Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşallah canım:1::24::24::34:

Geçmiş olsun canım bend ehiç çektirmedim ve bu adetim gedliğinde çektiricem nasıl nezman çektiriliyor?Doktor adet dönemiyle birlikte 9 yada 10.gün çektiiryorsun dedi.Kaça çektirdin gözün aydın sorun çıkmamış:nazar:Darısıda bana inşllh iyigeceler:3:

Baharcım sağol canım..benim ikinci rahim filmim. ilkini normal çektirmiştim.bunu anestezili çektirdim...hiç bişey hissetmedim..normalde muayene olurken bile sorun yaşıyorum...canım adetin bittiğinde hemen çektimelisin doktorunun dediği gibi..benimde adetle birlikte 10 gün çekilmiş oldu....canım çok araştırdım...800tl isteyende var 600 tl 300 tl 450 tl isteyende oldu anestezili rahim filmi için...normal çektirisen daha ucuzz...ben aydında özle nysa kadın doğum hastanesinde doktormuayene parası 31tl, anestezili rahim filmi için 173 tl ödedim..toplam204tl..nerde yaşıyorsan sor ve araştır canım...çoook telefon ettim çoğu kendi hastamıza rahim filmi çekiyoruz dediler ve kapattılar....ben çektirdiğim hastaneden memnun kaldım....zaten sadece kadın doğum hastanesi.....canım inşallah sende güzel haberler alırsın...ne zaman adet olucaksın????[/QUOTE]
Sende sağol canım.güzel geçmesine sevindim senin adına canım.haklısın her hastanede hsg için farklı fiatlar istiyorlar.bir arkadaşım söyledi arkadaşı bir hastanede 100 e çektirmiş hsgyi ondan bilgi alıcaktı bakalım hayırlısı olsun.Adet düzensizliği var canım bende oyüzden doktor progestan yazdı adet olayım diye:31:
canım hadi hayırlı olsun.güzel sonuçlar alırsın inş.sende yeni yılda bebek haberi verenlerden olursun bize belki.inş.
canım çok sağol Allah razı olsun.inşllh hepimiz güzel haberler veririz:16:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

vayyy çok ii fikirrr...:34::24::24::24::24::46::46:

senin adına sevindim canım inşallah doktorla arandaki ilişkii hep olumu olur ve tedavin güzel geçer...testlerinde ii çıkarr.inşallah..hadi bakalımm...sende allaha emanet ol...ii geceler

teşekkürler iiii sen nasılsınn....gözün aydınn herşey normay seyrettmişşş....operasyon sonrasıı maalesef o kanamalar hep oluyorr....tüp bebek içinde yumurta toplama ve transfer işleminde 1-2 gelebiliyorrr .....herşey gönlünce olsunnn...:emir_bebek::emir_bebek:
çok teşekkürler canım inşllh.:16:
slm kizlar hepinizin civil civilsiniz masallah Rabbim hep boyle hissetmenizi nasip etsin insallah...kizlar yarin test gunum ve ben evde pozitifi gormeme ragmen sanki degerler dusuk cikacakmis gibi hissiyatim var korkuyorum sanirim kalp atislarini duyana kadarda korkacagim....Benim icin dua edin lutfen...
inşallah güzel haber alısınız Allah yardımcın olsun :16:
hayirlisi olsun canim ilk denemende hamis olursun insallah

Amin canım Allah razı olsun:16:

800 tefriciye 5 yasin okundu bu topikte. son 2 günü kaldı. en azından 200 tefriciye daha okuyan olmaz mı acaba 1000 e tamamlayalım? meryem suresinde çok eksiği var. okumak isteyen,müsait olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba???????????????????????????????

Cnm ben 5 yasin ve 5 meryem suresi okudum. Ozelden msj attim ama iletildimi bilmiyorum oyuzden burdanda yaziyim

baharım inşallah adet olup sağlıkla filmini çektirirsin tatlım...ama araştırmayı unutma....100 tl iyiymiş ...araştırmazsak çok kazıklanıyoruz.malesef...inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum tatlımmmm hayırlısyla....

muhatcım vck arkadaşımız için kimler hangi duaları aldı yazabilir misiniz biliyorsanız???
kimler ne kadar tefriciye aldı acaba???? bilsek daha iyi olurdu...

ynz06 2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ 1 yasin suresi
esmacvs 5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

Son düzenleme:
800 tefriciye 3 yasin okundu bu topikte. son 2 günü kaldı. en azından 200 tefriciye daha okuyan olmaz mı acaba 1000 e tamamlayalım? meryem suresinde çok eksiği var. okumak isteyen,müsait olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba???????????????????????????????

muhatcım ben 200 tefriciye alırım diye yazmıştım tatlım...200 bende...okumaya başladım....

kays_ 1 yasin suresi

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

Kritantanemde 5 yasiinle 3 meryem suresi okudum diye yazmis cnm gordunuzmu onu gozden kacmasin cnm sayfa 731 de

kays_ 1 yasin suresi
Kritantanem 5 yasiinle 3 meryem suresi
*
ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

arkadaşlar göremediklerim için beni uyarın olur mu?

