iyi akşamlarrr....
hoşgeldiin canımm katıl bizeee:)))
merhabalaaaar ben yeni geldim. :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)
hoşbuldum canımm. sağol. bundan sonra bu topikteyim.
hoşgeldiinnnnnnnn anitkdeniz
canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm
akıntım ve mantarım var.
anladım canım sizde sorun nedir bilmiyorum ama belki hamilesindir canım soğan suyu bebişide düşürür haberin olsun dikkatli ol.
mrb hoşgeldin ..soğan kürü gercekden muhteşem bişe bende yapıyorum şuan ama günde sadece 1 bardak içebiliyorum(sana nacizene bir tafsiyem var canım bir doktora değil en az 3 farklı doktora görün derimm.bide kan tahlili felan mutalaka yaptır prolaktiine özellikle baktır derimm neden dersen doktorlar bbebek konusunda cok ağırlarr. (
canım benim hiçbir sorunum yok ama akıntım var doktora dedim ama umursamadıı .bebege zararı olurmuu olmazz die duyduumm bırakksammı
hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olur hayırlısıyla
korkma canımhangi şehirsesin bakmadım profiline ama İstanbuldaysan istanbul cerrahi hastanesinde serdar koç a gitmeni tavsiye ederim
çok anlayışlı ve eli hafif bir doktor .soğan kürünüde yap canım işe yarayacağından şüphen olmasın tecrübe edilmiştir
hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince olur hayırlısıyla
korkma canımhangi şehirsesin bakmadım profiline ama İstanbuldaysan istanbul cerrahi hastanesinde serdar koç a gitmeni tavsiye ederim
çok anlayışlı ve eli hafif bir doktor .soğan kürünüde yap canım işe yarayacağından şüphen olmasın tecrübe edilmiştir
evet yeni gideceğim doktor endoktrine gitmemi istedi önce. kan tahlili idrar tahlili hepsini istedi . bakalım yaptırcam haftaya. soğan küründe günde 1 bardak içsek yeterli oluyor mu? okuduğum yerlerde hep 2 kez yazıyordu. bende çalışıyorum o yüzden 1 kez yapmak daha basit olacak da benim için. gerçi çocuk için gerekirse günde 3 kez bile yaparım da napalım yeter ki faydası olsun.
anladım canım doktorda ne anlarmış biz burda 9 senedir doktor olduk
canım soğan suyundan mı bahsediyorsun zarar vermez diye bebeğe anlamadım.eğer doğru anladıysam kesinlikle bırak derim
çünkü soğan suyu eskiden kocakarı ilacı olarak düşük yapmak isteyen bayanlar tarafından kullanılırmış
benden söylemesi biz bebeişi kolay bulmuyoruzki kaybetmek için uğraşalım
canım yok ya istanbuldayım. ege deyim ben. şehirimi yazamıyorum . bir kaç akraba var onlarda bu sitede takılıyorda ondan yani. soğan kürü için tavsiyene çok teşekkür ederim. zaten yapmayı düşünüyordum şimdi daha bi kararlıyım. çok sağol.
--------------------------------------------------------------------------------
Bebek Gel Artik...
Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi . ne güzel yazmış bu yazıyı yazan değil mi...
Bizim babamızda bana demişti üzülürsün diye tanıyormuş ben ki test yaptırmamış şimdi berbat bi haldeyim hiç bi iş yapmak istemorum evim darma dağın ve ağlıyorum... Allahım lütfeeennnn.................
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?