• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aleykum selam canım bız ıyıyız sen nasılsın
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAH iyilik versin canım minikkuzunla sana
bende iyi olmaya çalışıyorum Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaktık ilaçlarım falan hazır bekliyorum
neyse eşim bir haftadır rahatsız göğsü sıkışıyor yutkunamıyor gece uykusundan uyanıyor falan bir sürü sıkıntı çekiyordu
bende bir doktora git olmaz böyle dedim tamam dedi
ben uyurken netten araştırmış yemek borusu kanseri,gırtlak kanseri belirtisi bunlar dedi
çok korkmuştu hemen doktora gidelim dedi ama hangi bölüme gitmemiz lazım diye sordu
benimde aklıma son zamanlarda bebek için gittiğimiz iç hastalıkları uzmanı geldi kendisini aradık telefonla sağolun hemen cevap verdi
eşim acaba endoskopimi lazım diğe sordu doktora oda dur bekle hemen telaşlanma dedi
son zamanlarda antibiyotik kullandınmı dedi
eşimde bir kutu içmiş dişlerinden dolayı hemde penisiline duyarlı olduğu halde üzerini okumanadan
ve olan olmuş vücuttaki bütün yararlı bakteriler ölmüş ve zararlı bakteriler vücuda zarar vermeye başlamış
doktorumuzdan Allah razı olsun hemen teşhis etti ve ilaçlarını verdi inşallah eşime şifa olur
ama çok korktuk bu zamanda herkes kanser ve aniden ortaya çıkıyor
ben bebk hasretiyle yanarken Rabbim böyle bir hastalıkla sınamasın diğe dualar ettim günlerce şükürler olsun ki eşim şu anda iyi
değeceğim o ki ne olursa olsun herkes iyiliğinede olsa ilaçlardan uzak dursun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
bende hastaydım bir hafta çok zorluklar çektim sesim bile kısılmıştı ama eşim ne kadar ısrar ettiğsede ilaç içmedim
tüpbebek yaptıracağım için her ilaç bana zarar verebilirdi.
arkadaşla lütfen çok duyarlı olalım benim yengemde hamile olduğunu bilmeyerek ilaç içmiş ve çocuğu özürlü olmuştu bugünü ilaca hayır günü ilan ediyorum:kkk::kkk::kkk::kkk:

slm kızlar nasılsınız
bugun sizinl vakıt gecırecegım bıraz toparladım işlerimi keyıflr nasıl
hamılemız varmı yenı taze fırından cıkan??

hoşgeldınız nasılsınız

burayı kalabalık gördüm daha iyi oldum. birazdan derse gideceğim. gidesim yok:(
ecrin test yaptı mı bilgin var mı?
ayşe kaktüs al artık. yok almayacaksan ben yeğenime yollayım bi tane:D

rabbım sızı bırbırınıze sırın gözle baktırsın.
işte benım en uzuldugum seydır esler arasındakı tartısmalar..allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın herks yuvasında mutlu huzurlu olsun ıns

amin canım aminnnnnn
Rabbim bu sıkıntılı günlerimizde yardımcı olsun bizlere iç huzurumuzu almasın acaip kötü hissediyorum şu an kendimi
Allahım doğru yolu göstersin bana aminnnnn

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAH iyilik versin canım minikkuzunla sana
bende iyi olmaya çalışıyorum Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaktık ilaçlarım falan hazır bekliyorum
neyse eşim bir haftadır rahatsız göğsü sıkışıyor yutkunamıyor gece uykusundan uyanıyor falan bir sürü sıkıntı çekiyordu
bende bir doktora git olmaz böyle dedim tamam dedi
ben uyurken netten araştırmış yemek borusu kanseri,gırtlak kanseri belirtisi bunlar dedi
çok korkmuştu hemen doktora gidelim dedi ama hangi bölüme gitmemiz lazım diye sordu
benimde aklıma son zamanlarda bebek için gittiğimiz iç hastalıkları uzmanı geldi kendisini aradık telefonla sağolun hemen cevap verdi
eşim acaba endoskopimi lazım diğe sordu doktora oda dur bekle hemen telaşlanma dedi
son zamanlarda antibiyotik kullandınmı dedi
eşimde bir kutu içmiş dişlerinden dolayı hemde penisiline duyarlı olduğu halde üzerini okumanadan
ve olan olmuş vücuttaki bütün yararlı bakteriler ölmüş ve zararlı bakteriler vücuda zarar vermeye başlamış
doktorumuzdan Allah razı olsun hemen teşhis etti ve ilaçlarını verdi inşallah eşime şifa olur
ama çok korktuk bu zamanda herkes kanser ve aniden ortaya çıkıyor
ben bebk hasretiyle yanarken Rabbim böyle bir hastalıkla sınamasın diğe dualar ettim günlerce şükürler olsun ki eşim şu anda iyi
değeceğim o ki ne olursa olsun herkes iyiliğinede olsa ilaçlardan uzak dursun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
bende hastaydım bir hafta çok zorluklar çektim sesim bile kısılmıştı ama eşim ne kadar ısrar ettiğsede ilaç içmedim
tüpbebek yaptıracağım için her ilaç bana zarar verebilirdi.
arkadaşla lütfen çok duyarlı olalım benim yengemde hamile olduğunu bilmeyerek ilaç içmiş ve çocuğu özürlü olmuştu bugünü ilaca hayır günü ilan ediyorum:kkk::kkk::kkk::kkk:

canım ay okurken kotu bı sonuc yazacaksın dıye ödum koptu..çok sukur ya rabbım sızlerı korusun tum hastalarada sıfa versın...
bende hıç ilaç içmem sadece bebek tedavısı ıcın kullandım o kadar..bence de bas agrısı karınagrısı gıbı sıkayetlerde hemen ılaca sarılmayalım

canım 500 yasin bitti mi?
canım ben okutmadımki gözüm yemedi baktım arkadaşlarım tamamlayamadılar bende hiç oktmadım
bana ettiğiniz dualar yeter Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz biran evvel bebişlerinize kavuşursunuz.
bu arada gününü tutturmuşsun inşallah incitanen sana sıkı sıkı tutunur bize senin sevincini yaşarız.
dün istihare yaptım hayırdır inşallah birsürü hamile bayan vardı ve ben onlardan dua istiyordum
hamilelerin duası kabul olur diyordum banada dua edin diyordum
bence o rüyamdaki bayanlar sizlerdiniz hamileler ve sizlerden benim için dua etmenizi istiyordum
Ayşem bir bayanda bebek doğuruyordu oda doğduğu anda emekliyordu sonra dnizde yüzmeye başlamıştı bence o yaramaz bebişte senin bebişindi
ilk onu ben kucağıma alıyorum sonra annesine veriyorum ama bana bol bol dua et diyorum bende senin gibi mucizeme kavuşayım diyorum
inşallah hep dualarınızda olurum Rabbim sizlerinde dualarıyla beni meleğime kavuşturur:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım allah razı olsun duaların ıcın amın amınnn
tamamlanır ıns..ama lıstede okumayacak bellı kısıler var canım
lısyteden cıkar demıstım gözundenkaçtı sanırım

Canım senin çıkarmanı istediğin isimleri çıkarrtıım ben 3 taneydi başka varmı bilemem:1::1:
Muhattt cumaya şurda ne kaldı :1::1::1: 3 gece yatcaz kalkcaz cumaaaa :1::1::1:

amin canım aminnnnnn
Rabbim bu sıkıntılı günlerimizde yardımcı olsun bizlere iç huzurumuzu almasın acaip kötü hissediyorum şu an kendimi
Allahım doğru yolu göstersin bana aminnnnn

