evet canım. çoğunlukla doğru çıkmış. sadece döllenme döneminde yapılabilin bi çeşit testmiş.karbonat mı yok ama alrım hayırdır organik bi test mi var?
Ve aleykümselam canım.Dün çok kötüydüm evet şimdidde pek iyi sayılmam ya neyse.Canım başka ne gibi belirtilerin vardı peki?Doktora gittin mi,tedavi falan uygulandı mı?
canım çok geçmiş olsun. inşallah gripken hamile olduğunu öğrenenlerden olursun
evet canım. çoğunlukla doğru çıkmış. sadece döllenme döneminde yapılabilin bi çeşit testmiş.
canım çok geçmiş olsun. inşallah gripken hamile olduğunu öğrenenlerden olursun
canimben sana yasin okuycaminsallah ozelin doluymus yollayamadim..eyer cevremdekilere verebilirsem ssenin icin yazarim yine...ama biraz zor gibi...vck icin sordumda ablamdan baska kimse almdi sanki kuran okumaya korkularmi nedir..
Sağol canım.Amin ama grip olsam yatıp kalkıp şükredicem,dün çok kötüydüm Muhat,çok fena sancı girdi,kıvrandım duramadım resmen,öldüm öldüm dirildim.Şimdi bişey yok elhamdülillah ama canım sıkkın işte.
e nasıl yapılıyo anlatasane hocam:)
evet doktora gittim vajenden mi yoksa idrar kanalından mı geliyo leke kan önce ono ayrd etmen lazım benm her ikisinden de kanamam olmuştu kadın doğum acil ürolojiye sevk etti belim in yan taraflarında yani arka kısmında ağrı oluyordu sıkışmışlık hissi vardı lavaboya gidince ilk önce kan sadece peçeteye geliyordu çok hafif sonra yavaş yavaş çoğaldı ve bordo bi renk aldı tuvalte oturmakta zorlanıyordum bide ıkınmak gerekiyordu sanki öle hssediyo insan kendini tuvalet ihtyacı olmadığı halde var mış gibi bide son çıkaken kalmak idrar bitiş kısmı çok zor en önemli belirti ellerini beşinin yanına koyduğun zaman arka kısımları ağrıması ve batma hissi bazende mide bulantısı inşaallah böle bişey yoktur dokto doğum yapmak gibi zor olur demişti bana geçmiş olsun canım çok su içmeye çalış en az 2 lt.
çok geçmiş olsun canımmmm aman dikkat dinlen biraz
canım idrarı bi kapta topluyosun üzerine karbonatı döküyosun. acaip bi köpük olursa hamileliğe işaret diyolar. netten bi de sen bak. daha iyi olur.
canım okudun mu?
canı seni korkutmak istemem benim eşim öle rahatsızlandığımda talebe başında nöbetçi idi ben 112 i aradım danıştım önce onlarda hemen acile git dediler eşim geldi ve acile gittik 112 yi ara ve bi danış danışmak istiyorum dersen doktora bağlıyorlar ona göre hareket edersin...
okudum canım sende bak özeline cevap attım.
Dün o kadar korktum ki,inşaallah aynı şey tekrarlanmaz bir daha.Ama doktora gidicem,sağlığın ihmale gelmeyeceğini anlamış oldum.Sanada geçmiş olsun canım.Peki sonrasında hangi doktora gittin,dahileyeye mi gitmem gerekiyor.Canım bizde muayeneyi nasıl yaptı,test tahlil istedi mi?Korkuyorum ya,kötü birşey çıkmasında.
Bu arada bugünde benim eşim nöbetçi,hadi bakalım hayırlısı,inşaallah tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?