Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede hemen doktoraa gittt....selam kızlarLütfen bana yardımcı olur musunuz
Bugün kuran kerim dersi vermeye gittim sabahtan.öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.ölüyorum ya.lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.eşimi aradım.yatağa yattım,kıvranıyorum.kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.şimdi elhamdülillah iyiyim.bu arada mide bulantım da var.yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.
Sizce ne olabilir.düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.berbat birşeydi.rabbim yaşatmasın birdaha.ama resmen hissettim ölümü.ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.gittim geldim öbür tarafa.şimdi elhamdülillah iyiyim.sizlere sormak istedim,ne olabilir![]()
Napıyonn nerelerdesinnn![]()
Esma ve Sönmez canlarım Allah razı olsun benim yerime okudunuz hakkınızı helal edin.Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah
burdayım canım şimdi geldim.harıl harıl geçmişe baktım.ayşeden bir haber varmı diye.heyecanla bekliyorum.hadi RABBİM inş.sen nasılsın bu arada.akıntın vardı nasıl oldun.
Selam kızlarLütfen bana yardımcı olur musunuz
Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.
Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir![]()
[/QUOTE]evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz![]()
VALLA iiyimde seyyan akıntım devam ediyo2 gun ara verdim sogan suyuna yaın devam etcm nerdeydiin sen
bugün evde değildim canım.gelince de komşum rahatsızlandı onu hastaneye götürdüm.az önce geldim.yemek bile yemeden ayşeye bir bakayım dedim.
canım bence hemen doktora gitmelisin.ben geçtiğimiz ramazan bayramının ilk gecesi saat 3 te şiddetli ağrıyla uyanmıştım.lavaboya girdiğimde bir parça gelmişti benden.ama inatla doktora gitmedim ne yazıkki.korktum.ve sonra doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim.11.5 yıl sonra kendiliğimden hamile kalmışım.tabi ben nasıl olsa olmuyo diye konduramadım kendime.üzüldüm ama sevindim de bir yandan.çünkü kendiliğinden olmuştu demekki olabiliyodu.neyse sen sakın ihmal etme canım.
Esma ve Sönmez canlarım Allah razı olsun benim yerime okudunuz hakkınızı helal edin.Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah
Bursa topiğinimi diyorsun canım benmi yanlış anladım yoksa topiği diyorsan evet biz buluştuk bursadan bendeHocam formun birinde bursalılar buluştu. O günden beri kk lı varmı diye bakıyorum.bi tane bile raslamadim
A.s canım iyi etmişsin.Burdada hava güzeldiselam millet nasılsınızz ??ben bugün evde olmanın keyfini çıkardımmm vallaa çok güzelll hafta içide apayrı güzelll....havada süperdi bugünnn tadını çıkardıkk:)
Canım dualarım seninle bence hamilesin gelipte hamileyim demeni bekliyoruz hayırlısı olsun inşallahcanım yarın ıs donusu acıle gıdıp yapacağım 1 saatte sonuc cıkıyo aksam haber verırıım ıns
Bende okudum ecrin için 1 yasin, bilginiz olsunecrin 23 canım bu topikten dua edenlerin isimlerini yazayım belki senin gözünden kaçmışta olabilir
1-esmacvs
2-esikrtld
3-kays
4-turkuaz8
5-nekadarzor
6-ssönmez
7-reyyan1984
Hoşgeldin aramıza arkadaşlar açıklamayı yapmış beklrizmerhabalar aranıza yeni katıldım.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. dua gurubuna bende katılmak isterim.. neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.. :)
Aminnn inşallah:) peygamberimiz gaybın gayba duasını övmüştür. o ahirette illaki ümmetim ne yapıyor diye bizi izliyordur. umaraım bu yaptıklarımızla onu sevindirmiş oluruz.
çok arkadaşım oldu. hayatımdan çok kız arkadaş geldi geçti. bi kaç tanesi hariç hepsi tırnağını sırtıma geçirdi. artık arkadaş edinmiyorum. 2 arkadaşım var yetiyo o da bana. Allah'a çok şükür burayı buldum. rahatlıyorum. kimsenin kimseden bi çıkarı yok. hepimiz aynı dilekte buluşuyoruz. rabbim ellerimizi boş çevirmesin.
