Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

Ayşemmmmmmmmmm canımmmmmmm gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel bir haber verdin Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah canımıniçi

Ema
Cnm cok sukur iyiyim cnm. Allah cumlemize iyilik versin ins. Uzulm sen icini ferah tutki ferahlik olsun :))
Ayse
Aysem nerdesin cnm. Cok merakdayim. Allah im ins bize hayirli bir sekilde hamis oldugun haberi vermeyi nasip eder ins.

ayşecimm rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşaallah. Çok sevindim canım :):)

Rabbim nazarlardan saklasın ...tebrik ederimmmmmmmmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ayşecimmmmmm... çooooook sevindimmmmmmmmmmmmm....güle güle büyütürsün inşallah bebişini.........bence bebişleriniiiiiiiiiii...darısı bizlereeeeeeeee......
bir melek daha geliyooooooooooooooooooooooo....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

çooooooooook şükürrrrrrrrr ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........bir arkadaşımız daha sevindi bizleride sevindirdi.............

Ayşemmmmmmmmmm canımmmmmmm gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel bir haber verdin Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah canımıniçi

amın ıns canım allah razı olsun rabbım kat bı katını sızlere nasıp etsın ıns ..hepinizin hamıle kalmasını çok ıstıyorum ya

ayseeeeeeeeeeeee ciddimisin ooof super bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):) tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::46::46::46::emir_bebek::emir_bebek:

Rabbim nazarlardan saklasın ...tebrik ederimmmmmmmmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ayşecimmmmmm... çooooook sevindimmmmmmmmmmmmm....güle güle büyütürsün inşallah bebişini.........bence bebişleriniiiiiiiiiii...darısı bizlereeeeeeeee......
bir melek daha geliyooooooooooooooooooooooo....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

çooooooooook şükürrrrrrrrr ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........bir arkadaşımız daha sevindi bizleride sevindirdi.............

rabbım sızlerede nasıp etsın en yakın zamanda ıns ..dualarım hep sizinle

Ayşecimmmmmmmmm bebişler geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr benceeeeeeeeee içime öyle doğuyorrrrrrrrrrr.
.bugün muhat bu ay 3 hamilemiz var demişti....ilki sensin..bakalım diğerleri kimmmmmmmm olacakkkkkkkkkk?????

Canim ya ayyyyy cok svundim yaaaa yemin edrrim Ama valla bak sasirmadim. İcim nedenese hep hamis olacak diyordu. :92::92::92::92:
:124: :124: :124: :124:
Allah im hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bayilacam sevincten yaaaaaaaaaaaaa

[
Bende seni özledim bitanem.İyiyim hamdolsun dualarınız sayesinde.İyi ki varsınız canımmm.Ah inş canım kırmızıları görmek istemiyorum artık :) Sen nasılsın canımıniçi.Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah
İnşallah bir gün kırmızı değilde bebeğini görürsün bizlerle paylaşırsın canım:16::54:
Baharım benim Allah razı olsun sizler candansınız da beni de öyle görüyorsunuz.Rabbim ömrünü hep bahar eylesin hiç kışı göstermesin inşallah seni ve hepinizi çok seviyorum :16::16::16:
Canım benim sendende Allah razı olsun bende seni çok seviyorum arkadaşım:16::29:

Canımmmm Ayşeciğimmmmm:46::46:Allah hayırlı etsin canım o kadar sevindimki Rabbim size bağışlasın sağlıkla kavuş bebeğine darısıda bizlere ve olmayanlara inşallah:16::46::nazar::nazar::49::54:

Hadi bakalım halaya :64::64::64: Ayşem çok sevindim ya Rabbim size bağışlasın inşallahhhh :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Ayşecimmmmmmmmm bebişler geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr benceeeeeeeeee içime öyle doğuyorrrrrrrrrrr.
.bugün muhat bu ay 3 hamilemiz var demişti....ilki sensin..bakalım diğerleri kimmmmmmmm olacakkkkkkkkkk?????

canım hayırlısı ne ıse rabbım onu nasıp etsın ıns. sırayla hamıleler çogalır ıns

çok şükür ya RABBİ!canım tebrik ediyorum.heyecendan çatladık burada çok sevindim canım.senin dualarının daha bir ehemmiyeti var şimdi.bizlerede bol bol dua et ayşem olurmu.kendinede çok ama çok dikkat et.eşine bir naz yap bir naz yap.tadını çıkar valla.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amın ıns canım allah razı olsun rabbım kat bı katını sızlere nasıp etsın ıns ..hepinizin hamıle kalmasını çok ıstıyorum ya

tebrik ederim sizi allah kucağınza aldığınız günüde göstersin bizlerede nasip etsin
sizin sorun neydi ben geriden geliyorum konunuza
birde bende duanıza katılıcam inş ama şu an adetliyim pazartesi falan başlrım herhalde başlıyacağım zaman size özel msj atsam siz bana yazsanız neleri okuyacağımı yeterli deme

şenlik var bu akşammmmmmmmmm forumdaaaaaaaaaaaaaa.....:46::46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::74::74::74::74::74::74::76::76::76::76::76::71::71::71::71::71::71::92::92::92::92::92::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:oyyy hamişim oyyyyyyyyyyy eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Back
X