Tamam canım ekledim,çok teşekkür Rabbim razı olsun iki cihanda da
Canım inşaallah gelir inşaallah bir iki ay içinde müjdesini vermen nasip olur
Canım geçmiş olsun,dikkat et,hamile arkadaşım kraker yiyordu canım,dene istersen inşaallah faydası olur
İnşaallah bu son doktor,son tedavi olur canım.Sağol kuzum yatıyorum bende hala
Amin...Hoşgeldin aramıza.Rabbim fazla bekletmeden bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla size verir inşaallah canım
Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim bebek müjdesi vermeni nasip eder,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eeeennnnn kısa zamanda
İnşaallah ağrın olmaz,dikkat et kendine canım;annenin evinde daha rahat edersin,annen bakar sana,Rabbim seni ve bebeğini korusun
İyi diyelim iyi olalım canım.Ağlamak istemiyorum artık.Bende güzel haber yok malesef,ama inşaallah arkadaşlarım güzel haber verir,seviniriz hep birlikte
Canım inşaallah bitirmek nasip olur en kısa zamanda....Ben demiştimya hani,bitirme zamanına niyet etmedim hiç diye...Haftaya Çarşamba Mevlid Kandiliymiş,inşaallah ozamana kadar bitmesi için uğraşıyorum canım.O Mübarek gün,Efendimiz(s.a.v)'in doğduğu gün,inşaallah ogün duası yapılsında,benim bebeğimde diğer Kandile kadar hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğmuş olsun....İnşaallah ikimizde bitiririz ozamana kadar,Rabbim kabul etsin