- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
selam kızlar aranıza kabul ederseniz bende varım inşallah bu dualarda.kaç tane yasin okumam gerekiyor,kaç tane ya varis çekmem lazım?
bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadım ve 2 defa aşılama oldum tutmadı malesef,benim sorunum bir sorunumun olmaması:)) sebebsiz infertilite yani.
yarın kandil hepiniz için dua edicem sizlerde bana dua edin lütfen,7 gün tutulan orucu tutuyorum kandil günü 6. orucum olucak yarın ve cuma akşamı dua ederseniz çok sevinirim.
dua ve muhabbetle ........
a.s.hoşgeldin...kandilin mübarek olsun...allah çabalarımızı boşa çıkarmasın..inşallahh..
kızlar merhaba
ne zamandır yoktum dua listesi değişmiş yine meryem suresi okumuyoruz sanırım
neyse anlatayım başıma geleni evimde fare çıktı ev taşıdım 2-3 haftadır onunla uğraşıyorum gelemedim o yüzden
Yasini okuyup yazarım ben
merhaba evet listede değişiklik yapıldı...haftaya 6 yasin okunmaya başlanılacak..
ayyy allah yardımcın olsun...
kızlar bugün kandil ben hepinize dua edicem rabbim evlat aşkıyla yanıp tutuşan bütün arkadaşlarımın kucağını hayırlı evlatlarla doldurur inşallah sizde dualarınızı yaparken benide aklınızdan geçirirseniz çok mutlu olurum herkese hayırlı kandiller diliyorum.
iyi kandiller..allah hepimizin dualarını kabul etsin...
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
ben 3 yasinimi bu sabah okudum rabbim kabul etsin
ayşecim 2000 tane daha salavat eklermisin yani toplam 3050 oldu
aminnn ..seninde kandilin mübarek olsun rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün...
günaydınn kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için ii haberler alalım..kandilinizide kutluyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inş bugünde hepmizin..
teşekkürler canım ...seninde kandilin mübarek olsun....allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herkese
günaydın kızlar, hepinizin kandili kutlu olsun.
sevilcim, dün akupunktur seansım vardı. tüp bebek tedavisi önce 3 aydır akupunktur yaptırıyorum. uterusu kanlandırıyor, tutunmayı kolaylaştırıyor diye. doktorum bi erkek hastasından bahsetti. 3 aydır geliyomuş o da. sperm sayısında ciddi sıkıntı varken 3 aylık tedavi sonunda eşi hamileymiş şimdi dedi. çok faydasını görmüşler. o bahsettiği kişinin eşi de yaşadıklarını 2 milyondan 76 milyon topiğine yazmış ayrıntılı bir şekilde. tesadüf yazısını okudum, hemen anladım tabi aynı kişi. eşine bunları okut, ikna olsun bir an önce. kaybedilen vaktin telafisi zor oluyor sonra. yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 35 im. baya sıkıntı kaynağı yaş. umarım herşey gönlüne göre olur.
saol durucum. sen de benim hep dualarımdasın canım. ne zaman yeni bir deneme düşünüyosun canım? doktorunla hiç konuştunuz mu?
kandilin mübarek olsun...allah dualarımızı kabul etsin..yakın zamanda mutlu haberlerini alırız inşallah..
Gunaydin kizlar
kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah.
Bugun karin agrisiyla uyandim suan biraz daha iyiyim dualarinizda beni unutmayin kizlar..
teşekkürler seninde kandilin mübarek olsun...sağlıklı kucağına aldığın günleride görürsün..inşallah..
Selamun aleyküm dostlar.. herkese hayırlı kandiller,iyilik,güzellik,bereket ,huzur dolsun eviniz.. Allah'a emanet olun..
a.s...iyi kandiller...aminn allah hepimizin dualarınız kabul etsin..
nasılsınız bakalım..
hepinizin kandılı mubarek olsun ıns..rabbım dualarıımızı kabul etsın ıns..
hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns..
sağol canım ben iyii..bugün nasıl geçti hiiiçç analamadım vallaa bu saatte girebildim nete....gündüz bir telefon trafiğivardıki sormayın...eski komşu arkadaş ne varsa arayınca...akşam olduu..
seninde kandilin mübarek olsun...allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin....sağlıklı kucağınada alırsın inşallahh..
amin canım sizinde mübarek olsun kandiliniz.....
herkesin.....
teşekkürler...iyi kandiller..
günaydın herkese,
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş.
kucaklarınız tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun, hamile olanlarda hayırla sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler inş. Amin Amin Ya Rabbi
kandilin mübarek olsun...aminn inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
hepimizin kandili mubarek olsun insallah Peygamber efendimizin (sav)dogdugu bu serefli gecede Rabbim dualari kabul edilenlerden eylesin bizi ve hamile kardeslerimin hayirlisiyla kuzularini hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada hayirlisiyla ilk once hamile haberlerini almayi sonra kucaklarina almayi nasip etsin esi olmayanlara es isi olmayanlara es imani olmayanlar hideyet nasip etsin insallah(AMIN)
seninde kandilin mübarek olsun...aminnnn.... allah dualarımızı kabul etsin..
Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Ayşe....
Selamün aleyküm Turkuaz....
Selamün aleyküm Ema.......
Selamün aleyküm Esma......
Selamün aleyküm Duru........
Selamün aleyküm Krizantem.....
Selamün aleyküm Muhat......
Selamün aleyküm Kays......
Selamün aleyküm Bahar.....
