allah kabul etsın
pekı benım cezam ne
evet canım fazla kalan meryem suresını sen almştın allah kabul eder ıns..emanın sımdı 1 yasını mı kaldınormalde herkes 1 meryem suresi okuyor ama ben 2 tane okudum çünkü atrmıştı...okuduğum fazladan 1 meryem suresini kime yazmak istersen yaz tatlım...ama okudum yaniiiiiiii secdelerimide yaptım....
evet canım fazla kalan meryem suresını sen almştın allah kabul eder ıns..emanın sımdı 1 yasını mı kaldı
burda herhafta 2 arkadaasa yasın okuyoruz bununla ayse arkadasımız ılgılenıyor.. ayrıca ben bebeğim olması ıcın 500 yasın okutuyorum ve herkese sadece 1 tane duuso almak ıstermısın canım benım
en hıç oyle yumurta tembellığıne takılma herseyın bası sonu dua..dua ıle rabbımızden ıstıyoruz burada gercekten burdakı herkes özenle secilmiş sankı..
Evet canım lıste yayınlıyorum o lıstedekı sıraya göre gıdıyoruz zaten senınde sıran gelınce ıns sanada okuyacağız canım
tekrardan aramıza hoşgeldın canım
tamam canım ben bugun okuyorum yasın inşaallah . Rabbım doldursun kucagını insaallah...
Bende buna cok ınanıyorum canım verecek olan allah ol demesi yeter .... Bu topik şifa vesilesi olur inşaallah:)
evet canım 1 yasini kaldı onuda okuyacak yoksa ben okurum....canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum..ancak olmazsada her şerde vardır bir hayır ..üzülme tamam mı..hayırlısı olsun hakkındaaa...yalnız yumurta çatlatma iğneleri beta hcg değerini bu kadar yükseltmez gibime geliyorrr....inşallah hayırlısıyla hamişsindirrr.....
emanın 2 yasin şerifi okundu görünüyor okundu mu???
yok canım 1 yasını okunmadı
amın canım
ya bebeği hıssedıyorsun demı canım
evet cnm azar azar hıssedıyorum artık gecen doktora gıtmeden once hıssetmıstım esıme demıstım ınanmamıstı psikolojık daha cok kucuk demıstı.ama doktora sordum cok nadır hıssedersın dedı sankı bısey kaymıs gıbı ıcınden cok farklıydı ya
ema için 1 yasini okuyunca yazarım inşallah....
Test sonucunda rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...akşam hayırlı haberlerini bekleyecem canım....
çıkıyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın....
ay esmacım kurban olurum ben ona yaa..böyle kalp atısı gıbı içinde attığını hıssetmıyormusun
tamam canım ben bugun okuyorum yasın inşaallah . Rabbım doldursun kucagını insaallah...
bende buna cok ınanıyorum canım verecek olan Allah ol demesi yeter .... bu topik şifa vesilesi olur inşaallah:)
yok cnm oyle hıssetmedım hıc oyledemı oluyomus bana doktor surtup gectı gıbı hıssedersın dedı cnm banada oyle oldu kalp atısı gıbı olmadı cnm bılmem belkıde oluyo farketmıyorumdur:))
Akşam burda olun hıııııı ıns hayırlı haberler verecegım sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?