amın canım ne yasadınız bılmıyorum ama unut gıtsın dua et bolbol gececek ıns

antikdeniz kullanıcısından alıntı
ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk :(((((((çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa:(
canım yazmayı unutmuşum
doktor istediği kadar umut vermemiş olsun. rabbim OL dedikten sonra 29 harfin hepsi hükümsüz kalır. rabbimiz var evelallah. bizim sırtımız yere gelmez. hepsi sınav hepsi. demekki daha yetmedik olgunlaşmadık.
bu arada rainbowcolors ve arkadaşları diye bi topik var. nehar rumuzlu arkadaşın tanıdığı umreye gidecekmiş. bebeği olmayanların isimlerini topluyorlar. ordaokutmak için.

burayı kalabalık gördüm daha iyi oldum. birazdan derse gideceğim. gidesim yok:(
ecrin test yaptı mı bilgin var mı?
ayşe kaktüs al artık. yok almayacaksan ben yeğenime yollayım bi tane:D

ah teyzesı esım alacak ıns ..ben tek basıma dısarı çıkmıyorum çok ısterdım dısardakı ıslerımı tek halledeyım..1 bucuk seneye yakın evlıyım hala etrafı tanımıyorum ..

slm kızlar nasılsınız
bugun sizinl vakıt gecırecegım bıraz toparladım işlerimi keyıflr nasıl
hamılemız varmı yenı taze fırından cıkan??

hoşgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın..
ecrin23 ün 10gunu gecmıs test yapacak ama bugun degıl sanırsam

canım ben okutmadımki gözüm yemedi baktım arkadaşlarım tamamlayamadılar bende hiç oktmadım
bana ettiğiniz dualar yeter Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz biran evvel bebişlerinize kavuşursunuz.
bu arada gününü tutturmuşsun inşallah incitanen sana sıkı sıkı tutunur bize senin sevincini yaşarız.
dün istihare yaptım hayırdır inşallah birsürü hamile bayan vardı ve ben onlardan dua istiyordum
hamilelerin duası kabul olur diyordum banada dua edin diyordum
bence o rüyamdaki bayanlar sizlerdiniz hamileler ve sizlerden benim için dua etmenizi istiyordum
Ayşem bir bayanda bebek doğuruyordu oda doğduğu anda emekliyordu sonra dnizde yüzmeye başlamıştı bence o yaramaz bebişte senin bebişindi
ilk onu ben kucağıma alıyorum sonra annesine veriyorum ama bana bol bol dua et diyorum bende senin gibi mucizeme kavuşayım diyorum
inşallah hep dualarınızda olurum Rabbim sizlerinde dualarıyla beni meleğime kavuşturur:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım allah razı olsun. ben sen diye hatırlamıştım:)

Canım senin çıkarmanı istediğin isimleri çıkarrtıım ben 3 taneydi başka varmı bilemem:1::1:
Muhattt cumaya şurda ne kaldı :1::1::1: 3 gece yatcaz kalkcaz cumaaaa :1::1::1:

benim gibi 24 saat az gelen adama çok bile 3 gün:D

ah teyzesı esım alacak ıns ..ben tek basıma dısarı çıkmıyorum çok ısterdım dısardakı ıslerımı tek halledeyım..1 bucuk seneye yakın evlıyım hala etrafı tanımıyorum ..

patron mu izin vermiyor:D aman bebeğe bişi olmasın da tek.9 ay daha bilme etrafı:D

hanımlar ben çıkıyorum. derse yetişmem gerek. allah muhabbetinizi kat be kat arttırsın. aeo

patron mu izin vermiyor:D aman bebeğe bişi olmasın da tek.9 ay daha bilme etrafı:D

evet canım zaten bırlıkte calıstığımız ıcın evden cık arabaya bın arabadan ın ıs yerıne gır boyle geçıyo ..e alısverıse de aynı sekılde her an bırlıkte oldugumuz ıcın tek basıma izmirde kaybolabılırım yanııı

Back
X