Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben de 3 cuma yusuf ve meryem suresi okuyorum sabah namazından sonra. yusuf suresinde diyor ki "Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyiniz; çünkü Allah'ın rahmetinden ümidin! kesen ancak kafirler güruhudur." o yüzden ümit hep var kızlar. bugün hurriyet gazetesinin sağlık köşesine bakın. 17 tüpten sonra bebeğini kucaklamış bir annenin öyküsü var. inşallah bizler o kadar uğraşmadan evlatlarımıza kavuşuruz.

aminn canım
kızlar kesinlikle 6 yasini denemeliyiz, liste uzadığına göre dua sayısınında otomatik olarak artması gerekmez mi? Ayşe topiği ağustosta açtı, hala 1 kere ancak okuyabildik ayşe için. yani 6-7 ayda bir sıra gelmesi listedekileri bir süre sonra koparır gruptan. yani okumayan, ya da haber vermeyenleri listede daha gerilere atabiliriz bir deneyelim de. inşallah okunur da herkese sık sık dua etmiş oluruz.

Canım yeni listeyi hazırlıyorum da bu hafta kimler okunacak beni haberdar et sanırım listeden devam edicez ama yine de soruyum dedim

canım evet sıradan gıdıyoruz nasıpse bu hafta dualarımız
MUHAT
ASBELOVE
ECRİN23
SÜRPRİZ06/ELİF
ESLEMLİVA
SSÖNMEZ için..

YASEMİNSEZA ve ÖZLEMLK listeden çıkartılacak bide geçen hafta _NUR da ismini yazdırdı ama okumadı onuda çıkartıyorum
GURBETKIZ,NAZARBONBON,MUTLULUK27 listeye eklenicek
Atladığım gözden kaçırdığım olabilir beni uyarın başka çıkartılacak veya eklenecek olan varmı?

canım taylandılekte ne zamandır topiğe gırmıyor eger bugun gırmezse lısteden çıkar ama o yıne gelır gelınce eklerız olurmu

kızlar ben 707 ya varis çektim listeye yazın....
allah kabuletsin inş......

Allah razı olsun canım valla kalp kalbe karşıymış 5 dk olmadı daha sana mesaj yollayalı :)
Allah gönlüne göre versin inşallahhhh canımmm

saol canım allah razı olsun.ben tam ınternete gırdım bıttı yazıcaktım sen den mesajı gordum inşallah rabbım dualarımızı kabul eder arkadas tez zamanda şifa bulur.elimizden dilimizen gelen dua okumak rabbım kabul ederse sesımızı duyarsa bu yeter.

Hayirli cumalar herkese... Ecrin canim özeldende yazdim 2 Yasin daha okudum yani bu hafta 4 Yasin ve 707 Ya Varis cektim

Rabbım su an da okunan cuma selası hurmetıne hepıze en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ıns
tum dualarımız kabul olur ıns

Allah razı olsun canım valla kalp kalbe karşıymış 5 dk olmadı daha sana mesaj yollayalı :)
Allah gönlüne göre versin inşallahhhh canımmm

nasılsın canım cumaların mubarek olsun ıns

saol ayşecim hayırlı cumalar kardeşim.bulantılar la ugrasıyorum bıraz yoruyor ama dualar ıyı gelıyor ınsana.sende ıyısındır umarım. bu arada baska okunacak yasın dua varsa katılmak benı mutlu eder allah sızden razı olsun hıc tanımadıgımız ınsanlara bıle burdan bır hayrımız dokunabılırse sızlerde vesıle olarak buyuk hayır işliyorsunuz rabbım saglık huzur versın burda emegı gecen herkese bınlerce kere razı olsun

alah yardımcın olsun canım..
Canım ben ıyıyım sukur eger kı uzun sure aç kalırsam bulantım başlıyo..o yuzden sık yıyıyorum canım..
Allah senden de okuyan tum arkadaslardan da ve lısteyle ugrasan aslı arkadaşımızdanda razı olsun

ecrincin candan abla 3 kendi payına düşen ve 2 fazladan olmak üzere toplam 5 yasin okumuş.eklersin.bildirmemi söyledi.

Rabbım su an da okunan cuma selası hurmetıne hepıze en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ıns
tum dualarımız kabul olur ıns

canım güzel duaların için sağol....
allahım inş burda yaptığımız tüm dualarımızı kabul eylesin....
hepimizin muradını versin en kısa zamanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…