Selamün aleyküm Antisocial...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle
a.s canımmm...kandilin mübarek olsun...allah yardımcımız olsun ...
salamun aleykum..ve..aleykum selam hepinize ne guzel olmus burasi selamlar ucusuyor....hepinizin kandili mubarek olsun...camiye gitmeyi planliyorum ama hala adet lekelerim var ,tam bitti diyorum biraz daha geliyo...nasip bakalim insallah bu gece ibadet nasip olur....insallah bu gunden itibaren hic kimse kotu haber olmasin..bekleyenlerin haberleri guzel,umudu bitenlerin umudu,yalniz olanlarin kimsesi,korkusu olanlarin serinligi olsun herkesin bebisi olsun insallah....insallah bugun hurmetine Rabbim bizlerin iman ehli insanlar olarak bu dunyadan gocmesini nasip eder,ve ebedi hayatimizda rahat etmemizi nasip eder...amin
a.s..sağol seninde kandilin mübarek olsun...allah duanı ve dualarımızı kabul etsin..
Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn
a.s..amin canım inşallah rabbim seninde duanı kabul etsin...iyi kandiller..rabbim evlat isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın...
çook geçmişş olsunn...allah şifasını versinnn..
selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER
a.s..iyi kandiller..
merhabalar daha önce yazmıştım ben 65 gün önce bebegimi kaybettim melek annesiyim benide yasine kabul edermisiniz. listeye benide alırsanız sevinirim arkadaşlar.
merhaba...çok geçmiş olsun canım allah sabır versin. kandilin mübarek olsun...herşey gönlünce olur inşallah..
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUYOR
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUYORR
TEFRİCİYE TAMAMLANDIIIOKUYUNCA HABER VERİN ARKADAŞLAR
canım topiğe geç girdim tabiiki bi katkım olsun isterdim arkadaşlar sağolsunlar....önemli olan tamammlanmış olması...rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben şöle bir göz atmak istedim ama baktım çok vakit gidecek bıraktım bende durumlar aynı babam hala hastanede yatıyor amaa şükürlerrrr olsun rabbimee kötü olan günler geride kaldıı önümüzdeki bir ay hastanedesag tarafı tutmuyorr ama inşallahhhh rabbimin izniyle iyi olacakk zorrr hastalıkkk derdiii bir kez daha anladıkk (
sizlerde ne var ne yokk durumlar nasıl inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr..
teşekkürler...senide kandilin mübarek olsun...allah acil şifalerversin...allah yardımcınız olsun...
Selam arkadaşlar birkaç gündür misafirlerim falan vardı topiğe giremedim hepinize hayırlı kandiller rabbim herkesin gönlünün hayırlı muratlarını versin inşallah.bu arada ben inşallah önümüzdeki günlerde tedaviye başlıyorum dualrınızı eksik etmeyin allah hepinizden razı olsun
a.s.sanada hayırlı kandilller..aminnn rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..bebişlerimiz tez zamamnda gelsin...hayırlı ve sağlıklı olsunlarda..
canım dostlarım!hepinizin bu mübarek mevlid kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.allah en sevdiği alemlere rahmet hz.muhammed(s.a.v)efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin.ayrıca hamile olan dostlarımada hayırlı doğumlar nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.ibadetleriniz makbul,dualarınız kabul olsun.
aminn..kandilin mübarek olsun...inşallahh hepimiz gönlümüzdeki murada tez zamanda kavuşuruz...allahın izniylee
Canlarım nasılsınız,hayırlı Kandiller hepinizeRabbim bütüüün hayırlı dualarınızı kabul etsin
Ecrin ben 3 tane Yasinimi okudum canım,eşimde 3 Yasin okudu,onuda eksikler için eklersin listeye canım....
Sayfaları pek inceleyemedim Kandil dolayısıyla,ama bi yerde pankreas kanseri birini gördüm tefriciye okunuyormuş ama sayı tamamlanmış,bende Kenzül Arş duasını okudum o kardeşimiz için,Rabbim şifasını versin...Kim topluyosa duayı iletir misiniz,gözden kaçmasın,yaptıkları duaya dahil etsinler...
Okumaya başlamışken sizin içinde okudum Kenzül Arş'ı canlarım,listedeki isimlerle de duasını ettim,Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin.
Veee müjde,500 Yasinim tamamlandı hamdü senalar olsunEşimde ben bunu yazarken geldi,şimdi kocişle duasını yapıcaz
Vaktim yok,çıkıyorum şimdi,görüşmek üzere güzel anneler;artır anne adayları demicem,hepimiz anneyiz bugün itibariyleMevlam kabul edecek dualarımızı çünkü biliyorum Sevgilerimle
sağol seninde kandilin mübarek olsun...
canım ağzına sağlık allah dualarımızı kabul etsinn..
yasinin tamamlanmış hadi gözün aydın...tez zamanda hayırlı haberlerini alırız. inşallah..
hayırlı kandiller herkese rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin kızlar ben de dualara katılmak isterim kabul ederseniz
amin....sanada iyi kandiller...listeyle ecrin007 ilgileniyorr...aramıza hoşgeldin...gittikçe çoğalıyoruz yaww maşşallahh..
herkesin mevlid kandili mübarek olsun canlarım...rabbım gonlunuzden geçenleri hayırlısıyla nasıp etsin inşallah
buarada 3 yasinimi bu gece okudum rabbım bu gece açılan ellerimizi geri çevirmesin .adına okunan arkadslarımında gonlundekılerı nasıp eylesin
teşekkürlerr....kandilin mübarek olsun...allah dualarımızı kabul eder inşşalllah..