Arkadaşlar gözümden kaçan olmuş olabilir. Lütfen listeden kontrol ediniz duanızın durumunu okundu/okunmadı.
Birde dualarımız çok eksik. Yardımlarınızı bekliyoruz. Cuma günü bağışlaması yapılabilir inş.
Allah dualarımızı kabul etsin. Amin Amin Ya Rabbi
kızz hamilesin ozaman deliiiiiiiiiiiii:= normalde gecikiyomuyduu kız test yappp
yok gecikmez hatta bi iki gün erken olurdu bilmiyorm ki eşim yapma diyo bi test vardı evde onu da ziyan ettim:))9 şimdi ilçeye inmek zor ancak hafta sonu hastanede yada eczanede bakalım dua edin hsta falan olmayayım emi hala anlamadım şimdi şu idrar testinde hemen çıkmıyormuş ama şu ikinci kırmızı çizgi hemen belli oluyormu olmuyormu eczacı on beş dakika bekle demişti ben testi suya düşürdüm zaten habersiz yapıyodum ki yapamadım...
Sağolasın canım Allah razı olsunn
bedavadan mental aritmatik öğretirim bebelerimize
bu topiğin adı 20 yıl sonra "torun sahibi olmak isteyenler= buyrun topiğime" olacak inşaallah
yok gecikmez hatta bi iki gün erken olurdu bilmiyorm ki eşim yapma diyo bi test vardı evde onu da ziyan ettim:))9 şimdi ilçeye inmek zor ancak hafta sonu hastanede yada eczanede bakalım dua edin hsta falan olmayayım emi hala anlamadım şimdi şu idrar testinde hemen çıkmıyormuş ama şu ikinci kırmızı çizgi hemen belli oluyormu olmuyormu eczacı on beş dakika bekle demişti ben testi suya düşürdüm zaten habersiz yapıyodum ki yapamadım...
kız allah iiliğini versinn... kağıtta herşey yazıyorr...idrarına atabilceğin bir kaba yap... şırınga gibi bişey var ona çek ...3 damla damlatt beyaz nokta yere ...varsa ilerliyor ...
bu arada okudum yasini şerifleri
ALLAH cc kabul etsin inşallahh
duasını yaparken ezan okunuyodu
ALLAH IM inşallah kocaman yapar göbüşlerinizi tez zamanda
ay cahillik işte böle bişey ne var yani yaaa gülmeyin bebeişim gelsinde testler feda olsun ama değilmi yaaaa:)))
ben o testlerden okadar cok yaptimki ustasi oldum keske ustasi olmasaydimda acemiyken gorseydim pozitifi ama yinede olsun Rabbim bizi bizden daha iyi taniyor ve en iyi zamanda vercektir insallah su karnimdakine yada karnimdakilere can versin Rabbim tum isteyenlere Rabbim hepimizin kucaklarini doldurup buyutmeyi nasip etsin...
burda herhafta 2 arkadaasa yasın okuyoruz bununla ayse arkadasımız ılgılenıyor.. ayrıca ben bebeğim olması ıcın 500 yasın okutuyorum ve herkese sadece 1 tane duuso almak ıstermısın canım benım
canım yasını dun okudum ama gırıp yazamadım inşaallah rabbım dularımızı kabul eder.
bi geciksiin inşallahh hemen giderim saglık ocagı yapıyomu ki kan testi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?