Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Sağolasın canımmm hemen yazıyorummm
Allah razı olsun

evet canım inşallah biter de bağışlamasını yaparız yarına akşam okuyabildiğim kadar okur bildiririm :34:

amin canım cümlemizden
daha soracağım insanlar var
müsaitlerse okurlar
o vakit sana haber ederim yine
çok eksiğin varmı canım merak ettim

Arkadaşlar ismi yazılı olan arkadaşlar yarına kadar okuyabileceklermi ?
ANTİKDENİZ
TONDORA
SEMİNAY84
SEBİİLEM
ŞAŞKINANNE
YASEMİNSEZA
MELEK04
ÖZLEMLK
TURKUAZ8 (cuma akşamı okuyabilecek)
TAYLANDİLEK
SEVİL61
MUHAT
ASBELOVA
ECRİN23
ESLEMLİVA
M_FAİRY
YASEN
KAYS
REDHAİR REDGIRL
SARDUNYASİ
PAMUK_EE
GURBETCİKIZ
SEYBİLL ( 1 tane okudu 1 tane kaldı)
Evetttt kızlar yarına tamamlayalım Allahın izniyleee ben üzerime düşeni okudum ama akşam eve gidince ve yarın sabahta okuyabildiğim kadar okucam ne kadar çabuk biterse okadar çok kişiye okunurrr
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhhhh
Yardımları bekliyorummm:1::1:

A.s canım hamdolsun sağol sen nasılsın:3:
hamdolsun canı bende iyiyim şükürler olun
reyyancım sağolasın canım bismillah başladık bakalım tedaviye..uzun protokol başladım...rabbim hayırlısını versin..antisocial ile birlikte adet olmayı bekliyoruz bakalım.....
.
hadi bakalım canımmm
inşallah kavuşursunuz mucizelerinizee

evet canım yengeçimmm

:34:
merhaba kızlar bugun kimse yok topikte aysecimde gelmemiş inş iyilerdir
bizim sonuçlar için yarın cıkıcak demıslerdı ben gene dayanamayıp aradım ve sonuçlarımız cıkmıs:52:
hemen eşimi aradım doktora gıttık sonuclarımız guzel cıktı Allahıma şükürler olsun. fakat erken dogum içinde bıdahakı ay ıgne vurulcakmısım rahmı genışletmek için:5: ama bunada şükür bebegim saglıklı olsunda bıraz erken gelsın napalım.
bugun yıne bebegım hiç kımıldamadı yaa eşimde dıyo annesi gibi tembel olcak dıyo tıpkı sen dıyo bana:5::5:
canımmm çok sevindim şükürler olsunn bak bi sorun yok inşallahh
ALLAH ım sağlıkla kavuştursun miniğine :49:
valla çok var canım yaa artık kimse de ilgilenmiyor azaldı yardımlar:14:

canım yaa tek okmak durumu olmasaydı okurdum
biraz daha:26:
estanbl diye bi dua sitesi vardı

orayada yazdın mı

hamdolsun bız ıyıyz canım sen nasılsın nasıls gıdıyo

Cok sukur iyiyim canim evde bol bol dinleniyorum artik canim sikildi ama yapacak birsey yok bu yumos icin katlanacagiz yeni yeni bulantilarim basladi bide alt komsum hindistanli yemek kokulari benim eve geliyor mahvolmusum bunada sukur sen nasilsin bulantin varmi cok...

