Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amiiiiin canim insallah...nefsi yenmek cok zor ama ben ondan gucluyum ve ben onu yeneceyim..bunu sik sik soyluyorum bana casaret ve guc veriyor

Evet canım bana da namazda geliyor o nefis yaaa...
Bazen yeniyorum bazen yenemiyorummmm çok üzülüyorum hele ayşenin namaz hakkında yazdıklarından sonra utanıyorum kendimdennn:26:

canım genel olarak bel agrısı var da şimdi fazla oluyo..
senin aşılaman zor mu gecmişti

GÖGÜSLERİN AAGRIYOMU?
bendede agrılar oldu elbet sonucta cerrahii işlem cnım ama ben iznim yeterlı degıldı ve yatamadım ve tutmadıda zaten tutmayınca aşı gununden once adet oluyorsun doktorun verdıgı tarıhten 3 gun önce adet oldum ben malesef. ama agrılar belde deıl kasıktaydı benım
gögüslerinı kontrol et şişkin ve basınca agrıyorsa bebek oluşuyo olabilir canım

inşallah rabbim korktuguna ugratmasın

kızlar ruyamda adet olmusum sanki ama çok az bende bakıyorum diyorumki allahım hastamı oldum diyorum sonra diyorumki galiba bu yerleşme den dolayı olmus diyorum esmaydı galiba dun bole goren :):) valla bu ayki ruyalarım sasırtıyo beni az az da agrılarım var adetime 2 hafta var halbuki:44::44::44::44::44::44::44:

allah razı olsun canım
yok gögsum agrımıyo..sadece bel ve kasık agrım var
ben asılama sonrası 40 dk yattım eşimde ellerimden tutuyordu..
dua ediyordu..

inşallah ben hergun bunları yapıyom size yardımcı olmak istedim yok sa ben zaten okuyom ama herkes benim içinde okusa çok super olurr valaa:):13::13::13::13:

canım onemlı olan makbul olan başkasına dua etmektır..inş.sıran gelince hepimiz sana dua edeceğiz..
inş. ozaman hamıle olursun bebğine dua etmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…