Aminn"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Evet çok haklısın sınav dünyasındayız sorumluluklarımız hep olucakbu hayat boyle bebek olur ne zaman emekleyecek nezman yuruyeecek ne zaman konusacak.ne zaman okula gıdecek.. Hep bı beklentı var hayattan
Hoşgeldin aramızakızlar merhaba bende bebek isteyen lerdenım . arkadaslar ıcın dua etmeyı de ıstıyorum benı de sıraya koyarmısınız lutfen
bendede pko var canım eşimdede sperm sayısında sorun var tedavideyiz bakalım hayırlısı hepimiz içinhosbulduk canım ben 2 bucuk yıllık evlıyım 7 aydır bebek ıstıyoruz henuz yok yumurta tembellıgım varmıs pko yanı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsaallah . cuma gunu benım okumam gerekenlerı burada yazıyıorsun demı canım .
Hadi inşallh Ayşeciğim hayırlı haberle gelAkşam burda olun hıııııı ıns hayırlı haberler verecegım sızlere
İnşallah hayırlı haberi alırsınız canımkızlar eşim bana test yaptırmıyo ormalde bu gün yapmam lazım ikig ün geçti iki gün daha bekleyelim diyoo.... o da haklı kendince pek duygularını dile getiremez ben hep hayırlısı istedim diyo ama sen üzülürsün çıkmazsa diyo yaa... rabbim hayırlısını versin
Takma canım kafana sağlık huzur olsunda aranızdaki sevgi bozulmasında en büyük hediye bunlarcanım ben hıç al demedım ama ıstediğimi biliyo ..nıkahımızda ben bana tektas takacak sandım hıçbısey takmadı..
Eve geldık yuzgörumluğu olarak takar dedım yıne hıçbısey takmadı..evlılık yıldonumunde dedım onu zaten unuttu ama bu defaalmasın bak ben ne yapıyorum ona
Canım geçmiş olsun üzüldüm hayırlısı bundada vardır bir hayır inşllh yeniden anne olurMALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ
DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ
BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI
OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI
OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ
OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA
ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA
AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
![]()
Hadi hayırlısı olsun canım inşllh iyi haberlerle dönersinkızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
haftasonu doktora gidiyorum nolur dualarınızı esirgemeyin.....
inşallah bir sorun çıkmaz....
Canım doktora git bence en doğrusu bu olur.Çok geçmiş olsun inşallh kötü birşey değildir gelişmelrden haberdar et bizleredeSelam kızlarLütfen bana yardımcı olur musunuz
Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.
Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir![]()
Sağol canım senindeMerbaha kizlar, yeni yilinizi gec de olsa kutluyorum. 3 gundur cok kotuyum. Alerji, nezle birlesti elim yuzum sis, burun tikali. Zor nefes aliyorum. Gozlerim akiyo burayi da tam okuyamadim. Ama ayse nin guzel haberini aldim cok sevindim allah tamamina erdirsin aysecim.9 ay birakmasin seni bebis(ler) :)) kizlar ben 2 yasin, ayetel kursi ve zikirleri bitirmistim pazar gunu. 1 meryem kaldi. Biri benim icin okuyabilirse haftaya ben eksigimi telafi ederim. Opuyorum hepinizi.
aynisini bende yasadim gecen sene 1 hafta gunum gecmisti bebis olmus dusmus...haberimbile olmadi yillar sonra kundiliginden geldi ve gitti...hayirlisi bakalim insallah bu sefer bebeyim tutunur bana...tup bebek tedavisine basladimda,bu ay sonunda transferim olur galiba
haerşeyde bir hayır vardır değil mi canım. inş.be sefer tutunur bebeğin sana canım.buradaki herkes için dua ediyorum. ediyoruz hepimiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.bende biraz bekliyorum.ameliyattan sonra doktor kendiliğinden olma ihtimali var dedi.eğer olmazsa yaza bende düşünüyorum bir tedavi daha.bakalım hayırlısı.