Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

[

İnşallah bir gün kırmızı değilde bebeğini görürsün bizlerle paylaşırsın canım:16::54:

Canım benim sendende Allah razı olsun bende seni çok seviyorum arkadaşım:16::29:

Canımmmm Ayşeciğimmmmm:46::46:Allah hayırlı etsin canım o kadar sevindimki Rabbim size bağışlasın sağlıkla kavuş bebeğine darısıda bizlere ve olmayanlara inşallah:16::46::nazar::nazar::49::54:

Aminnnnn bitanem Allah'ım hepimize böyle mutlulukları yaşatsın inşallahhh hamilelerimizide nazardan korusun Rabbim.Turkuazımada hayırlı eş nasip etsin Yüce Mevlam AMİNNNNNNNNN

ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDINNN :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim ya ayyyyy cok svundim yaaaa yemin edrrim ama valla bak sasirmadim. Icim nedenese hep hamis olacak diyordu. :92::92::92::92:
:124: :124: :124: :124:
Allah im hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bayilacam sevincten yaaaaaaaaaaaaa

canım allah razı olsun rabbım benım ıçın dusunduklerınızı sıze kat bı kat versın ıns..bız de sevınıyoruz ve saskınız canım yaa

[

inşallah bir gün kırmızı değilde bebeğini görürsün bizlerle paylaşırsın canım:16::54:

Canım benim sendende allah razı olsun bende seni çok seviyorum arkadaşım:16::29:

Canımmmm ayşeciğimmmmm:46::46:allah hayırlı etsin canım o kadar sevindimki rabbim size bağışlasın sağlıkla kavuş bebeğine darısıda bizlere ve olmayanlara inşallah:16::46::nazar::nazar::49::54:

canım allah razı olsun amın amın rabbım tez zamanda sızlerıde sevındırsın ıns

canım allah razı olsun rabbım benım ıçın dusunduklerınızı sıze kat bı kat versın ıns..bız de sevınıyoruz ve saskınız canım yaa

Ayse kuzum sonuna kadar nazini yap fazlasiyla hakkettin. Ama ne olur dikkat et kendine ne olur.
Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

çıkmak zorundayımmmmmmmm ama çıkmak istemiyorummmmmmmm...ama işim varrrrrrrrrrrrrrr aklım yüreğimmmmmmmmmmmm sizlerleeeeeeeeee olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.........................Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn.....

çok şükür ya rabbi!canım tebrik ediyorum.heyecendan çatladık burada çok sevindim canım.senin dualarının daha bir ehemmiyeti var şimdi.bizlerede bol bol dua et ayşem olurmu.kendinede çok ama çok dikkat et.eşine bir naz yap bir naz yap.tadını çıkar valla.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım allah razı olsun..dualarım herzaman sızlerle ınan test sonucumu beklerken sizlere dua ettım hep ..ben sevındım rabbım sızlerıde sevındırsın ıns..nazlanma vaktı geldı artık:1::1::1::1::1:

ayşecim.öncelikle Rabbim kucağına almayı nasip etsin.ben biliyor ve inanıyordum.sen ki çok güzel bir şeye vesile oldun.burada hem çok güzel dostluklar kurulmasına,birbirimiz için dualar etmemize ve belkide herzamankinden çok KURAN okumamıza.Allah böyle güzel şeylere vesile olan kulunu sevindirmezmi?bu senin bu dünyadaki mükafatın ve hediyen.Rabbim öbür dünyada da senin yüzünü güldürsün inşaallah.evet canım şimdi keyfini çıkar.Allah senden razı olsun.ben senden razıyım Allah ta şahidim olsun.herşey ama herşey gönlünce olsun canım benim.

tebrik ederim sizi allah kucağınza aldığınız günüde göstersin bizlerede nasip etsin
sizin sorun neydi ben geriden geliyorum konunuza
birde bende duanıza katılıcam inş ama şu an adetliyim pazartesi falan başlrım herhalde başlıyacağım zaman size özel msj atsam siz bana yazsanız neleri okuyacağımı yeterli deme

canım allah razı olsun rabbım en yakın zamanda sızlerede nasıp etsın ıns ..
Bende pco vardı..bı kaç ay klomen kullandım bu ay asılama ıle hamıle kaldım şükürler olsun..
Cuma lıste hazır olacak allahın ıznı ıle pazartesı başlarsan olur canım..sayıyı bılmıyorum ama..yasın ayet el kursı meryem suresı ve ya varıs okuyoruz

