sağolasın canım deneyecegım kırakerı ..canım bız rebıulevvel ayındamıyız
Evet canım Rebiulevvel ayındayız,hayırdır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canım deneyecegım kırakerı ..canım bız rebıulevvel ayındamıyız
Evet canım Rebiulevvel ayındayız,hayırdır canım![]()
tamam canımm çokk saoll
bana haber verirler demi eklendin diyee
ne zaman liste biter
canımm bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik ???
inş hayırlı evlat olur sağlıkla kucağına alırsın bebişini![]()
tamam canımm çokk saoll
bana haber verirler demi eklendin diyee
ne zaman liste biter
canımm bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik ???
inş hayırlı evlat olur sağlıkla kucağına alırsın bebişini![]()
canım listeye not aldım yeni liste hazırlarken eklicem seni inşallah
Ayşecimmm 500 salavat tamamdır hepsini çektim daha çokca çekerim ben seni haberdar edicemmm lütfen sende biraz dinlennnn
canım listeye not aldım yeni liste hazırlarken eklicem seni inşallah
Ayşecimmm 500 salavat tamamdır hepsini çektim daha çokca çekerim ben seni haberdar edicemmm lütfen sende biraz dinlennnn
tamam canımmcanım sen arada topiğe gır bak ıstersen sana kaç yasın dustugunu zaten lıstemızde yarın olmazsa cumartesı hazırolur inş..
hamılelık sımdılık normal gıdıyo canım ıns kotuleşmem..
bebıste ıyıdır ıns sağolasın darsı basına ıns canım
Herkese merhaba... Ben aranıza yeni katıldım kızlar ama çoook uzun zamandır takip ediyorum ne zaman canım birşeye sıkılsa hemen burayı açıyor ve benimle aynı durumda olanları gördükçe bir nebze de olsa yükümü hafifletiyor ve kendimle birlikte sizler için de dua ediyorum. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim. İlk doktora 7 aylık evliyken gittik 1 seneden önce olmaz dedi bebişimiz gelmeyince bir daha gittik glukofen verdi eşimin spermleri normalmiş benimse yumurta tembelliğim varmış geriden geliyor geç olgunlaşıyor ve zor çatlıyorlarmış bir de progesteron hormonum düşükmüş. Düzenli olarak glifor ve folik kullanıyorum. Bu ay ise klomen ovitrelle ve progestan kullanıyorum adetim 5 gün geçti ama adetim 1 gün geçince hemen fortel erken gebelik testi aldım yine o çift çizgiyi göremedim. Doktorum bekleyelim dedi bugün arıycam göğüslerim çatlıycak gibi ağrıyor arada hasta olucak gibi hissediyorum karnımın altında sanki adet sancısı gibi giriyor ama yok kırmızı da gelmiyor test almaktan artık nefret ediyorum çünkü hep sonu hüsran
bugüne kadar kaçkere yapmışımdır bilemiyorum . Fortel alıp da yanlış sonucu gören varmı ki acaba hamişmiyim kızlarr???
Tamam canım ekledim,çok teşekkür Rabbim razı olsun iki cihanda da
Canım inşaallah gelir inşaallah bir iki ay içinde müjdesini vermen nasip olur
Canım geçmiş olsun,dikkat et,hamile arkadaşım kraker yiyordu canım,dene istersen inşaallah faydası olur
İnşaallah bu son doktor,son tedavi olur canım.Sağol kuzum yatıyorum bende hala
Amin...Hoşgeldin aramıza.Rabbim fazla bekletmeden bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla size verir inşaallah canım
Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim bebek müjdesi vermeni nasip eder,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eeeennnnn kısa zamanda
İnşaallah ağrın olmaz,dikkat et kendine canım;annenin evinde daha rahat edersin,annen bakar sana,Rabbim seni ve bebeğini korusun
İyi diyelim iyi olalım canım.Ağlamak istemiyorum artık.Bende güzel haber yok malesef,ama inşaallah arkadaşlarım güzel haber verir,seviniriz hep birlikte
Canım inşaallah bitirmek nasip olur en kısa zamanda....Ben demiştimya hani,bitirme zamanına niyet etmedim hiç diye...Haftaya Çarşamba Mevlid Kandiliymiş,inşaallah ozamana kadar bitmesi için uğraşıyorum canım.O Mübarek gün,Efendimiz(s.a.v)'in doğduğu gün,inşaallah ogün duası yapılsında,benim bebeğimde diğer Kandile kadar hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğmuş olsun....İnşaallah ikimizde bitiririz ozamana kadar,Rabbim kabul etsin![]()
canım annem de okucak 1 adet daha ekle![]()
sa kızlar biri iki gündür giremiyorum ve yine çeneler düşüp sayfalr doldurulmuş.:) arkadaşlar ben 2 yasini şerif ve 707 Ya varis (c.c) okudum lisete ile ilgilenen arkadaşım umarım arada kaçırmazsın görürsün bu yazdığımı.....