- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
İnşallah canım
Geçmiş olsun canım bend ehiç çektirmedim ve bu adetim gedliğinde çektiricem nasıl nezman çektiriliyor?Doktor adet dönemiyle birlikte 9 yada 10.gün çektiiryorsun dedi.Kaça çektirdin gözün aydın sorun çıkmamışDarısıda bana inşllh iyigeceler
![]()
Baharcım sağol canım..benim ikinci rahim filmim. ilkini normal çektirmiştim.bunu anestezili çektirdim...hiç bişey hissetmedim..normalde muayene olurken bile sorun yaşıyorum...canım adetin bittiğinde hemen çektimelisin doktorunun dediği gibi..benimde adetle birlikte 10 gün çekilmiş oldu....canım çok araştırdım...800tl isteyende var 600 tl 300 tl 450 tl isteyende oldu anestezili rahim filmi için...normal çektirisen daha ucuzz...ben aydında özle nysa kadın doğum hastanesinde doktormuayene parası 31tl, anestezili rahim filmi için 173 tl ödedim..toplam204tl..nerde yaşıyorsan sor ve araştır canım...çoook telefon ettim çoğu kendi hastamıza rahim filmi çekiyoruz dediler ve kapattılar....ben çektirdiğim hastaneden memnun kaldım....zaten sadece kadın doğum hastanesi.....canım inşallah sende güzel haberler alırsın...ne zaman adet olucaksın????[/QUOTE]
Sende sağol canım.güzel geçmesine sevindim senin adına canım.haklısın her hastanede hsg için farklı fiatlar istiyorlar.bir arkadaşım söyledi arkadaşı bir hastanede 100 e çektirmiş hsgyi ondan bilgi alıcaktı bakalım hayırlısı olsun.Adet düzensizliği var canım bende oyüzden doktor progestan yazdı adet olayım diye

canım çok sağol Allah razı olsun.inşllh hepimiz güzel haberler veririzcanım hadi hayırlı olsun.güzel sonuçlar alırsın inş.sende yeni yılda bebek haberi verenlerden olursun bize belki.inş.

çok teşekkürler canım inşllh.
vayyy çok ii fikirrr...
senin adına sevindim canım inşallah doktorla arandaki ilişkii hep olumu olur ve tedavin güzel geçer...testlerinde ii çıkarr.inşallah..hadi bakalımm...sende allaha emanet ol...ii geceler
teşekkürler iiii sen nasılsınn....gözün aydınn herşey normay seyrettmişşş....operasyon sonrasıı maalesef o kanamalar hep oluyorr....tüp bebek içinde yumurta toplama ve transfer işleminde 1-2 gelebiliyorrr .....herşey gönlünce olsunnn...![]()

inşallah güzel haber alısınız Allah yardımcın olsunslm kizlar hepinizin civil civilsiniz masallah Rabbim hep boyle hissetmenizi nasip etsin insallah...kizlar yarin test gunum ve ben evde pozitifi gormeme ragmen sanki degerler dusuk cikacakmis gibi hissiyatim var korkuyorum sanirim kalp atislarini duyana kadarda korkacagim....Benim icin dua edin lutfen...

hayirlisi olsun canim ilk denemende hamis olursun insallah
Amin canım Allah razı olsun