Selam kızlar

Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.
Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir