Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aleykum selam canım senınde kandılın sımdıden mubarek olsun
canım 3 yasın degıl bu hafta 6 arkadasa okuyacağız sanırım 6 yasın duser

aleykum selam canım senınde kandılın sımdıden mubarek olsun
canım 3 yasın degıl bu hafta 6 arkadasa okuyacağız sanırım 6 yasın duser

haftya cumaya kadar mı bu cumaya kadarmı canım

bide kimler olur ki

bu cumaya kadarsa 3 tane dahamı okucam:26:

haftaya ise 6 taneyi okurum inşALLAH

buraya yazamasamda okumuş olurum muhtemel

regl olursamda mutlaka birilerine okururum

yani yazamasamda

eğerki hak vaki olmazsa okumuş sayın

merhaba kizlaarrr ooo kaynatmisiz yinee...ne guzel ne guzel oh oh....duru1616 canim yazdigin zikirleri not ettim bende okuyum insallah.sende uzulme canim benim Rabbim tekrardan sevindirecek seni insallah....sahlepte icecem...bademde yiyecem..insallah olucak Rabbimin izniyle zaten icimde icimde bi sevinc varki hiic olmamisti boyle..hep olmuycak gibi hissederdim ama bu sefer baska

Aysecim sanada kolay gelsin cnm yorma kendini
reyyamcim haftaya cumaya kadar 6 tne daha okuman lazim
kizlar opuyorum hepinizi bende kactim

canım kayınvalıdesıyle bır oturuyo gorumcelerı var devamlı onunla ugrasıyorlarmıs..ıns bugunlerde gecer gıder ınan kardesım ya içim yanıyo ama bısey yapamıyorum

daha çook küçükkk allah yardımcısı olsun....inşallah rabbim onunda yüzünü güldürsün...

Eşim aradı . sen yıne kadınlar kulubundesın demı ha bıre mesaj gelyo bana dıyo

ehhhee hheee bişey olmaz kızdırıyordur seniii...

a.s. canım seninde kandilin mübarek olsun...bu hafta 3 yasindi biliyosun....perşembe ye kadar bitecek cumada ayşe dualayacak...önümüzdeki hafta 6 yasin olur...liste sırasıyla devam et...sende allaha emanet ol

Canımmm benim inş bu defa herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun inşallah Rabbim hüsrana uğratmasın inşallah AMİN

canım allah razı olsun..
kızdırıyo vallahı hep ugrasıyo sağolsun

Sağol canım aminnn sende kendine dikkat et canım
canım uzme kendını peki ne olacak sımdı dr bısey dedımı
Canım doktorun demesi sol tarafta yumurta oluşturulup çatlama olmasını sağlamak.Bakalım hayırlısı.Kendini kastıysan ondanda kapanmış olabilir dedi
herkesler bir evlilik takvimi yapmış.e tabi ben de geri kalmadım.en eski benim galiba aranızda.ve halaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.
Güle güle kullan canım takvimini nasıl yaptınız bu takvimi kızlar:44:
Ben yeni çektirdim canım biraz ağrıdı benimki.Sağ tüpüm kapalı çıktı.İnşallah seninki iyi geçer
hoşçakalın kızlar görüşmek üzere Allah'a emanet olun....23 ocak ta yollarda olacağım....şimdiden kandiliniz mübarekkkkkkk olsunnnnnnnn......öpüldünüzzzzzzz canlarrrr.....
Görüşürüz canım iyi tatiller seninde kandilin mübarek olsun bende öptüm
Günaydın canlarımmmmm
Yine çok yorucu bir haftasonundan çıktım acaip yorgunum ve sabah boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandımm
İnşallah düzelirim bir an önce
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız
A.s canım hamdolsun sen nasılsın
Kızlar çay içiyorum,gelin içelim hadi

