Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet cnm 7 8 aylık olabılır dedı doktor..
yanlıs hatırlamıyosam senınle konusmustuk yengenın gıbı benımde cıft rahmım vardı

sakın gözünde büyütüp stres yapma. bizim yegen 5,5 aylık doğdu. 900 gr. dı. düşünsene bi paket sütten bile küçüktü. maşallah yürümeye başladı

canım okyanus rumuzlu bi arkadaştan bir yasin eklersin
melikea123 den de 1 yasin geldi

Son düzenleme:
tamam canım salı gunu haberını beklıcem ..bu arada belın agrıyormu

evet canım agrıyor hala biraz daha hafıfledı desem yerıdırbenim belimde bi rahatsızlıgım var ankilozan spondilit hastasıyım oyuzden süreklı agrıyor da bu 2 gün bi başkaydı sanki

bu arada eksikler için 5 yasinimi okudum allah kabul etsin arkadaslarımında gonlundekını hayırlısıyla nasıp etsın inşallah

iyi akşamlarr canım...çook geçmiş olsun...allah şifa versin...

ilk defa duydum... geçmiş olsun bi çözümü yokmu....

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.Geçmişi fazla okuyamadım yasinlerde kaç eksiğimiz var bilen var mı?
iyi akşamlar ..bizler iyi ya senn nasılsın...bende 7 biliyorum gerçi arkadaşlar cevapladılar...

arkadaşlar nedersiniz okuyabilir miyiz? yasinlerde var. yolda yürürken bile salavat çekebiliriz.
sizin fikrinize tabiyim.

ben elimden geldiğince destek olurum...çekebilirsek süper olur..

allah yardımcın olsun canımm....bebişinii sağlıklı kucağına alıcaksın allahın izniyle inşallahh...biraz yorulacaksın belkii gerileceksin ama üzülmee...onun gülüşüyle herşeyii unutuvericeksin...dualarımız seninle ...

benimde bir arkadaş şuan hamile son ayına girdi...sanırım 1 aydırda anasında yatıyor işe falanda gitmiiyor...ayağı kalkınca yürüyemiyorum diyor....yanniii yalnız değilsin...sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da...

allah sabır versinn.... aminn inşallahh...seninde bizlerinde bebişleri tez zamanda gelir..listele ecrin07 arkadaş ilgileniyor sanırım yerni listeye seni ekleyecektir..ara ara takibinde olursan...

yok canım malesefama ilerlemesi yavaşlatılabiliyor tamemen geçirilemiyor neyazıkkı...
kısaca şöyle diyeyim suna pekuysalın hastalığı diye geçiyor...

canim bende okumustum...Allah kabul etsin..tabi sayfalar boyle dolunca gorunmuyor

kızlar eslemliva ban yemiş, okumuşsa da haber veremez, pamuk ee başka topiklere girmiş ama bilmiyorum buraya dönecek mi dönmeyecek mi

sakın gözünde büyütüp stres yapma. bizim yegen 5,5 aylık doğdu. 900 gr. dı. düşünsene bi paket sütten bile küçüktü. maşallah yürümeye başladı

Masallah cnm benim rabbim size bagislasin ins saglikli uzun omurler nasip etsin

Son düzenleme:
İyi aksamlar
3 yasin okuyabildim.
Ozlem in yerine okuyamadim.
Eger yarin fikan bagislanacaksa ozlemin yerine yarin okuyabilirim
Listenin son durumundan haberim yok.
Bilgi verirseniz seviniirim.

Allah razi olsun cnm saol. Bebegimi saglicakla kucagima aliyimda butun zorluklara raziyim cnm. Bu gidiste bende 1 2 aya anneme yerlescem gibi gozukuyo..

Canlarım özür yaaaa kafa durmuş bende yanlış hesaplamışım 1 milyarı 20 ye bölersek 50 bin çıkar yaaaaa 5 bin değil .
ben de diyorum ki kendi kendime 5 bin taneyi okur bitiririm diyorumm

kişi başı da 50 bin selavat düşüyormuş biras zorlar bizi

Kızlarrr günaydınnnnn
Kızlar sadece 3 yasin kaldııı
Bu arada Ayşecim okumayanları bida gözden geçirelimmi?

günaydın kızlar. herkes iyidir inşallah.
Allah razi olsun cnm saol. Bebegimi saglicakla kucagima aliyimda butun zorluklara raziyim cnm. Bu gidiste bende 1 2 aya anneme yerlescem gibi gozukuyo..

esmacım, sıkıntılı bir gebelik olsa bile kucağına bebeğini sağlıkla aldığında eminim ki hepsi unutucaksın canım. doktorun en kötüsünü düşünerek sana öle demiştir, herkesin bünyesi farklı. sen çok daha kolay geçireceksin belki de bu süreci. dualarımız seninle ve bebişle.

Saol cm Allah razi olsun. Evet doktorumda oyle soyledi ben olabilcekleri soyluyorum olmaya bilirde dedi ama olunca neden boyle oldu diye sasirma diye soyluyorum dedi.ins olmaz igneler rahatlatir en azindan 8 aylik dogsun istiyorum.

Saol cm Allah razi olsun. Evet doktorumda oyle soyledi ben olabilcekleri soyluyorum olmaya bilirde dedi ama olunca neden boyle oldu diye sasirma diye soyluyorum dedi.ins olmaz igneler rahatlatir en azindan 8 aylik dogsun istiyorum.

esmacım hiç üzülme benim yeğenim herşey yolunda olmasına rağmen 34.haftada dünyaya geldi maşallah küveze bile girmedi ve tam bir cimcime bir görsen sen gönlünü ferah tut rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…