Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
Ayşemmmmmmmmmm canımmmmmmm gözün aydınne güzel bir haber verdin Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah canımıniçi
Rabbim nazarlardan saklasın ...tebrik ederimmmmmmmmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ayşecimmmmmm... çooooook sevindimmmmmmmmmmmmm....güle güle büyütürsün inşallah bebişini.........bence bebişleriniiiiiiiiiii...darısı bizlereeeeeeeee......
bir melek daha geliyooooooooooooooooooooooo....
çooooooooook şükürrrrrrrrr ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........bir arkadaşımız daha sevindi bizleride sevindirdi.............
ayşecimm rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşaallah. Çok sevindim canım :):)
İnşallah bir gün kırmızı değilde bebeğini görürsün bizlerle paylaşırsın canımBende seni özledim bitanem.İyiyim hamdolsun dualarınız sayesinde.İyi ki varsınız canımmm.Ah inş canım kırmızıları görmek istemiyorum artık :) Sen nasılsın canımıniçi.Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah
Canım benim sendende Allah razı olsun bende seni çok seviyorum arkadaşımBaharım benim Allah razı olsun sizler candansınız da beni de öyle görüyorsunuz.Rabbim ömrünü hep bahar eylesin hiç kışı göstermesin inşallah seni ve hepinizi çok seviyorum![]()
Allahımmm ya rabbiim bizlerede nasib etttt inşallahh neolurrrrrr
rabbım sızlerede nasıp etsın en yakın zamanda ıns ..dualarım hep sizinle
Ayşecimmmmmmmmm bebişler geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr benceeeeeeeeee içime öyle doğuyorrrrrrrrrrr.
.bugün muhat bu ay 3 hamilemiz var demişti....ilki sensin..bakalım diğerleri kimmmmmmmm olacakkkkkkkkkk?????
Hadi bakalım halayaAyşem çok sevindim ya Rabbim size bağışlasın inşallahhhh
![]()
amın ıns canım allah razı olsun rabbım kat bı katını sızlere nasıp etsın ıns ..hepinizin hamıle kalmasını çok ıstıyorum ya