NİYET niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya"
birde tilavet secdesi "Namaz kılması mekrûh olan vakitlerde yapılmaz" DITE BİŞEY DUYMADIM HIÇ NETTE BULDUYSAN DOĞRUDUR CANIM
NİYET niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya"
birde tilavet secdesi "Namaz kılması mekrûh olan vakitlerde yapılmaz" DITE BİŞEY DUYMADIM HIÇ NETTE BULDUYSAN DOĞRUDUR CANIM
Ayşecim bir sorum daha olcak sana ben bu hafta 2 meryem suresi okuyacam ya ...tilavet secdesini yaparken 2 meryem suresi için ayrı ayrı mı tilavet secdesi yapacam yoksa 2 meryem suresi için bir kere tilavet secdesi yeterli mi????yardımmmmm...
listeni bekliyorum ayse35 ablacim insallah benide katmissindir .abla diyorum isimden sonraki sayi yuzunden..he bide listede olani okuduktan sonra okudum diye burayami yazacagiz?
YA BİDE ben bilmiyordm biri tilavet secdesini yaptımımıı sende gordunmu yapmak zorundaymıssıın ?????
Ayşecim bir sorum daha olcak sana ben bu hafta 2 meryem suresi okuyacam ya ...tilavet secdesini yaparken 2 meryem suresi için ayrı ayrı mı tilavet secdesi yapacam yoksa 2 meryem suresi için bir kere tilavet secdesi yeterli mi????yardımmmmm...
Aysecim bana bir tanemi ayetel kursi yazdin yoksa yanlislik mi olsu
hayır canım.şimdi fıkıh kitabıma baktım.ifadeyi aynen yazıyorum.SECDE AYETİNİ SÖYLEMEKSİZİN BAKMAK DA SECDEYİ GERKTİRİCİ DEĞİLDİR.ayrıca kitapta mekruh vakit diye bir şeye rastlamadım.
ayşecim 3 yasinimide okudum..
Allah kabul etsn inşallah
Bu hafta sonu kaynanamlardayım yeni listedekileri pazartesi okurum inşallah çok öpüyorum
arkadaşlar eğer içinizde tilavet secdesini yaparken mekruh vakit ise şayet şüpheye düştüyseniz ihtiyaten diğer vakitlerde yapalım ki şüpheli durum ortadan kalksın.çünkü kesin bir bilgiye rastlamadım ben bu konuda.
kızlar ben çıkıyorum....kendinize iyi bakın allah'a emanet olun.....gidip abdest alıp önce kılamadığım tilavet secdemi kılayım sonra meryem surelerimi okuyayım....sonrada onların tilavet secdesini kılayım inşallah....kızlar bana dua etmeyi unutmayın nolur..yarın rahim film çektirmeye gidiyorum..inşallah herşey yolunda gider.....öpüyorum hepinizi..rabbim şimdiden dualarınızı niyetinizi kabul etsin..gönülleriniz ferah olsun..rabbim sıkıntı keder vermesin.....
osman ünlü hocayı bilen var mı aranızda...bilgisi nasıldır...ben bilmiyorum tanımıyorum sadece konuşmasını dinledim paylaştım..yüreğinizde şüphe yarattıysam affola.....
canım anestezılımı yaptıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?