- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aleykum selam canım bız ıyıyız sen nasılsın

bende iyi olmaya çalışıyorum Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaktık ilaçlarım falan hazır bekliyorum
neyse eşim bir haftadır rahatsız göğsü sıkışıyor yutkunamıyor gece uykusundan uyanıyor falan bir sürü sıkıntı çekiyordu
bende bir doktora git olmaz böyle dedim tamam dedi
ben uyurken netten araştırmış yemek borusu kanseri,gırtlak kanseri belirtisi bunlar dedi
çok korkmuştu hemen doktora gidelim dedi ama hangi bölüme gitmemiz lazım diye sordu
benimde aklıma son zamanlarda bebek için gittiğimiz iç hastalıkları uzmanı geldi kendisini aradık telefonla sağolun hemen cevap verdi
eşim acaba endoskopimi lazım diğe sordu doktora oda dur bekle hemen telaşlanma dedi
son zamanlarda antibiyotik kullandınmı dedi
eşimde bir kutu içmiş dişlerinden dolayı hemde penisiline duyarlı olduğu halde üzerini okumanadan
ve olan olmuş vücuttaki bütün yararlı bakteriler ölmüş ve zararlı bakteriler vücuda zarar vermeye başlamış
doktorumuzdan Allah razı olsun hemen teşhis etti ve ilaçlarını verdi inşallah eşime şifa olur
ama çok korktuk bu zamanda herkes kanser ve aniden ortaya çıkıyor
ben bebk hasretiyle yanarken Rabbim böyle bir hastalıkla sınamasın diğe dualar ettim günlerce şükürler olsun ki eşim şu anda iyi
değeceğim o ki ne olursa olsun herkes iyiliğinede olsa ilaçlardan uzak dursun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
bende hastaydım bir hafta çok zorluklar çektim sesim bile kısılmıştı ama eşim ne kadar ısrar ettiğsede ilaç içmedim
tüpbebek yaptıracağım için her ilaç bana zarar verebilirdi.
arkadaşla lütfen çok duyarlı olalım benim yengemde hamile olduğunu bilmeyerek ilaç içmiş ve çocuğu özürlü olmuştu bugünü ilaca hayır günü ilan ediyorum