• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hayır canım gitmiyorum en son 3 ay kadar oldu gideli ama şu an tabii Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin bebeği düşünemeyecek kadar sorunlarımız var.Bebek beni rahatlatır mı şu aşamada bilmiyorum hem delice istiyorum hem mantığım hayır diyor çok zordayım dua edin bana olur mu :(

Al benden de o kadar duygularım git gereken herşeyi yaptır bekleme diyor ama sıkıntılardan dolayı bekle diyen bir de mantığım ve eşim var ne olacak bilmiyorummmm
Rabbim yardımcımız olsunnnnnn

Ne demek canım Allah hepimizden razı olsun sen bizi burda topladınya en çok Allah razı olsun sana :1::1: Allahım bebeğini de seni de korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn :)) amanınnn ne çok dua ettim :1::1::1: Ayşecim daha 23 tane okunmuş 100 tane daha okunacakk çoookkk var daha hayırlısıyla tamamlarız inşallah ben itinayla takip ediyorumm bende bu akşam bi kaç tane okuyum okuyamayanlar için :1::1:

canım allah razı olsun duaların ıcın amın amınnn
tamamlanır ıns..ama lıstede okumayacak bellı kısıler var canım
lısyteden cıkar demıstım gözundenkaçtı sanırım

ben iyiyim şükür canım sen nasılsın:16:
Allah daha iyi etsin .bende iyiyim canım idare ediyorum işte .bende ablama gidicem biraz yiğenlerimle vakit geçiricem
çok özledim bıcırıkları hastaneye git gel hastalıklar falan derken uzun zamandır göremiyorum kızlarımı mucizemle biraz vakit geçirip gelicem .:54::54::54::54:

Canım Ayşeye sormak lazım ne zman bağışlıcak acaba :1::1: ben bu akşam senin yerine okurum olmazsa

cabnım nasip kısmetse ben cuma akşamı 10 gibi filan okurum tahminimce. işten çıkıp eve gitmek, abdest vs o saati bulur. eğer erken bağışlanacaksa bişi diyemem ama yetişmezse liste ben okurum Allah ın izniyle
özlemlk ark şifresini kaybetmiş sanırım oda artık girmeyecek siteye.
ben her ay onun yerine de okuyordum. bide o var canım

ayetel kursı oku bol bol ve es - sabir çek

sağol canımm

hayırdır canım neoldu

kalk namazınnı kıl dua et bol bol
ağlayabilirsen ağla

ve bol bol ayetel kürsi oku

ALLAH ım gidersin iç sıkıntını inşALLAH.....

İşyerindeyim canım yalnız kaldığım zamanlar ağlıyorum ama şu an evde olup doya doya ağlamayı o kadar çok isterdim ki
eşimle tartıştık biraz yaaaa moralim bozuldu yalnız hissediyorum şu an kendimi

unutuyorum canım ya aldrayım en ıyısı..
ay sımarık olmasın kasımdan gözumden anlasın benı ıns..
esma gelmedı daha uyuyorlarmı acaba

Merhabe kizlar nasilsiniz?
Anneme geldim cnm bugun biraz gec girebildim nasilsiniz bugun daha iyisinizdir ins.
Ya benimkide simarik olmasin bi bakisimdan anlasin istiyorum.boyle cok bilmis falan da olmasa ne iyi olur :1::1:
Salincak cnm istediginde sallaniyo zaten herzaman sallanmiyo. Usttede donenceleri falan varya onlarla oynar bizim ev yazin bile serin oluyo yere koyamam oyuzden salincak dusundum

cabnım nasip kısmetse ben cuma akşamı 10 gibi filan okurum tahminimce. işten çıkıp eve gitmek, abdest vs o saati bulur. eğer erken bağışlanacaksa bişi diyemem ama yetişmezse liste ben okurum Allah ın izniyle
özlemlk ark şifresini kaybetmiş sanırım oda artık girmeyecek siteye.
ben her ay onun yerine de okuyordum. bide o var canım

canım ozlemın sıfresını kaybettığını nerden ogrendın..

Merhabe kizlar nasilsiniz?
Anneme geldim cnm bugun biraz gec girebildim nasilsiniz bugun daha iyisinizdir ins.
Ya benimkide simarik olmasin bi bakisimdan anlasin istiyorum.boyle cok bilmis falan da olmasa ne iyi olur :1::1:
Salincak cnm istediginde sallaniyo zaten herzaman sallanmiyo. Usttede donenceleri falan varya onlarla oynar bizim ev yazin bile serin oluyo yere koyamam oyuzden salincak dusundum

hoşgeldın canım ..iyiyiz hamdolsun canım..
kk.de arastırdım bırazda çok memnun kalınmamıs bebekler durmuyormus salıncakta sıkılıp aglıyorlarmıs

ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk :(((((((:43::43::43:çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa:(
canım tam o noktada sakın yıkılma, şeytanı sevindirecek bişi yapma. o an daha çok dua et. bi anlık isyan hepsini alır götürür.

umut.....bitti dediğimizde, vazgeçtiğimiz zamanlarda,tükendiğimiz ve beklemediğimiz dönemlerde de yüreğimizde hep var olan duygu umut.biz atsakta içimizden çıkmaz.çünkü insanın yaradılışında vardır.ve iyiki vardır.umutlarımız olmasa yaşam daha zor daha çekilmez olur.o yüzden kapılma umutsuzluğa sakın.yalan söyler çünkü umutsuzluk. ben varım der.umut bitti der.Yaradan umudu yaratmışsa umutsuzluk nedendir................
daha ne denilirki!

Kızlarrrrrr yasin okumaları nasıl gidiyor ????? kimseden ses çıkmıyo cumaya kadar bitirelim de herkese çabucak sıra gelsin :1::1::1:
okuyamıyacak olanlarda haber versin yerine okuyalımmm hepinizi öpüyorumm :16::16::16: Allahım herkesin gönlün de ne muradı varsa versin inşalllllllllllll
kız daha cumaya kadar çok okunur:D
Selamınaleyküm canlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
rayyan epeydir karşılaşmıyorduk. iyisindir inşaallah.

sağol canımm

İşyerindeyim canım yalnız kaldığım zamanlar ağlıyorum ama şu an evde olup doya doya ağlamayı o kadar çok isterdim ki
eşimle tartıştık biraz yaaaa moralim bozuldu yalnız hissediyorum şu an kendimi

rabbım sızı bırbırınıze sırın gözle baktırsın.
işte benım en uzuldugum seydır esler arasındakı tartısmalar..allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın herks yuvasında mutlu huzurlu olsun ıns

Back
X