedim bugün ben nerelerde bilen var mı
canım sen çalışmıyormusun..
ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
gunaydın tavuskuşlarım :))))) hepiniz bu sabah rengarenk ve cok cicisiniz nasılsınız
yenı lıste yayınlandımı hamişimiz varmı
maşallah sohbet muhabbet gecmışı okumak ne mümkün... :)
keyfınız nasıl
Ayşecim hatırlıyosan geçen ay aşılama olmuştu ve olumsuz sonuçlanmıştı doktor bir ay bekleyelim dedi sonra histeroskopi yapılacakmış aslında adet olur olmaz gitmem gerekiyo ama iş yerinden bu aralar rahatsızlığımdan dolayı çok izin aldım bunun için yüzüm yok bende bi kaç ay sonra giderim die düşünüyorum açıkcası histeroskopiden de çok korkuyorum çünkü aynı zaman da rahim filmini de tekrarlıcakmış doktorum ,benim rahim filmi çok zorlu geçmişti bu yüzden cesaret edemiyorum:18::18:
açıkçası aklıma gelmıyo aşılama yaptırdığım..bu yuzden heyecanım yok canım nasıp bakalım ..
hersey rabbimden
canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..
canı benim böbrek ağrısı çok şiddetli ve dayanılmaz olur.sen kötü ihtimali düşünme.hazırlıklı ol ama güzel düşün.ümidini hiç yitirme.ben hamile olmanı ve onun belirtisi olmasını umuyor ve istiyorum.ve inan dualarımız seninle.inş hamile haberini en kısa zamanda verirsin bize.hamilelik haberliri bizlerede umut oluyor.
slm canımm...bende senin gibii düşünüyordum memlekete gittiğimde müjdeyiide vereyim ama olmadıııı...sankii hamilemiyisin der gibii bakışlarrr..düşündükçe benii çıldırtıyor resmen... inşallahh iii haberler verirsin önce kendine sonra bizee
ıns hamılesındır ya çatlayacam vallahı..yap su testi artık
dün sat tarihimdi hastalanmadım bugün test yaptım ama 4 gibi yaptım yani sabah
idrarımla diil.sonuç birinci çizgi net çıktı 1 dk sonrada ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapacağımı şaşırdım kimsyede bişi demedim daha.
şaşkınım napim anlamadım
bu hafta bana okundu dualar allahın lütfumu sizce internette baktım pozitif diyo ama inanamıyorumki.
ara ara belim dışında hiç ağrım yok başka bi değişiklikte yok sadece halsizim biraz okadar.
allahım inşallah hayırlısıyla hepinizden allah razı olsun allahım dünyada ve ahirette sıkıntı yüzü göstermesin size.
gönlünüzdeki herşey istediğiniz gibi olsun hayırlısıyla inşallah.ne diimki allahın bi lütfu bu bana dua sırası bendeydi bu hafta
allahım kabul etti zamanında şimdiymiş demek .şuanda duygularımı anlatamam size tuhafım yani ne diyeceğimi şaşırdım.
korku mutluluk herşey var içimde.pazar günü eşimin doğum günü eğer hamileysem en büyük hediyem olacak ona.
Allahın izniyle sağlıklı hayırlı bi evlat versin hepimize inşallah.....
Hepiniz bitanesiniz...özelsiniz...sıradan değilsiniz....
.başaracağız..yılmayacağız.yıkılmayacağız.......kazanacağız bu sınavı inşallah......
yeterki sonunda sağlıklı hayırlı evlatlarımzı olsun....
eşimizle sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıkla evlatlarımızı......
hadi kızlar çooooook düştük ama hep kalkmasını becerdik.....
dik duracağız ki meleklerimiz gelsinnnnn....güçlü olmalıyız....
millete inat acı sözlerine inat hayata inat bırakmak yok ....
.sabırla ,inatla,inançla dualarla bu yola devam melek annelerimmmmm iyiki varsınız......
inşallah dua edelim hayırlı evlatlarımız olsun hayırlı kızlarımız hayırlı oğullarımız inşallah
Sıra bana mı geldi canımmm nasıl heyecan yaptım yaaainanamıyorum kendime
ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
canım bencede kan testi yaptır bak ağrım var diyorsun belki ona göre ilaç verir dr. adetinin üstünden bayağı geçmiş inşallah hamilesindir.
Kısmet canım o işler hiç belli olmaz Rabbim zamanı gelince bizimde güzel haberler vermemize izin verecek inşallahhhhhh ve yine inşallahhhhh bebişin seninledirrrrr
canım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..
Kızlar bugün rüyamda,adet olmuşum.Benim rüyalarım çıkar çoğunlukla,o yüzden çok korktum.Uyanınca korka korka girdim tuvalete,ödüm koptu adet oldum diye.Ama olmamışım çok şükür,şimdilik henüz bişey yok.İnşaallah adet olmam ve bebeğim benimledir.
Rüyamdaki kanı da;kan testine yordumKan testine gidicem demekki dedim Ya hayırlısı hakkımızda ama çok istiyorum,hiçbirşeyi istemedim bu kadar,Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize çoookkk kısa zamanda
Ayşecim bu arada,2 tane Yasini Şerif -1 Meryem Suresi -15 tane Ayet El Kursi -342 tane Ya Varis okudum canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı
kız ruyada kan gormek ruyayı bozar :):):):)yaniii adet olmuycan demek inşallah
sanki bitane kucuk kız cocugu karnımı optu anneside yanındaydı ama kimdi bilmiyom bende dedimki karnımda bişey yokki nie opuyosun dedim anneside olsun orası yuvası dedi:)bugun de tarlaya topragı estim marulla maydonoz ektim allahım haYR ETSİN KURBAN OLDUUGUM RABBİM YUZUMUZUU GULDURSUN:)
canım rüyan hayır olsun...demekki ektiniz tohumları,9 ay sonrada alacaksınız meyvenizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?