Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm sende haklısın bekleme cok zor ama ıdrardamı bakcan kandamı ındarda zaten ıkı gun gecınce cıkmayabılıyor cnm

idrardan erken test çıkar demişti eczacı ona güvenerek aldım ama yapmadım daha bkliyoruz emir büyük yerden:) canım kan için bi merkeze gitmem gerekir merkezede uzaktayız zaten bu gün akşam oldu artık... Rabbim hayırlısını versin inş...

ayyyy inşallahhhhhhh dualarım seninle canımmmmmm

allah razı olsun canım benım yaz tabı hayatım rabbım tum dualarımızı kabul eylesın bebeklerımızde artık uzmesınler annelerını gelsınler dımı ama canım :)

Ay ay ağzından bal damlıyor mübarek inşallahhhh anne diyecek dimiii böyle okuyunca bile bir garip oldummmmmmmmm

hm erken terstı bılmıyorum cnm eczacı dedıyse dogrudur. daha oncede gecıkmen olurmuydu cnm . rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın cnm inşallah

rabbim nasip etsin inşaallah 9 da gırıp bakacagım hayrlı haberlerını okumak ıstıyor um ...

canım bence ıdrarda negatıfı gorup kanda çıkarsa dıye umutlanmak daha zor ..bence kanda baktır varsa vardır yoksa da yoktur bı defada kurtul stresten

ay ay ağzından bal damlıyor mübarek inşallahhhh anne diyecek dimiii böyle okuyunca bile bir garip oldummmmmmmmm

:)) ınsallahh canım benım ınsallah bızlerde yasıcaz bu mutlulukları rabbım tum dualarımızı çabalarımızı göruo bılıo canım rabbım ol dedımı hersey olurr

canım benım yoktu hıç olmadıkı zaten

ozaman hemen soyle alsın cnm gec bıle kalmıs dogumdan sonra alsın cnm alırsada benım suan yuzuklerım olmuyo dogumdan sonrada kendı kıloma donebılırmıyım bılmıyorum.alyanslarda genısleme olmuyomus catlama yapıyomuz artık dogumdan sonra yenı alyans alırsın dıyorum bende esıme yada takamam dıyorum

oooo kıyamam bende de bi tane var ama sahte evlenme teklifi ederken zorla aldırmıştım tabi ki ima yoluyla

canım ben hıç al demedım ama ıstediğimi biliyo ..nıkahımızda ben bana tektas takacak sandım hıçbısey takmadı..
Eve geldık yuzgörumluğu olarak takar dedım yıne hıçbısey takmadı..evlılık yıldonumunde dedım onu zaten unuttu ama bu defaalmasın bak ben ne yapıyorum ona

yanı ya alırsın ya alırsın hesabı..
O zaman almasın doğumdan sonra alsın .. Ay alyans olmazsa yenısını alırızçok guzel olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…