Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ıyiyim aysecimrabbime sukurler olsun lekelenmem de bitti cok sukur ıki gundur temizin sen nasilsin yumosla aran nasil uzuyormu seni yaramaz

çok sukur canım çok sevındım ınan sen yınede dıkkat et ..
Agrım ara ara devam edıyo.. Kokulardan da tıksınmeye basladım ama afedersın kusmuyorum . Daha dğrusu uzun sure aç kalırsam mıdem berbat bulanıyo ..sık yıyınce rahatım canım..
Bu arada takvım yapsana sende

ben zaten doktorla muhatap olamiyorumki her gittigimde baska biri buseferde ultrason ceken biriydi dahaodaya girmeden bu son ultrasonunuz dedi kalp atislarini dinleyelim falan demediki tamam iyi dedi okadar sacini basini yolasim geldi ama yapacak bisey yok esimde hala belki biz yanlis anlamisizdir diyor ben bu adamla napacagim yaaacok iyi niyetli bir kocam var Allah razi olsun

Cnm hosgeldin.ben iyiyim sukur.sende bebisinin kal atislarini gormussun cok sevindim cnm kucagina almakta nasip olur ins.akintilarin devam ediyomu cnm onun icin bisey dedimi

bende oyleyim her yemege iyyy diyorum Rabbim affetsin canim ne istiyorsa onu yiyorum bide yogurtla sut iciyorum yogurdu yemeyi sevmezdim dun iki tabak yedim banamisin demedi sende cok zorlama kendini

canım günaydın nasılsın
durucum, sabah akupunktura gitmiştim, gelincede biriken işleri hallettim. yeni okuyabildim canım. son 2 hafta kaldı tedaviye, heyecanlı, gergin garip bişiyim. sen nasılsın?

listenin sonundaki arkadaşlara 2 yerine 3 yasin verilebilir. hatta fazla okurum diyen de çok oluyor. dua işi gönül işi, mutlaka okunacaktır daha fazla.

evet ayşecim, tek liste, 6 kişi daha makul. inşallah yetiştirebiliriz. denemekte fayda var. yoksa liste hiç başa dönemiyecek bu gidişle

yakaladım seni nasılsın canım?
ben çokk gerginim. tedavim başlayacak mı, bu defa olacak mı, olması için ekstra napabilirim diye gerim gerim geriliyorum.

Cnm hosgeldin.ben iyiyim sukur.sende bebisinin kal atislarini gormussun cok sevindim cnm kucagina almakta nasip olur ins.akintilarin devam ediyomu cnm onun icin bisey dedimi

hosbulduk canim amin insallah canim Rabbim sanada saglikla sihhatle almayi nasip etsin akintim bitti cok sukur temizim iki gundur bisey soramadim canim hic cok ters bir bayandi kendisi.....

sen nasilsin hersey yolundadir insallah dinleniyorsun dimi?

tuhaf ama ya neden dr u goremıyorsun anlamıyorum..drumu gorunce rahatlıyorumm canım ya

bende oyleyim her yemege iyyy diyorum rabbim affetsin canim ne istiyorsa onu yiyorum bide yogurtla sut iciyorum yogurdu yemeyi sevmezdim dun iki tabak yedim banamisin demedi sende cok zorlama kendini

canım kokudan burnumu mandallayasım var..
Bende bol yogurt yıyıyorum sabahları sut ıcemıyorum ama

canım ıns tek lısteyle 6 arkadasa başlayacağız bu hafta..
Sana tavsıyem moralını hep yuksek tut hıs sıkma kendını ve dılınde hep zikir olsun mesela ayet el kursı ya varıs..rabbım ıns bu defa nasıp eder canım

yakaladım seni nasılsın canım?
ben çokk gerginim. tedavim başlayacak mı, bu defa olacak mı, olması için ekstra napabilirim diye gerim gerim geriliyorum.

Sukur cnm iyiyim.anneme geldim bugun anca girebildim. Cnm gerilme stres yapma en onemlisi bu sen daha iyi bilirsin gercide. İnsallah hersey cok guzel olucak busefer bebegine kavuscaksin cnm.bebeginin hayalini kur cnm olumlu dusun olumlu olsun insallah.

ohh yarasin yumosuna ınsallah canim ben sutu sahlep yapiyorum oyle iciyorum eger oyle yaparsan tarcin cok az kullan....

evet salep bende ıçıyorum ama agır gelıyo bana
bı de burda muhat arkadasımız soylemıstı sanırsam bebeğin tutunmasında yardımcı oluyormus dıye asılamam yapılktan sonra hergun salep ıçtım

Sukur cnm suan iyiyiz biz.amin cnm ins hepimiz kucagimiza aliriz saglicakla.cnm ilk gittiginde duyulmuyo zaten goruyosun suan erken cnm. Ebe de ultrasonda bakmiycakmi napcak bida goremiycenizmi yani ne deisikmis ya

evet salep bende ıçıyorum ama agır gelıyo bana
bı de burda muhat arkadasımız soylemıstı sanırsam bebeğin tutunmasında yardımcı oluyormus dıye asılamam yapılktan sonra hergun salep ıçtım

desene bilmeden icmisim iyi olmus canim ben eve hazir salep aliyorum kivamini kendim ayarliyorum biraz sulu iciyorum koyuyu icemiyorum bide sekeri cok olmayacak....bide misir nisastasi organik vanilyayla kendinde yapabilirsin

bu arada yaptim takvimimi

Son düzenleme:
canım kokudan burnumu mandallayasım var..
Bende bol yogurt yıyıyorum sabahları sut ıcemıyorum ama

Cnm bende sadece yatarken iciyorum sutu saglik ocagindaki doktorum yeterli dedi zaten sabah ictigin sut anneye aksam ictigin bebege dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…