Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım listemizde 7 tane eksiğimizvar onları tamamlamaya çalışıyoruz yarına tamamlanır inşallah yeni listemiz oluşacak listeden meryem suresini çıkarttık çok uzun sürüyo die yani haftada 3 kişiye 41 yasin okuyoruz
Okumayan arkadaşları da listeden çıkartıyoruz

7 eksik derken? bugün son olan listede mi eksik kaldı yoksa listemizin sona ermesine mi 7 kişi kaldı anlayamadımda? yeni liste de kaç kişi olacak bir hedef varmı yada kriter? daha sonradan katılmak isteyenlerde listeye eklenecekmi nasıl olacak bizi aydınlatırsan en azından bende katılıp katılmayacağımı bildiririm sana canım

canım taylandilek sanırım okurum diye yazmıştı son mesajında ama şuan bulamadım gene bakarım. bu arada 1 eksiğimi de bitirdim.

Yeni liste hazır ancak geçen haftadan eksikler var tamamlansın paylaşıcam
Yeni listede 44 kişiyiz 3 arkadaşa 41 yasin okunacak
Listeye katılmak isteyenlerin katılıp katılamıyacağına ben karar vermem hep beraber tartışır karar veririz zaten aktif olarak gelmeyenler listeden çıkartıldı şuamki liste buraya sürekli gelenler bana kararını sölersen listeyi düzenlerim

44 kişi olacaksa yeni listede ve herhafta 3 kişiye okunacaksa yaklaşık en iyi ihtimalle 15 haftada yani 3 ay da tamamlanacak değilmi canım? ben bu listede yer almak istemiyorum o zaman canım lütfen yanlış anlaşılmasın bu tavrım.

Canım sen nasıl istersen tabiki belli bi sırayla gidiyoruz bazen de böle sarkmalar oluyo hafta hafta olmasına özen göstericez ama tercih senin

Kızlar valla maşallahınız var sayfalar almış başını gitmiş bi selam verip çıkıcam herkes iyidir inşallah öptüm herkesi
akşama yeni listeye bakarım

Kızlar bi tanıdığımın oğlu için (Serkan) yasin topluyordum ya alanlar okudularmı acaba ay sonuna kadarmış en azından haberdar ediyimm
Sürpriz06 okudu
Krizantem okudu
Seybil okudu
Hayalot okudu
Ssönmez okudu

Ema ???
Eslemliva ???(eşi okuyacaktı)
Reyyan 1984 ???
Ayşe035???
Ecrin23 ????
Seyyan ???
Muhat ???
Esmacvs ????

Beni bi haberdar ederseniz sevinirim :)))

ben okumustum canım sölemıstım gözunden kaçtı heralde :))

Ben okudugumu yazmistim zaten cnm gozden kacmis heralde

benım herseyden haberım var ama hamılelığımden dolayı artık lıste ıle sağolsun ecrın arkadasımız ılgılenıyo..dusuncelerine hak verıyorum sadece bundan sonrası ıçın bızm nasıl devam etmemız konusunda gercekten bı karar almamız gerekıyo

okudum canım allah kabul etsın ıns

iyi akşamlar arlkadaşlae ben 1 yasin okudum diğer 2 sini okuyamayacam inş yerime bir arkadaş okuyabilir babam felçlik geçirdi memlekete geldik dün apar topar şuan yoğun bakımda fırsat bulmuşken yazıyorum hoşcakalın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinnnn

Cnm cok gecmis olsun. Rabbim acil sifalar versin

RABBIM safı adıyla sıfa versın ıns bızı haberdar et canım allaha emanet olun

slm bende 3 senelikevliyim henüz cocugum olmadı 2 asılama ve bir tüp bebek yaptrdk vee malesef kasm ayında bebegimi kaybettım. Allah tüm isteyenlere en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin. Dualarınıza bende katılablirim. Allah büyük

Cok gecmis olsun antikdeniz. Allah sifa versin tez zamanda.
Kizlar ben antikdeniz in 2 yasinini bu aksam okumaya calisicam. Yazarim yine.

kızlar napiosunuz hepimizin cuması mübarek olsun inş.. bnm morelim bozuk klomen ve ovirrella 2. denememde de sonuç alamadım ve reglim geldi bgn ki 5gün vardı dha günüme erken geldi üzüldüm yne (

Canim hayirlisi boyleymis demek Rabbim insallah tedaviye gerek kalmadN verir..

Allah kabul etsin canim cok sanslisin

Canim sen dikkat etmelisin cok ayakta kalmissin buguneve gelince hemence uzanmissindir umarim...

Cok gecmis olsun canimRabbim sifa versin insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…