Çok canım sıkılıyo
Afiyet olsun yakın olsaydık gelirdimHayırdır inşallah çok kötü birşey yoktur sıkma canınıBenimde biraz canım sıkılıyordu bugğn daha iyiyim
A.s çok geçmiş olsun canım
hanımlarrrr nasılsınız?
Sağol canım sen nasılsın
A.s canım rüyan hayır olsun inşallah.Umarım seninde bebeğin olur kısa sürede

cok sukur 2 gram olmusuz boyumuzda 13 mm esimle ayni gun bile dogabilir esimin dogum gunu 6 si

Allah bağışlasın canım sevindim adına sağlıkla kucağına al inşallahEşinlede aynı gün doğumgünleri olsa güzel tesadüf olur

Kızlar yarın Mevlit Kandili,hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun iyi kandillerDualarımız kabul,günahlarımız affolsun inşallah kandilin hürmetine

Yarın bende dişçiye gidiyorum.Dolgu yeri hava alıyor sanırım,kaç gündür ağrı yaptı:18:Görüşürüz Allah'a emanet olun iyigeceler

saol ayşecim, hayırlısıyla bi başlasaydı tedavi biraz daha rahatlıcam. ben 7 günde ayetel kusi okuma şekliyle okuyorum. bir de bi arkadaşım önerdi fetih suresi 7 günde 41 adet okuması yapıyorum. bu cumadan itibaren 3 hafta yusuf ve meryem suresi okucam.
aynen ya varis, "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" okuyorum sürekli. dualarda olmasa napardım bilmiyoum. iyki bu topiği açmışsın canım. içim rahatlıyor.
ohh sevindim canım. anne sana bebekler gibi bakar şimdi ne güzel. esmacım ne olur dua et bana. bu sefer kısmet etsin rabbim. çok yoruldum, çok yıkıldım, çok ayağa kalktım ama bu sefer farklı. umarım son olur.

Son düzenleme:

Aynen cnm annemin yaninda kendimi bebek gibi hissediyorum hicbisey yaptirmiyo bana saolsun. Canim dualarimdasin ins bu sefer hersey cok guzel olcak buna inaniyorum cnm sende inan.bu son olcak ins ikiz oolur cnm.
Bizim cok eski komsumuz vardi bodrumda yasiyo suanda yanlis teshisten kizin tuplerini baglamislardi doktor senin hamile kalman mucize demisti.ama hic pes etmedi ve 8. Denemesinde ikizleri oldu ve suanda bir yasinda az once babama resimlerini gondermisler onlara baktim yeterki istemesini bilelim rabbim dualarimizi geri cevirmez sukurler olsun onun hazinesi bol herkeze nasip edicek ins.yeterki pes etme umudunu kesme cnm dualarimdasin...

hmm çok üzldmm bn 1buçkk yıldrr ewlymm tüp bebek 2.denememm dua edinn lütfn inşş olur seninde benmde :))) tatlı bi kız olur inş
inşallah canım hayırlısı olsun.. ama tüp bebek için erken değilmi. tek çare tüp bebek mi.
bize doktor öyle demiştide..başka yollarıda düşünüyordum ben

kizlar sevgili efendimiz(s.a.v) biz hanimlara yonelik buyurmuski...eyer bi hanim bebek istiyorsa eksi yogurt,sirke yemesin demis ben bi haftadir yemiyorum..sizde yemeyin....efendimiz demisse mutlaka bi hikmet vardir
ne güzel. ben ilk defa duydum. ama sorun kadında değilse napcak?

ne mutlu size maşallah eşleriniz yiyor herşeyi. benim eşimin yanında çocuk konusu açamıyoruz...

benim de yarına kadar okumam gereken 4 yasinim var onları okuyayım inşallah sonra bu listedekileri okurum. okuyanlardan Allah razı olsun. bende hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum. tabi öncelikle eşimin hayırlısıyla tedaviye ikna olması ve hareketli sperm sayısının artması önemli. dualarınıza muhtacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…