cnm sende haklısın bekleme cok zor ama ıdrardamı bakcan kandamı ındarda zaten ıkı gun gecınce cıkmayabılıyor cnm
allah sendende razı olsun canım..
Canım 7 gıbı yaptırsak 1 saatte çıkıyo .bakalım hayırlısı eşim 1 saate gelir inş..yemek fılan derken 7 gıbı yaptırırız sanırım 1 saatte çıkıyo eve gelene kadarda 9 olur ıns guzel haberlerle geleceğim
allah razı olsun canım benım yaz tabı hayatım rabbım tum dualarımızı kabul eylesın bebeklerımızde artık uzmesınler annelerını gelsınler dımı ama canım :)
idrardan erken test çıkar demişti eczacı ona güvenerek aldım ama yapmadım daha bkliyoruz emir büyük yerden:) canım kan için bi merkeze gitmem gerekir merkezede uzaktayız zaten bu gün akşam oldu artık... Rabbim hayırlısını versin inş...
bebek haberını duyunca alır cnm merak etme almazsada aldırtırsın sen
allah sendende razı olsun canım..
Canım 7 gıbı yaptırsak 1 saatte çıkıyo .bakalım hayırlısı eşim 1 saate gelir inş..yemek fılan derken 7 gıbı yaptırırız sanırım 1 saatte çıkıyo eve gelene kadarda 9 olur ıns guzel haberlerle geleceğim
kızlar ben dilegide cok merak edıyorum ya inşallah iyidir. Bugun gelcektı normalde yanlısmı hatırlıyorum
Sizlerde yardımcı olmak ister misiniz canlarımm
1'er yasincik
rabbim nasip etsin inşaallah 9 da gırıp bakacagım hayrlı haberlerını okumak ıstıyor um ...
tabi cnm okurum hatta okudu yaz beni cnm
kızlar eşim bana test yaptırmıyo ormalde bu gün yapmam lazım ikig ün geçti iki gün daha bekleyelim diyoo.... O da haklı kendince pek duygularını dile getiremez ben hep hayırlısı istedim diyo ama sen üzülürsün çıkmazsa diyo yaa... Rabbim hayırlısını versin
ay ay ağzından bal damlıyor mübarek inşallahhhh anne diyecek dimiii böyle okuyunca bile bir garip oldummmmmmmmm
kız ben nasıl bana tektas al dıyeyım o dusunup almayınca
Direk soyleme cnm dolaylı olarak soyle anlar zaten. Kayıp mı ettın tek tasını cnm aldırtmadın mı
canım benım yoktu hıç olmadıkı zaten
canım benım yoktu hıç olmadıkı zaten
oooo kıyamam bende de bi tane var ama sahte evlenme teklifi ederken zorla aldırmıştım tabi ki ima yoluyla
ozaman hemen soyle alsın cnm gec bıle kalmısDogumdan sonra alsın cnm alırsada benım suan yuzuklerım olmuyo dogumdan sonrada kendı kıloma donebılırmıyım bılmıyorum.alyanslarda genısleme olmuyomus catlama yapıyomuz artık dogumdan sonra yenı alyans alırsın dıyorum bende esıme yada takamam dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?