Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhabalaaaar ben yeni geldim. :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)

canım soğan suyuu kullan bence hemen)::))

mrb hoşgeldin ..soğan kürü gercekden muhteşem bişe bende yapıyorum şuan ama günde sadece 1 bardak içebiliyorum(sana nacizene bir tafsiyem var canım bir doktora değil en az 3 farklı doktora görün derimm.bide kan tahlili felan mutalaka yaptır prolaktiine özellikle baktır derimm neden dersen doktorlar bbebek konusunda cok ağırlarr.(

canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm

anladım canım sizde sorun nedir bilmiyorum ama belki hamilesindir canım soğan suyu bebişide düşürür haberin olsun dikkatli ol.

hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olur hayırlısıyla
korkma canımhangi şehirsesin bakmadım profiline ama İstanbuldaysan istanbul cerrahi hastanesinde serdar koç a gitmeni tavsiye ederim
çok anlayışlı ve eli hafif bir doktor .soğan kürünüde yap canım işe yarayacağından şüphen olmasın tecrübe edilmiştir

anladım canım sizde sorun nedir bilmiyorum ama belki hamilesindir canım soğan suyu bebişide düşürür haberin olsun dikkatli ol.

canım benim hiçbir sorunum yok ama akıntım var doktora dedim ama umursamadıı .bebege zararı olurmuu olmazz die duyduumm bırakksammı

evet yeni gideceğim doktor endoktrine gitmemi istedi önce. kan tahlili idrar tahlili hepsini istedi . bakalım yaptırcam haftaya. soğan küründe günde 1 bardak içsek yeterli oluyor mu? okuduğum yerlerde hep 2 kez yazıyordu. bende çalışıyorum o yüzden 1 kez yapmak daha basit olacak da benim için. gerçi çocuk için gerekirse günde 3 kez bile yaparım da napalım yeter ki faydası olsun.

canım benim hiçbir sorunum yok ama akıntım var doktora dedim ama umursamadıı .bebege zararı olurmuu olmazz die duyduumm bırakksammı

anladım canım doktorda ne anlarmış biz burda 9 senedir doktor olduk
canım soğan suyundan mı bahsediyorsun zarar vermez diye bebeğe anlamadım.eğer doğru anladıysam kesinlikle bırak derim
çünkü soğan suyu eskiden kocakarı ilacı olarak düşük yapmak isteyen bayanlar tarafından kullanılırmış
benden söylemesi biz bebeişi kolay bulmuyoruzki kaybetmek için uğraşalım

canım yok ya istanbuldayım. ege deyim ben. şehirimi yazamıyorum . bir kaç akraba var onlarda bu sitede takılıyorda ondan yani. soğan kürü için tavsiyene çok teşekkür ederim. zaten yapmayı düşünüyordum şimdi daha bi kararlıyım. çok sağol.

canım yok ya istanbulda değilim dicektim. :) . ege deyim ben. şehirimi yazamıyorum . bir kaç akraba var onlarda bu sitede takılıyorda ondan yani. soğan kürü için tavsiyene çok teşekkür ederim. zaten yapmayı düşünüyordum şimdi daha bi kararlıyım. çok sağol.

okuduğum kadarıyla 2 kez yapılıyor canım ama malesef ben sadece 1 defa yapabiliyorumm

kızlarr soğan kürünü beyaz soğandanmı yapıyonuz yoksa kahve olanlardan mı?

kız gercekmiiiiii e benim zaten üç gün kaldıı dusen cokktan dusmusturrrrrrrrrrrrrrrr ee ben nezamana kadar kullancamkii???

rica ederim canım bu arada soğan suyunu günde 2 kere aç karnına içersen daha iyi olur bende miyom vardı korktum patlar ve rahme zarar veri diye günde 1 kere yaptım ama gerçekten işe yaradı.zaten ben saraçoğlu hocayla görüştüm sakın ameliyat olma soğan suyu kullan bana duacı olursun demişti.hem çikolata kisti hem iltihap hem miyom için bir numaralı ilaç soğan suyu

yaşdıklarımızın hislerimizin aynısını yazmışsınız
çoookkkkkkkk üzüldüm okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…