canım bozma moralini.bak ilkinde de olmuş ama düzelmiş.ah bu doktorlar herzaman en kötüsünü söylerler sonra da bişi olmaz.takma kafana canım
selamunaleykum arkadaşlar ben biyerden duymuştum kimmurad ettiği bir iş için 41 defa fetih suresini okursa muradı Allah'ın izniyle yerine gelir.
cumrtesiden başlanıyor..
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı, çarşamba, perşembe 7 şer fetih
cuma günü sala-ezan arası 11 fetih suresi
toplam 41 fetih okursa Allah'ın izniyle o duası kabul olur.
ben cumartesi başlamayı düşünüyorum. geçen hafta denemiştim sayısını karıştırdım olmadı. ama gün geçtikçe hızlandım baya haftaya kursta fetih suresini ezberlemeyi düşünüyorum inşallah. daha kolaylık olur.
sizde deneyin inşallah faydasını göreceğiz...
A.s canım canını sıkan her neyse sıkma canınıSelamün aleyküm kızlar
Benim canım sıkkın nedense :26:
Ecrincim ben 500 Yasin okutmuştum ya,o esnada facede biriyle tanıştım,Allah razi olsun okadar çabaladı ki benim için,o kadar güzel bir yüreği var ki,dün sohbet ederken buradan bahsettim,dua ediyoruz diye...Oda üye olacaktı,gelirse onuda ekleyelim listeye canım.Haber veririm ben canım
Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla kavuş bebeğineKizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....
Canım geçmiş olsun inşallah toparlanırsın kısa süredenasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.
Aminnn canım Allahta senin gönlünce versinAmin Rabbim hepimizden razi olsun...Gözyaşların en kısa zamanda hayırlısı ile,yerini sevinç ve şükür gözyaşlarına bıraksın...
Bende mutluyum sizlerle,amin o içten dualarına
Canım çok sukur yolunda kalp atıslarını duyamadık ama gordum yavrumun kalbı ne guzel atıyordu ..dıyorum kı aramızdakı ask basladı sımdıden..
rabbım tum ısteyenlerle bırlıkte benım can yoldaslarım arkadaslarımada nasıp etsın ıns
Ayşeciğim o meleğini yesinlerbu arada yazmayı unuttum kızlar mınnacık olan bebışımınn ılk resmını aldım
YARABBIM SEN BENI SEVINDIRDIM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR YARABBIM BU GONUL DOSTLARIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETME ONLARIN EVINI SEN ET .AMIIIIIINNNNNN
Hoşgeldin aramıza Allah yeniden anne olmanızı nasip etsin sağlıkla kavuşun bebeğinizekızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz
A.s canım hoşgeldin geçmiş olsun kayınvaldene umarım kötü birşeyi yokturselam arkadaşlar nasılsınız? bi süre giremedimkayınvaldem hastaydı 3 gündür ordaydım. önemli bi gelişme vamı* ve ecrin 4444 tefriciye topluyormuş tamamlandımı? geçmişi okuyemedım.
Bilmiyorum canım onun bitti mi,son anda bitirdim bende Kandile yetişti duasını yaptık eşimle hamdolsun..Bal damlıyo ağzından bal,Allahım inşaallah amin canım amin,Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla
Ya çok seviyorum ben çocukları...Annem komşunun oğlu var,onu nasıl seviyo bi görsen,ay oda sevilmicek gibi değil maşaallah yaaa Bende diyorum benim çocuğum olsa ben böyle sevdirmem size,öpmek bi süre yok diyorum Annemde kıskanıyon mu çocuğunu diyo,bak kendin nasıl seviyon ama bunu diyo Doğmamış çocuğun derdine düştük anacımla Sonra ikimizde diyoruz annemle,aman bii olsun öptürüm öperiz severiz diye
canım çok sev,indim. umarım daha iyiye gider. bence dediğini yapabilirsin. bizim topiğin maaşallahı var zatenAllah razı olsun herkes birbirinin derdiyle dertleniyor. sen duyurunu yap bana da 200 yaz canım
saolasın cnmmm allah razı olsun inşş dahada iyii olurr bugün adet oldum ama ilk defa üzülmedim biliyormusunn geçtimiz hafta yaşadığım üzüntü bana yettiişimdi şükürler olsun rabbime ...
canım bende hasta oldum daha doğrusu oluyo gibi oluyorum. ben de üzülüp üzülememe arasındayımgarip bi his. canım nasibinde bu duanın tamamlanması varsa zaten tamamlanacaktır. ama zaman olarak biraz daha uzun vakit ver derim.ben yaz derim müşğülünü.herkes elinden geldiğince yapacaktır.
3taneydi canım hatırladığım kadarıyla iyi ki varsınız yaa
Allahım razı olsunnnnn
aynen bıtanem eşım uyudu bende haber vermek ıcın gırdım sukur canım bebısın kalbı atıyor ama sımdılık sesını duymadım
canım nasıl içten bir duadır bu.Rabbim hepimize varsin aynı anda versin inş.ay ne diyeceğimi bilemedim ya....ağlattın beni!
bu arada yazmayı unuttum kızlar mınnacık olan bebışımınn ılk resmını aldım
YARABBIM SEN BENI SEVINDIRDIM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR YARABBIM BU GONUL DOSTLARIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETME ONLARIN EVINI SEN ET .AMIIIIIINNNNNN
Aminnn.cnm cok sevindim.rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah
kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz
selamunaleykum arkadaşlar ben biyerden duymuştum kimmurad ettiği bir iş için 41 defa fetih suresini okursa muradı Allah'ın izniyle yerine gelir.
cumrtesiden başlanıyor..
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı, çarşamba, perşembe 7 şer fetih
cuma günü sala-ezan arası 11 fetih suresi
toplam 41 fetih okursa Allah'ın izniyle o duası kabul olur.
ben cumartesi başlamayı düşünüyorum. geçen hafta denemiştim sayısını karıştırdım olmadı. ama gün geçtikçe hızlandım baya haftaya kursta fetih suresini ezberlemeyi düşünüyorum inşallah. daha kolaylık olur.
sizde deneyin inşallah faydasını göreceğiz...
iyi akşamlar arkadaşlar geçtimiz hafta babamm felçlik geçirdi beyin damarlarında tıkanıklık varr(ALLAH ın izniyle düzelir inşş bende babam için tefriciye okumak istiyorumm banada yardım edebilirmisinizz şimdidenn teşekkür ediyorum
muhatcımm çok teşekkür ederimmm
arkadaşlarrr sizden ricam eger sigara içen arkadaşlar varsaa bırakınn lütfennn gercekden gectimiz hafta birkez daha bıraktıma şükrettimm..sağlıkk çok önemli..okumak isteyen arkadaşlar bana burdan yazarsa çok sevinirimm
kızlar bişe soracam aranızda çocuk için ziyarete giden okunmuş su içen felan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?