Cok sukur iyiyim canim evde bol bol dinleniyorum artik canim sikildi ama yapacak birsey yok bu yumos icin katlanacagiz yeni yeni bulantilarim basladi bide alt komsum hindistanli yemek kokulari benim eve geliyor mahvolmusum bunada sukur sen nasilsin bulantin varmi cok...

canım allah yardımcın olsun..ya ben dun aksam bol baharatlı yemek yedım gece hararet bastı uyuyamadım sabaha karsı uyudum mıde bulantısıyla uyandım afedersın ama kusamadım sımdı ıse mıdemde eksıme var..öyle yanı canım

Arkadaşlar ismi yazılı olan arkadaşlar yarına kadar okuyabileceklermi ?
ANTİKDENİZ
TONDORA
SEMİNAY84
SEBİİLEM
ŞAŞKINANNE
YASEMİNSEZA
MELEK04
ÖZLEMLK
TURKUAZ8 (cuma akşamı okuyabilecek)
TAYLANDİLEK
SEVİL61
MUHAT
ASBELOVA
ECRİN23
ESLEMLİVA
M_FAİRY
YASEN
KAYS
REDHAİR REDGIRL
SARDUNYASİ
PAMUK_EE
GURBETCİKIZ
SEYBİLL ( 1 tane okudu 1 tane kaldı)
Evetttt kızlar yarına tamamlayalım Allahın izniyleee ben üzerime düşeni okudum ama akşam eve gidince ve yarın sabahta okuyabildiğim kadar okucam ne kadar çabuk biterse okadar çok kişiye okunurrr
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhhhh
Yardımları bekliyorummm:1::1:

canım ben okudum 3tane yasınlerımı haber vermek ıstedımm

canım allah yardımcın olsun..ya ben dun aksam bol baharatlı yemek yedım gece hararet bastı uyuyamadım sabaha karsı uyudum mıde bulantısıyla uyandım afedersın ama kusamadım sımdı ıse mıdemde eksıme var..öyle yanı canım

Az kaldi 3. Ayda kesiliyormus bu bulantilar oyle diyorlar benmde hep o eksime var alistim ona gaviscon alabilirsin surup olanindan ama ilkonce doktoruna sor tatlim.sali gunu tekrardan kontrolum var insallah hersey yolundadir korkuyorum cok:18:

Az kaldi 3. Ayda kesiliyormus bu bulantilar oyle diyorlar benmde hep o eksime var alistim ona gaviscon alabilirsin surup olanindan ama ilkonce doktoruna sor tatlim.sali gunu tekrardan kontrolum var insallah hersey yolundadir korkuyorum cok:18:

bende persembe kalp atısları ıcın gıdecegım abbım duyurur ıns..benım suan yıne sancım basladı korkuyorum ya

slm arkadaşlar :16::16::16:
benide dua listesine alırmısınız??
nasıl okunuyor??

canım birini ben okuyacağım. diğer ikisini de farklı iki arkadaş okuyacak

Tamam canım ekledim,çok teşekkür Rabbim razı olsun iki cihanda da :38:

evet doğru söylüyorsun.sizleri tanımak çok güzel.dua etmek dua almak...... e sizleride tanıdığıma göre artık gelsin benim yaramaz da:emir_bebek::emir_bebek:

Canım inşaallah gelir inşaallah bir iki ay içinde müjdesini vermen nasip olur :nazar:

butun gece uyuyamadım sabaha karsı uyudum bulantımla uyandım fakat afedersınız kusamıyorum..yatıyorum su an:14::14::14::14::14::14:

Canım geçmiş olsun,dikkat et,hamile arkadaşım kraker yiyordu canım,dene istersen inşaallah faydası olur :49:

istanbuldayım canım ben eşimin hormonlarında sıkıntı var ya onu çözmeye çalışacak inşallahhh
Sana da çok geçmiş olsun dinlen bol bol:16:

İnşaallah bu son doktor,son tedavi olur canım.Sağol kuzum yatıyorum bende hala :31:

bende katılmak istiyorum çalışıyorum fakat işim müsait boş vaktim oluor akşamlarıda evde okurum ..boyle bır ihtiyaç 'a vesile oldugun için allahım gönlüne göre versin.. Buarada bende 5 şubatta tam 1 yılımı doldurcam bızde bebek ıstıyoruz fakat şuan ( kokulu akıntım' dan dolayı) tedavi görüyorum allahım isteyen herkese saglıklı bır evlat nasip etsın allaha emanet olun

Amin...Hoşgeldin aramıza.Rabbim fazla bekletmeden bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla size verir inşaallah canım :nazar:

slm arkadslar yni katıldım bnde aranıza 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo nedensiz ikimizde saglıklı insanlarız ama Allah katında vakti gelmemiş diyorum ve o zamanı bekliyorum bu ay igenelere asladım bnde aksam 1adt yasin okurum hepimiz için :) Rabbim en kısa zamanda kucaklarımız doldurur inş.

Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim bebek müjdesi vermeni nasip eder,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eeeennnnn kısa zamanda :49:

evet cnm inş agrım olmazda rahat olurum

İnşaallah ağrın olmaz,dikkat et kendine canım;annenin evinde daha rahat edersin,annen bakar sana,Rabbim seni ve bebeğini korusun :nazar:

Kzlar nasilsiniz hersey yolundadir insaallah?guzel haberlerimiz varmi?hepinizi opuyorum:54::54::54::54::54:

İyi diyelim iyi olalım canım.Ağlamak istemiyorum artık.Bende güzel haber yok malesef,ama inşaallah arkadaşlarım güzel haber verir,seviniriz hep birlikte :21:

olmaz mı canım 240tane eksiğim var daha :14:

Canım inşaallah bitirmek nasip olur en kısa zamanda....Ben demiştimya hani,bitirme zamanına niyet etmedim hiç diye...Haftaya Çarşamba Mevlid Kandiliymiş,inşaallah ozamana kadar bitmesi için uğraşıyorum canım.O Mübarek gün,Efendimiz(s.a.v)'in doğduğu gün,inşaallah ogün duası yapılsında,benim bebeğimde diğer Kandile kadar hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğmuş olsun....İnşaallah ikimizde bitiririz ozamana kadar,Rabbim kabul etsin :nazar:

Son düzenleme:
Tamam canım ekledim,çok teşekkür Rabbim razı olsun iki cihanda da :38:

Canım inşaallah gelir inşaallah bir iki ay içinde müjdesini vermen nasip olur :nazar:

Canım geçmiş olsun,dikkat et,hamile arkadaşım kraker yiyordu canım,dene istersen inşaallah faydası olur :49:

İnşaallah bu son doktor,son tedavi olur canım.Sağol kuzum yatıyorum bende hala :31:

Amin...Hoşgeldin aramıza.Rabbim fazla bekletmeden bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla size verir inşaallah canım :nazar:

Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim bebek müjdesi vermeni nasip eder,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eeeennnnn kısa zamanda :49:

İnşaallah ağrın olmaz,dikkat et kendine canım;annenin evinde daha rahat edersin,annen bakar sana,Rabbim seni ve bebeğini korusun :nazar:

İyi diyelim iyi olalım canım.Ağlamak istemiyorum artık.Bende güzel haber yok malesef,ama inşaallah arkadaşlarım güzel haber verir,seviniriz hep birlikte :21:

Canım inşaallah bitirmek nasip olur en kısa zamanda....Ben demiştimya hani,bitirme zamanına niyet etmedim hiç diye...Haftaya Çarşamba Mevlid Kandiliymiş,inşaallah ozamana kadar bitmesi için uğraşıyorum canım.O Mübarek gün,Efendimiz(s.a.v)'in doğduğu gün,inşaallah ogün duası yapılsında,benim bebeğimde diğer Kandile kadar hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğmuş olsun....İnşaallah ikimizde bitiririz ozamana kadar,Rabbim kabul etsin :nazar:

sağolasın canım deneyecegım kırakerı ..canım bız rebıulevvel ayındamıyız

canım hoşgeldın aramıza haftada 3 arkadasa yasını serif ya varıs okuyoruz..nasıpse lıstemız bıtınce arkadasımız senıdde yazar ıns

tamam canımm çokk saoll :16::16::16:
bana haber verirler demi eklendin diyee
ne zaman liste biter
canımm bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik ???
inş hayırlı evlat olur sağlıkla kucağına alırsın bebişini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X