ıyiyim aysecimrabbime sukurler olsun lekelenmem de bitti cok sukur ıki gundur temizin sen nasilsin yumosla aran nasil uzuyormu seni yaramaz
canım çok sukur gormussun canım daha küçük diye duyulmuyo olabılırmı ..
Ya varya bende drumun sekreterını hıçsevmedım.. Hamılelıgımı ögrendığımde gıttım bana dıyokı 15 gun sonra gelın ultrasondada gorunmez zaten falan fılan..
Bende bu benım ılk hamılelığım dolayısıyla kan degerlerımı drumla paylaşmam gerekıyo hem benı rahatlatması acısından hemde ılaç kullanıp kullanmayacağımı soracağım dedım kadının suratı bozuldukca bozuldu eşim olmasaydı o kokos halınden çıkaracaktım ınan..
Slm kizlar nasilsiniz bugun kontrolum vardi cok sukur iyiymis kalp atislarini gordum yine buyumusuz 13 mm olmusuz ama kalp ritmini duyurmadi sevgili ultrasonistimiz zaten ilk girdigimde moralim bozuldu sanki niye geldiniz der gibiydi heyecan bile yapamadim o kadin yuzunden..... kizlar iyiki turkiyede yasiyorsunuz burda hastane isleri coooook kotu bundon sonra beni sadece ebe gorecek Rabbim kolaylik versin insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Hepinizi opuyorum
çok sukur canım çok sevındım ınan sen yınede dıkkat et ..
Agrım ara ara devam edıyo.. Kokulardan da tıksınmeye basladım ama afedersın kusmuyorum . Daha dğrusu uzun sure aç kalırsam mıdem berbat bulanıyo ..sık yıyınce rahatım canım..
Bu arada takvım yapsana sende
durucum, sabah akupunktura gitmiştim, gelincede biriken işleri hallettim. yeni okuyabildim canım. son 2 hafta kaldı tedaviye, heyecanlı, gergin garip bişiyim. sen nasılsın?canım günaydın nasılsın
listenin sonundaki arkadaşlara 2 yerine 3 yasin verilebilir. hatta fazla okurum diyen de çok oluyor. dua işi gönül işi, mutlaka okunacaktır daha fazla.Kızlarrr günaydıınnnnnn
Muhatcım canım yanlış yazmışsızn yazdığımı ben hiç gelenleri listeye eklemeyelim demedim sadece okumayanları hani ismini yazdırıp gidenler varya onları ayıklayalaım dedim bide Ayşeyle acaba listeyi ikiyemi bölsek dedik daha çok sıra gelir ama ikiye bölmeye gerek yok bence sıradan gidelim haftada iki kez dua listesi hazırlayım 3 değilde 6 yasin okuyalımmm
Evet canım bizde öle düşündük haftada 2 liste deneyeliim bakalım yapabilecekmiyiz ben tekrar bu hafta için liste hazırlayım bakalım tamamlayabilecekmiyiz bide karışıklıkta olmasın da
Kızlar ne dersiniz 6 kişiye okuyabilirmiyiz?
evet ayşecim, tek liste, 6 kişi daha makul. inşallah yetiştirebiliriz. denemekte fayda var. yoksa liste hiç başa dönemiyecek bu gidişlegunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba
Cnm hosgeldin.ben iyiyim sukur.sende bebisinin kal atislarini gormussun cok sevindim cnm kucagina almakta nasip olur ins.akintilarin devam ediyomu cnm onun icin bisey dedimi
ben zaten doktorla muhatap olamiyorumki her gittigimde baska biri buseferde ultrason ceken biriydi dahaodaya girmeden bu son ultrasonunuz dedi kalp atislarini dinleyelim falan demediki tamam iyi dedi okadar sacini basini yolasim geldi ama yapacak bisey yok esimde hala belki biz yanlis anlamisizdir diyorBen bu adamla napacagim yaaa cok iyi niyetli bir kocam var allah razi olsun
bende oyleyim her yemege iyyy diyorum rabbim affetsin canim ne istiyorsa onu yiyorum bide yogurtla sut iciyorum yogurdu yemeyi sevmezdim dun iki tabak yedim banamisin demedisende cok zorlama kendini
tuhaf ama ya neden dr u goremıyorsun anlamıyorum..drumu gorunce rahatlıyorumm canım ya
canım kokudan burnumu mandallayasım var..
Bende bol yogurt yıyıyorum sabahları sut ıcemıyorum ama
durucum, sabah akupunktura gitmiştim, gelincede biriken işleri hallettim. Yeni okuyabildim canım. Son 2 hafta kaldı tedaviye, heyecanlı, gergin garip bişiyim. Sen nasılsın?
Listenin sonundaki arkadaşlara 2 yerine 3 yasin verilebilir. Hatta fazla okurum diyen de çok oluyor. Dua işi gönül işi, mutlaka okunacaktır daha fazla.
Evet ayşecim, tek liste, 6 kişi daha makul. Inşallah yetiştirebiliriz. Denemekte fayda var. Yoksa liste hiç başa dönemiyecek bu gidişle
yakaladım seninasılsın canım?
ben çokk gerginim. tedavim başlayacak mı, bu defa olacak mı, olması için ekstra napabilirim diye gerim gerim geriliyorum.
bu ulkenin protokolu bu malesef doktorla muhatap olamiyoruz ne yapacaklarini bilmiyorlar iste
ohh yarasin yumosuna ınsallah canim ben sutu sahlep yapiyorum oyle iciyorum eger oyle yaparsan tarcin cok az kullan....
anladım canım..ıns sağ salım bebısını kucağına alırsın
ya az once sormustum cvbın görmedım ama tekrar sorayım hamılelık takvımı yapmamsıın
kanamam gelince yapasim gelmedi canim ama yapacagim simdi
hosbulduk canim amin insallah canim Rabbim sanada saglikla sihhatle almayi nasip etsin akintim bitti cok sukur temizim iki gundur bisey soramadim canim hic cok ters bir bayandi kendisi.....
sen nasilsin hersey yolundadir insallah dinleniyorsun dimi?
evet salep bende ıçıyorum ama agır gelıyo bana
bı de burda muhat arkadasımız soylemıstı sanırsam bebeğin tutunmasında yardımcı oluyormus dıye asılamam yapılktan sonra hergun salep ıçtım
canım kokudan burnumu mandallayasım var..
Bende bol yogurt yıyıyorum sabahları sut ıcemıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?