iyi aksamlar kızlar..
AYSECIM CNM GÖZUN AYDIN.RABBIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. AY COK SEVINDIM CANIM.
BEBİŞİNE VE KENDINE İYİ BAK CNM.RABBIM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH
AYŞEMM GÖZLERİN AYDIN TATLIM ÇOK SEVİNDİMM CANIM BENİM SAGLIKLAA SIHATLE GELSİN MİNİĞİNN....SİZİNLE BİRLİKDE BÜYÜTSÜN RABBİM İNŞŞ..DARISIDA TEZ TEZ ZAMANLARDA BİZLERE OLSUN İNŞŞŞ CANIMMMM ....SAYIMIZZ HERGECEN GÜN ARTIYORR ALLAHIM İNŞŞŞ ARAMIZDA HAMİLE KALMAYAN OLMAZ BİRER BİRER VERİRİZ HABERLERİİ YAA İNŞŞŞŞŞ
canımmmm tebriklerr......değerin çok güzelll maşşşalllahh... allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn....inann var ya senin adına hiç olumsuz düşünmedimmm...hep bir bebiş beklentisii vardııı.. . çok şükürrr.. ..iii haberlerinide aldıkk.... kendine çokk ii bakk yada baktır kocacığınaa ....
Herkese merhaba
Ayşe Hanım
Tebrik ederim. Gözünüz aydın, gözümüz aydın.
Bunlar mutluluk gözyaşları. Çok çok sevindim. Çok ve tahmin edemeyeceğim kadar duygulandım şu anda.
2013 daha başlarken sevindirdi ve umuyorum ki; her zaman söylediğim gibi, sıra sıra güzel haberler alacağız inşallah.
Hepinizin bu haberlerini en az sizler kadar duayla diliyor ve bekliyorum.
Kurban olurum o canı verene, ele avuca gelir hale getirip mis kokulu masum canı dünyaya ve ana babasına bağışlayacak olana, bağışlayana...
Herkese sevgilerimle. Daha sonra yine yazarım.
gozun aydin aydin canim allhim tamamina erdirsin insallah
darisi herkese olsun insallah isteyen
Cnm ben 1 tane yasin okudum cnm senin icin.rabbim kabup
etsin.dualarimizi insallah
iyi aksamlar kızlar..
AYSECIM CNM GÖZUN AYDIN.RABBIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. AY COK SEVINDIM CANIM.
BEBİŞİNE VE KENDINE İYİ BAK CNM.RABBIM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH
Sağolasın canımmm Allah razı olsunnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Herkescikler burdayken sorayımmmm
Benim içinde bi yasin okuyacak yardımsever arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorummmm
Merhaba
Ben listedeki nazar boncuklarını görüyorum ve karşılaştıkça hayırlı olsun diyorum mutlaka. Fakat kime bunu söyleyip söylemediğimi tam olarak bilemiyorum.
Sizde de takvim görüyorum. Ve sizin de gözünüzaydın. Eğer daha önce iyi dileklerimi sunmamışsam gecikmeli de olsa pas geçmek istemedim. Eğer daha önce tebrik etmişsem de, bir kez daha tebrik edip, sizin adınıza da çok sevindiğimi bir kez daha belirtmiş olmaktan bir zarar gelmez nasılsa, öyle değil mi?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak güzel güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşallah. Ne güzel, bundan sonra müjdelerini alacağımız bebekler kardeşleri olacak sizin bebeğinizin. Ay farkıyla da olsa sizinki büyük olacak. Küçük Abi veya küçük abla olacak.
Büyüklerden bize yerleşmiş ve çok sevdiğim bir sözü çağrıştırdı şimdi bana yukarıdaki yazdıklarım. Çok da severim ve çok kullanırım ben, hani büyüğü bir iki yaşındayken, bir başka bebek daha dünyaya gelince. Abilik veya ablalık yapıp bebeği sevip sahiplenen minikler için çok hoşuma gidiyor. "Karıncanın kardeşi varmış." derim hemen.
İnşallah sizin bebek de öyle olacak, bu topikte bu günden sonra gelecek bebekler için. Bu arada siz de kendinize ve bebeğe iyi bakın lütfen.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah.
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
canim sana iki kisi daha okudu
canımmmmm:) Allah razı olsun hep dualarımdasın dualarında oldugumu da tum kalbımle bılıyordum ben:) amiiin o guzel dualarına :)evet bıldıgın yılbası hedıyesı oldu kuzucuk:)bır de kesesını gorseydım:) yogunluk hamılelık derken gelemıyorsundur tabı aman dıkkat et kendıne canımcım..bu arada cınsıyet bellı olmustur soyleseneee:)cok opuyorum senı sarıldım sıkı sıkı:)tekrar tesekkur ederım
canim senin icinde iki kisi okudu
Canım bendende bir yasin ekleyebilirsin.allah dualarını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?