ayyyyyyy çoook sevindimmmmmmmmmmm hamilesin hamilesin hamilesinnnnnn valla kaç gündür yoğunluktan giremiyordum bugün sabah özellikle senin için girdim dedim bu kız 29 aralıkta sonuç alacaktı bakalım sonucu almışmı dedim veeee sonucunu görünce çok sevindim ve kendi sevincimi yaşadığım günü tekrar yaşamış gibi oldum. Rabbim bu sevinci yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Seninde benimde tüm hamilelerinde hayırlısıyla kucağına almayı ve salih bir insan olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah... Tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrr oooo sen yeni yıla müthiş girdin o zaman herhalde unutamayacağın tek yılbaşı bu olacak. :)))))))

canımmmmm:) Allah razı olsun hep dualarımdasın dualarında oldugumu da tum kalbımle bılıyordum ben:) amiiin o guzel dualarına :)evet bıldıgın yılbası hedıyesı oldu kuzucuk:)bır de kesesını gorseydım:) yogunluk hamılelık derken gelemıyorsundur tabı aman dıkkat et kendıne canımcım..bu arada cınsıyet bellı olmustur soyleseneee:)cok opuyorum senı sarıldım sıkı sıkı:)tekrar tesekkur ederım

Bende çıkıyorum kocacık gözümün içine bakıyor :) Ayşem dikkat et kendine de miniğimize de hepinizi öpüyorum kızlar vakit olursa girerim inş yine

yahu gecmısı okumadan bır heyecanla sans dıleyım dedıımm:):) uctum havalara uctum:)masallah masallah masallah:):) canımmmm aynı anda ya:))rabbım burdakı herkese herkese bu mutlulugu en kısa en hayırlı zamanda yasatsın ınsallah:) aysecım umarım sag salım kucagına alırsın..ınsallah hayırlı bır evlat olsun yuzunu guldursun acısını gostermesın ınsallah:)

canım gündüz sanada söz vermiştim zaten okurum diye.. ama ecrine daha önce söz verdim.. sırayla okuycam inşallah.. şimdi yemek faslına başlıcam akşama sanada okucam nasipse için rahat olsun :)

Allah razı olsun canımmmm sağolasınnn

canim okudum yasini...Allah hayirlara cikarsin insallah ve Rabbim niyetini kabul etsin
Amin canım aminnnnnnnnnnnn

canım senin 1 yasinini eşim okudu tatlım..rabbim kabul etsin inşallah..sağlıklı hayırlı bebiişler versinnnnnnn inşallah...
Canım Allah razı olsun eşinden deeeee

Selam kızlar :5: Lütfen bana yardımcı olur musunuz :5:

Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.

Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir :5:
Canım çok geçmiş olsunnnnnn inşallah kötü bişey değildir

canım allah razı olsun rabbım en yakın zamanda sızlerede nasıp etsın ıns ..
Bende pco vardı..bı kaç ay klomen kullandım bu ay asılama ıle hamıle kaldım şükürler olsun..
Cuma lıste hazır olacak allahın ıznı ıle pazartesı başlarsan olur canım..sayıyı bılmıyorum ama..yasın ayet el kursı meryem suresı ve ya varıs okuyoruz

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl sevindim anlatamammmmmmm hadi halayaaaa:64::64::64::64
Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah hayırlısıylaaaaa

ayşecim.öncelikle rabbim kucağına almayı nasip etsin.ben biliyor ve inanıyordum.sen ki çok güzel bir şeye vesile oldun.burada hem çok güzel dostluklar kurulmasına,birbirimiz için dualar etmemize ve belkide herzamankinden çok kuran okumamıza.allah böyle güzel şeylere vesile olan kulunu sevindirmezmi?bu senin bu dünyadaki mükafatın ve hediyen.rabbim öbür dünyada da senin yüzünü güldürsün inşaallah.evet canım şimdi keyfini çıkar.allah senden razı olsun.ben senden razıyım allah ta şahidim olsun.herşey ama herşey gönlünce olsun canım benim.

canımsın ya ..benı sevındıren rabbım sızlerıde en yakın zamanda sevındırsın ıns..guzel allahım samımıyetle açılan ellerı gerı cevırmez buna yurekten ınanıyorum dualarım daıma sızınle rabbım hepiiinizin hakkında hayırlı olanı nasip etsın ıns sırayla sızlerde böyle guzel haberler verırsınız canım benım..

yahu gecmısı okumadan bır heyecanla sans dıleyım dedıımm:):) uctum havalara uctum:)masallah masallah masallah:):) canımmmm aynı anda ya:))rabbım burdakı herkese herkese bu mutlulugu en kısa en hayırlı zamanda yasatsın ınsallah:) aysecım umarım sag salım kucagına alırsın..ınsallah hayırlı bır evlat olsun yuzunu guldursun acısını gostermesın ınsallah:)

allah razı olsun ıns sende evladını sağılıklı bı doğumla kucağına alırsın..rabbım tum arayanlarla bırlıkte buradakı canım kardeslerıme de nasıp etsın ıns

Back
X