Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşecim hayırlı haberlerlerini alırız inşallah canım
2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudum tamamladım Allah kabul eder inşallahhhh

bencede hemen doktoraa gittt....

Napıyonn nerelerdesinnn

burdayım canım şimdi geldim.harıl harıl geçmişe baktım.ayşeden bir haber varmı diye.heyecanla bekliyorum.hadi RABBİM inş.sen nasılsın bu arada.akıntın vardı nasıl oldun.

Esma ve Sönmez canlarım Allah razı olsun benim yerime okudunuz hakkınızı helal edin.Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah

Allah sendende razi olsun cnm.helal olsun cnm ne demek rabbim
hepimizin gonlune gore versin insallah

burdayım canım şimdi geldim.harıl harıl geçmişe baktım.ayşeden bir haber varmı diye.heyecanla bekliyorum.hadi RABBİM inş.sen nasılsın bu arada.akıntın vardı nasıl oldun.

VALLA iiyimde seyyan akıntım devam ediyo 2 gun ara verdim sogan suyuna yaın devam etcm nerdeydiin sen

canım bence hemen doktora gitmelisin.ben geçtiğimiz ramazan bayramının ilk gecesi saat 3 te şiddetli ağrıyla uyanmıştım.lavaboya girdiğimde bir parça gelmişti benden.ama inatla doktora gitmedim ne yazıkki.korktum.ve sonra doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim.11.5 yıl sonra kendiliğimden hamile kalmışım.tabi ben nasıl olsa olmuyo diye konduramadım kendime.üzüldüm ama sevindim de bir yandan.çünkü kendiliğinden olmuştu demekki olabiliyodu.neyse sen sakın ihmal etme canım.

evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz
[/QUOTE]

evet canim aynene bende yasadim...hemde kackare.en son vck nin meryem surelerini dagitmak istemistim,hemde anlattim benim gibi insanlar cocugu olmasi dua ediyor 1 tane meryem suresi okurmusun diye kac kisiye cordum ama nerdeeee kim anliycakki kimin ici yanmiskide kimse almadi kimse...coook uzuldum...bizi anlasalar zateeeen oooo ama yook anacim

VALLA iiyimde seyyan akıntım devam ediyo 2 gun ara verdim sogan suyuna yaın devam etcm nerdeydiin sen

bugün evde değildim canım.gelince de komşum rahatsızlandı onu hastaneye götürdüm.az önce geldim.yemek bile yemeden ayşeye bir bakayım dedim.

canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım.hepimiz heyecanla ayşeyi bekliyoruz heralde.inş.hayırlı haberlerle gelecektir.

aynisini bende yasadim gecen sene 1 hafta gunum gecmisti bebis olmus dusmus...haberimbile olmadi yillar sonra kundiliginden geldi ve gitti...hayirlisi bakalim insallah bu sefer bebeyim tutunur bana...tup bebek tedavisine basladimda,bu ay sonunda transferim olur galiba

İyi aksamlar herkese

Ark lar telden giriyom gecmise bakamadim. Acaba ayse nin durumu belli oldu mu?
İns hayirlisi ile hamiledir. Bana bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi.

Hocam formun birinde bursalılar buluştu. O günden beri kk lı varmı diye bakıyorum.bi tane bile raslamadim
Bursa topiğinimi diyorsun canım benmi yanlış anladım yoksa topiği diyorsan evet biz buluştuk bursadan bende
selam millet nasılsınızz ??ben bugün evde olmanın keyfini çıkardımmm vallaa çok güzelll hafta içide apayrı güzelll....havada süperdi bugünnn tadını çıkardıkk:)
A.s canım iyi etmişsin.Burdada hava güzeldi
canım yarın ıs donusu acıle gıdıp yapacağım 1 saatte sonuc cıkıyo aksam haber verırıım ıns
Canım dualarım seninle bence hamilesin gelipte hamileyim demeni bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah
ecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984
Bende okudum ecrin için 1 yasin, bilginiz olsun
merhabalar aranıza yeni katıldım.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. dua gurubuna bende katılmak isterim.. neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.. :)
Hoşgeldin aramıza arkadaşlar açıklamayı yapmış beklriz
Aminnn inşallah

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Aminn
bu hayat boyle bebek olur ne zaman emekleyecek nezman yuruyeecek ne zaman konusacak.ne zaman okula gıdecek.. Hep bı beklentı var hayattan
Evet çok haklısın sınav dünyasındayız sorumluluklarımız hep olucak Allah hayırlı sağlıklı evlat versin vereceksede
kızlar merhaba bende bebek isteyen lerdenım . arkadaslar ıcın dua etmeyı de ıstıyorum benı de sıraya koyarmısınız lutfen
Hoşgeldin aramızaAllah gönlünce versin
bendede pko var canım eşimdede sperm sayısında sorun var tedavideyiz bakalım hayırlısı hepimiz için
Akşam burda olun hıııııı ıns hayırlı haberler verecegım sızlere
Hadi inşallh Ayşeciğim hayırlı haberle gel
İnşallah hayırlı haberi alırsınız canım
Takma canım kafana sağlık huzur olsunda aranızdaki sevgi bozulmasında en büyük hediye bunlar
Canım geçmiş olsun üzüldüm hayırlısı bundada vardır bir hayır inşllh yeniden anne olur
kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
haftasonu doktora gidiyorum nolur dualarınızı esirgemeyin.....
inşallah bir sorun çıkmaz....
Hadi hayırlısı olsun canım inşllh iyi haberlerle dönersin
Canım doktora git bence en doğrusu bu olur.Çok geçmiş olsun inşallh kötü birşey değildir gelişmelrden haberdar et bizlerede
Sağol canım senindegeçmiş olsun sanada Allah kabul etsin dualarınıda

haerşeyde bir hayır vardır değil mi canım. inş.be sefer tutunur bebeğin sana canım.buradaki herkes için dua ediyorum. ediyoruz hepimiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.bende biraz bekliyorum.ameliyattan sonra doktor kendiliğinden olma ihtimali var dedi.eğer olmazsa yaza bende düşünüyorum bir tedavi daha.bakalım hayırlısı.

insallah canim kendiliginden gelirde hiic yormaz annesini...ne ameliyati olacaksin canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…