o zaman erken doğum da olabilir mi?
evet cnm 7 8 aylık olabılır dedı doktor..
yanlıs hatırlamıyosam senınle konusmustuk yengenın gıbı benımde cıft rahmım vardı
tamam canım salı gunu haberını beklıcem ..bu arada belın agrıyormu
iyi akşamlar arlkadaşlae ben 1 yasin okudum diğer 2 sini okuyamayacam inş yerime bir arkadaş okuyabilir babam felçlik geçirdi memlekete geldik dün apar topar şuan yoğun bakımda fırsat bulmuşken yazıyorum hoşcakalın
evet canım agrıyor hala biraz daha hafıfledı desem yerıdırbenim belimde bi rahatsızlıgım var ankilozan spondilit hastasıyım oyuzden süreklı agrıyor da bu 2 gün bi başkaydı sanki
bu arada eksikler için 5 yasinimi okudum allah kabul etsin arkadaslarımında gonlundekını hayırlısıyla nasıp etsın inşallah
iyi akşamlar ..bizler iyi ya senn nasılsın...bende 7 biliyorum gerçi arkadaşlar cevapladılar...İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.Geçmişi fazla okuyamadım yasinlerde kaç eksiğimiz var bilen var mı?
arkadaşlar nedersiniz okuyabilir miyiz? yasinlerde var. yolda yürürken bile salavat çekebiliriz.
sizin fikrinize tabiyim.
Saol cnm.simdilik magnesium iciyorum bu rahatlatiyo beni.benim rahmim normal rahimlere gore daha az genisliyomus bundan dolayi genisletme ignesine basliycakmisiz bidahaki ay tabi cocuk buyudukce rahim buyumeye basladikca daha cok agri olcakmis cnm. Tabi ins olmaz ama doktor kesin konustu normal bi hamilelik gibi olmuycak dedi senin hamileligin
slm bende 3 senelikevliyim henüz cocugum olmadı 2 asılama ve bir tüp bebek yaptrdk vee malesef kasm ayında bebegimi kaybettım. Allah tüm isteyenlere en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin. Dualarınıza bende katılablirim. Allah büyük
iyi akşamlarr canım...çook geçmiş olsun...allah şifa versin...
ilk defa duydum... geçmiş olsun bi çözümü yokmu....
iyi akşamlar ..bizler iyi ya senn nasılsın...bende 7 biliyorum gerçi arkadaşlar cevapladılar...
ben elimden geldiğince destek olurum...çekebilirsek süper olur..
allah yardımcın olsun canımm....bebişinii sağlıklı kucağına alıcaksın allahın izniyle inşallahh...biraz yorulacaksın belkii gerileceksin ama üzülmee...onun gülüşüyle herşeyii unutuvericeksin...dualarımız seninle ...
benimde bir arkadaş şuan hamile son ayına girdi...sanırım 1 aydırda anasında yatıyor işe falanda gitmiiyor...ayağı kalkınca yürüyemiyorum diyor....yanniii yalnız değilsin...sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da...
allah sabır versinn.... aminn inşallahh...seninde bizlerinde bebişleri tez zamanda gelir..listele ecrin07 arkadaş ilgileniyor sanırım yerni listeye seni ekleyecektir..ara ara takibinde olursan...
Kızlar bi tanıdığımın oğlu için (Serkan) yasin topluyordum ya alanlar okudularmı acaba ay sonuna kadarmış en azından haberdar ediyimm
Sürpriz06 okudu
Krizantem okudu
Seybil okudu
Hayalot okudu
Ssönmez okudu
Ema ???
Eslemliva ???(eşi okuyacaktı)
Reyyan 1984 ???
Ayşe035???
Ecrin23 ????
Seyyan ???
Muhat ???
Esmacvs ????
Beni bi haberdar ederseniz sevinirim :)))
sakın gözünde büyütüp stres yapma. bizim yegen 5,5 aylık doğdu. 900 gr. dı. düşünsene bi paket sütten bile küçüktü. maşallah yürümeye başladı
iyi akşamlarr canım...çook geçmiş olsun...allah şifa versin...
ilk defa duydum... geçmiş olsun bi çözümü yokmu....
iyi akşamlar ..bizler iyi ya senn nasılsın...bende 7 biliyorum gerçi arkadaşlar cevapladılar...
ben elimden geldiğince destek olurum...çekebilirsek süper olur..
allah yardımcın olsun canımm....bebişinii sağlıklı kucağına alıcaksın allahın izniyle inşallahh...biraz yorulacaksın belkii gerileceksin ama üzülmee...onun gülüşüyle herşeyii unutuvericeksin...dualarımız seninle ...
benimde bir arkadaş şuan hamile son ayına girdi...sanırım 1 aydırda anasında yatıyor işe falanda gitmiiyor...ayağı kalkınca yürüyemiyorum diyor....yanniii yalnız değilsin...sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da...
allah sabır versinn.... aminn inşallahh...seninde bizlerinde bebişleri tez zamanda gelir..listele ecrin07 arkadaş ilgileniyor sanırım yerni listeye seni ekleyecektir..ara ara takibinde olursan...
kızlarrr bence salıya kadar 1.000.000 tane selavat çekebiliriz şöyle düşünelim 20 kişi varız değil mi 1 milyarı 20 ye bölersek 5 bin eder yani her birimiz 5 bin selavat getirebiliriz tamam derseniz yapalım
Allah razi olsun cnm saol. Bebegimi saglicakla kucagima aliyimda butun zorluklara raziyim cnm. Bu gidiste bende 1 2 aya anneme yerlescem gibi gozukuyo..
günaydın kızlar. herkes iyidir inşallah.
esmacım, sıkıntılı bir gebelik olsa bile kucağına bebeğini sağlıkla aldığında eminim ki hepsi unutucaksın canım. doktorun en kötüsünü düşünerek sana öle demiştir, herkesin bünyesi farklı. sen çok daha kolay geçireceksin belki de bu süreci. dualarımız seninle ve bebişle.
Saol cm Allah razi olsun. Evet doktorumda oyle soyledi ben olabilcekleri soyluyorum olmaya bilirde dedi ama olunca neden boyle oldu diye sasirma diye soyluyorum dedi.ins olmaz igneler rahatlatir en azindan 8 aylik dogsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?