Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm ben 3 adet yasınımı okudum rabbım kabul etsın inşallah

Gunaydin cnm suan daha iyiyim karin agrisiyla uyanmistim.sen nasilsin cnm
evet cnm cinsiyet belli kizimiz olcak insallah
ayy çok sevindim. ben çok severim kız çocuklarını. evladın kızı- oğlu ayrılmaz ama kız tercih ederim :)

aslı çok geçmiş olsun kuzenine. allah şifa versin tez zamanda. ben de 150 adet okurum canım. daha fazla okursam da yazarım mutlaka erkenden.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım Allah ne muradın varsa versin...644 adet kaldı zaten tamamlanır inşallahhh ben 150 adet not aldımm

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR

ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUYOR
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR

KALAN 590 TEFRİCİYE

Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

KARİZANTEM83------------------------300=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR

KALAN 490 TEFRİCİYYE

Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

merhabalar daha önce yazmıştım ben 65 gün önce bebegimi kaybettim melek annesiyim benide yasine kabul edermisiniz. listeye benide alırsanız sevinirim arkadaşlar.

sifa olsun insallah ben aldigim 300 tefriceyi okudum....

merhabalar daha önce yazmıştım ben 65 gün önce bebegimi kaybettim melek annesiyim benide yasine kabul edermisiniz. listeye benide alırsanız sevinirim arkadaşlar.

hoşgeldin derin, üzüldüm kaybına. dua listemiz her cuma yayınlanır. bu hafta 6 kişiye okuyacağız,sıra geç geliyor diye. zamanla sayımız arttı . seni de yeni listeye ekler mutlaka ecrin ilgileniyor listeyle.
burası tam bir dayanışma, gönül buluşması gibi bizim için. ben eylülden beri yeni tedavimi beklerken zor zamanlar geçiriyordum, tam o vakitlerde buldum burayı. bana çok iyi geldi, umarım seninde gönlünü ferahlatır.

Son düzenleme:

gecmis olsun canim Rabbim sabir versin ...arkadaslar seni alacaklardir listeye bu haftaki bitmek uzere cuma gunu senide eklerler baslarsin insallah

canım dualar az kalmış
ne güzell hemen okunacakk
Allah okuyan herkesten razı olsunnnnn

KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR

KALAN 290 TEFRİCİYYE

allah razı olsun arkadaşlar cuma günkü listeyi takip edicem allah hepinize saglıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşallah şu mübarek günde..allah tüm evlatını kaybeden annelerede bol sabırlar versin rabbim

amin derincim. seni üzmek istemem ama bebeğini nasıl kaybettin? kaç haftalıktı? pıhtılaşma problemin mi var?

amin derincim. seni üzmek istemem ama bebeğini nasıl kaybettin? kaç haftalıktı? pıhtılaşma problemin mi var?

canım herşey çok güzel gidiyodu sezeryan tarihimi 1 hafta vardı bi akşam saat 5 ufak bi akıntı geldi doktoru aradım hemen gel dedi nst ye girdim bebekte sıkıntı var dedi acilen sezeryana aldılar herşey çok güzel dularımı okudum girdim ameliyata oglum geldi agladı hemen odaya aldılar giydirdiler yanıma geldi yigit efem emzirdim herşey çok güzel tam 3 saat sonra oglum morarmaya başladı doktor aldı onu benden götürdü yogun bakıma 6 gün kaldı pulmuner hipertansiyon dediler kalbinde sıkıntı varmış anlamamış doktor hep canavar gibi oglan geliyo derdi olmadı ahirette buluşmak üzere ayrıldık oglumdan çok zor günler yandım tutuştum canım

KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUYOR
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUYORR

TEFRİCİYE TAMAMLANDIII
OKUYUNCA HABER VERİN ARKADAŞLAR

canım ben yenı gırdım gördum bılseydım hemen okurdum rabbım şifa versın yapabılceım okuyabılceım bısı varsa hmen söle okurum buarada ben eyüp sultana gıdıcem kızlar hepımıze dua edıcem bu mubarek gecede elimizden geldığınce bolbol salavat getırelım rasulallahımıza rabbım hepımızın dualarını kabul eylesın ınsallahh

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben şöle bir göz atmak istedim ama baktım çok vakit gidecek bıraktım bende durumlar aynı babam hala hastanede yatıyor amaa şükürlerrrr olsun rabbimee kötü olan günler geride kaldıı önümüzdeki bir ay hastanedesag tarafı tutmuyorr ama inşallahhhh rabbimin izniyle iyi olacakk zorrr hastalıkkk derdiii bir kez daha anladıkk (

sizlerde ne var ne yokk durumlar nasıl inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr..

basin sagolsun canim Allah yardimcin olsun bol sabirlar versin,birdaha boyle seyler yasatmasin.insallah ikinci bebeyini saglikla dogurur buyutursun insallah...evladinin biride seni cennettte bekliycek,cennet bebeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…