Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok canım dualarım bitti artık hep birlikte bağışlanm duasını yaparız yapmak isteyen varsa yapsın ben ağlamaktan fırsat bulamıyorumda

vck cim niye ağlıyorsun tatlım ağlama güçlü ol..bak ne güzel duaların bitti..rabbim gönlüne göre verir inşallah..canım eşin ne zaman ameliyat olacak??bol bol dua et..şimdi ağlama zamanı değil...booooooooooşşşşşşşşşşşverrrrrrrrrrr dengesiz insanlarıı..kim ne derse desin....Allah onları bildiği gibi yapsın.......hayat herşeye rağmen güzel canımm olumlu düşün olumlu olsun tatlım...böyle ağlayarak eşinide üzersinnnnnnnn...o yüzden şimdi silkelen toparlan ve eşine tam destek ol ..inşallah rabbim hayırlısını versin hakkınızdaa..nur topu gibi bebişlerin olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh....
böyle dombalak atsın emiiiiiiiiiiiii.......

canım kıyamam.tabikide kıskanmak değil bu başaka bişey.yaşamayan anlamaz.ama biz seni çok iyi anlıyoruz.maalesef bende bu gün iyi değilim.kırmızılar geldi yine.dün hep ağladım senin gibi.ne yapalım be arkadaşım.yokki sabretmekten başka yapacak bir şeyimiz.Rabbim hepimizi güldürsün inşaallah.bizlerede anne olmayı nasip etsin.

darmadağın oldum...........................................................................................................

boşverdim zaten Allah'a havale ettim canım.peki sizin sorun nedir neden bebişiniz olmadı .inşallah daha fazla aramadan bebişine kavuşursun amin

boşverdim zaten Allah'a havale ettim canım.peki sizin sorun nedir neden bebişiniz olmadı .inşallah daha fazla aramadan bebişine kavuşursun amin

canım ben endometriozisliyim.bundan dolayı oluşan çikolata kistlerinden 2 kez ameliyat oldum.ilk ameliyattan sonra sol tüp tıkandı.eşimin spermlerinde ileri hareketlilik oldukça düşük.varikoselden ameliyat olmuştu ama pek düzelme olmadı.4 kez tüp bebek denememiz oldu.(negatif).kısaca böyle yazması iki satır ama 11.5 yıl geçti böyle.ömrümden ömür gitti bunları yaşarken.ama bak yazması iki satır sürdü.ne garip.................

anladım canım ameliyatta zor herhalde bendede miyom vardı doktorum istersen ameliyat ol istersen olma dedi
eşimde sperm çıkarsa ameliyat olucam çıkmazsa olmıycam şimdilik soğan suyu içiyorum
inşallah sizde en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz dediğin gibi olmayınca olmuyor kısmet işi.
bir ömür iki satırsa bir evliliktan kaç satır bekliyoruzki

kaynananın baska gelini yokmuu

var canım 15 sene birlikte yaşamışlar ama onu kıskanmıyormuş ona iyi davranıyormuş.
beni aslında kaynanam beğendi o oğluna layık gördü ama eşimi çok seviyordu çünkü eşim maaşını aldığı gibi annesine verirdi
ben evlenince herşey tersine döndü tabiki bana düşman oldu

kız soğan suyu akıntı yapıyomu sanada

yok canım bende iltihap yoktu şükür ama miyom için çok işe yaradı diyebilirim bu ay öldüm sayılır
canım sende akıntı olduysa bence kullanmaya devam et demekki iltihap varki soğan suyuyla dışarı atılıyor

allahım ya işi gucuu yokmu işine baksıınn!

canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm

" zulm ile abad olanın ahiri berbat olur" Allah onu bildiği gibi yapsınnnnn inşallahhhhhhhhhhhh........ Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişlerrrrrrrrrr.....dua etsinde inşallah Allah onu sana muhtaç etmesin......uyuz oluyom böylelerine..çok bilirlerrrrrr.... kara cahillerrrrrrrrr.........sanki oluyoda biz hamiş kalamıyozzzzzzzzzzzzzzzzzz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…