kays_ 1 yasin suresi
hayatumuttur 1 yasin
surpriz06 1 yasin 1 meryem

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

Son düzenleme:
hayırlııı olsunn canım saglıkla sıhatla gelsin inşşş yavrun..tez zamanda darısıda hepimizee olsunnn :)))
Allah razı olsun canım :)) amiiin inşallahh en hayırlı en kısa zamanda ınsallah:)
canım çok sevindim:64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok sukur rabbım nasip etti canım:49::49::49:
inan dun aklımdaydın dua ettım ıns hamıledr dedm.
rabbim hayırlı saglıklı evlat etsın ıns
aysecımmm canım :) Allah razı olsun sen de burdakı butun arkadaslar da benım aklımdaydınız aglarken sevıncten:) ınsallah senın de guzel haberını 3 ocakta alıcaz kısmetse..sen burda bızlere dualarla tanısmaya payşlasmaya vesıle oldun ya rabbım yuzune baksın yuzunu guldursun ınsallah..
Cnm cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah:nazar:
Amiin canım rabbim hepımızın yuzunu guldursun ınsallah:)
nasılsınız ..
bı hamılemız daha oldu çok sukur
:))canım ya
:52::52::52::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:ay canım benim nasıl sevindim anlatamam hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşalllahhhhh:32::32::32::32::32:

Allah razı olsun canım:)
kızlar...oyle destek oldunuz kı ..once de yazdım yıne yazayım..tedavımı annem babamdan baska kımse bılmıyordu...sızınle paylastım sız benımle paylastınız..ık tedavımden bu yana dualarınızı eksık etmedınız..rabbım ısterse rabbım ol derse oluyor buna hepımızın ınancı sonsuz..ama ıcten kalben edılen duaların da etkısı yadsınamaz..bunun ıcın kalben ettıgınız dualarınız ıcın ,cekılen acıları bılerek onu hıssederek dua ettgınız ıcın Allahım hepınızden razı olsun..en kısa en hayırlı zamanda hepınızın de gonlunuzun muradını versın ınsallah
..herzaman dualarım da olucaksınız..:)

800 tefriciye 3 yasin okundu bu topikte. son 2 günü kaldı. en azından 200 tefriciye daha okuyan olmaz mı acaba 1000 e tamamlayalım? meryem suresinde çok eksiği var. okumak isteyen,müsait olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba???????????????????????????????

kays_ 1 yasin suresi
hayatumuttur 1 yasin
surpriz06 1 yasin 1 meryem

ssönmez 200 tefriciye
E_M_A 100 tefriciye
muhat 500 tefriciye

vck için 2 yasin 1 meryem okudum tefriciyeye başlamadım sayı durumuu son halii nasıll??

ynz06 .........................2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ .........................1 yasin suresi
esmacvs .....................5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)
hayatumuttur ..............1 yasin
surpriz06 ....................2 yasin 1 meryem
Kritantanem................ 5 yasiinle 3 meryem

ssönmez..................... 200 tefriciye
E_M_A....................... 100 tefriciye
muhat........................ 500 tefriciye

Son düzenleme:
Canim ben onu kullanirken bisuru vitamin kur falan kullaniyordum champix'in ispatlanmis bi zarari yok bu konuda bi calismada yok. Sonucta ben kaldim benim dr da tedaviden 2-3 ay once ilaci birak demisti ilkinde oyle yaptim ilaci ve sigarayi biraktiktan bikac ay sonra basladm tevaviye o zamn tutmamisti. Taktirr.

Tupbebek yaptiracaklarin dikkatine; transfer sirasinda sakinlestirici yaptirin boylelikle kendinizi kasmiyorsunuz ve embrio dogru yere trabsfer edilebilio
Tedavi oncesi mutlaka corek otu bal tarcina baslayin en gec tedaviyle birlikte baslayin benim tavsiyem

takvimde ne yakışmışşşş arkadaşımaa:))))))bebişşş nasılll canımmm hissedebiliyormusun artıkkk

ynz06 .........................2yasin suresi (2yerde 2yasin demiş. ben az önce şaşırdım 4 saydım.)
kays_ .........................1 yasin suresi
esmacvs .....................5 yasin ve 5 meryem suresi(özelden mesaj da attı)
hayatumuttur ..............1 yasin
surpriz06 ....................2 yasin 1 meryem
Kritantanem................ 5 yasiinle 3 meryem

ssönmez..................... 200 tefriciye
E_M_A....................... 100 tefriciye
muhat........................ 500 tefriciye

2 yasin 1 meryem okurum ..yarın.söylerim

arkadaşlar bi meryem suresi de ben okuyayım ekesikçokmu blmiyorum çoksa haber verin eşime okutayım hafız hızlı seri okur...

kimse yokmu bilgi verecek ben şimdi çıkıyorum benden bi meryem suresi alın eksik çoksa yazın ben bakarım sayfaya birz sonra...

Back
X