Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeni listemiz çok güzel oldu ecrin. ellerine sağlık.ssönmez tam tedavideyken sıra geldi, ayrıca mutlu oldum.
banada sıra gelene kadar 20 kişiye okunacak. tam opu-transfer haftamda bana sıra gelebilir:

başka tedavide olan kimler var kızlar.
umarım uğurlu gelicek bu liste ve okunan dualar.

Son düzenleme:
Yok canım unutmadım bilerek koymadım fazla gelir die isterseniz haftaya koyarız ama zaten ya vari sadece sondaki arkadaşlarda vardı onlara eksik yasin düşüyo die bu listede herkese 6 adet yasin yazdımm

tamam canım ıyı dusunmussun ıns bu lıste su gıbı okunur ya
tekrar ellerıne sağlık canım

Yok canım unutmadım bilerek koymadım fazla gelir die isterseniz haftaya koyarız ama zaten ya vari sadece sondaki arkadaşlarda vardı onlara eksik yasin düşüyo die bu listede herkese 6 adet yasin yazdımm

Canım bir fikrim var...Eğer Ya Varisleri Yasinler fazla olur nedeniyle koymadıysan,ben Yasin verebilirim,benim baya bir arttı çünkü.....Böylece bazıları Yasin değil Ya Varis okur..Yeni bi düzenleme yapılır sadece....Şuana kadar hep okundu ya ondan dedim kuzum...

Sadece fikirdi,kolaylık sağlamak ve Ya Varis de çekilsin diye..Siz yine görüşün Ayşeyle,ne derseniz ona göre hareket ederiz inşaallah

aslıcım sohbetlerımızden lıstemız gerıde kalıyo ya o yuzden ıkı sayfada bı yayılarsak gelen hemen gorur kendı payına dusenı

Babası nasılmış canım acaba ben geçmişi okuyamadım 200tane de ben okurum inşallah
Rabbim acil şifalar nasip etsin

kizlar bende 3 yasinimi okudum Allah kabul etsin yarinda insallah eksikler icin okurum...antikdenizcim babana Allah sifalar versin insallah okuruz tabiki niye okumayalim...250 tane bana yaz simdilik...

Canımmm bana da 200adet yaz ancak hastayım bitice okurum bide daha fazla okursam da haber veririm olurmu?
Allahım acil şifalar versin inşallahhh

Hayirli cumalar herkese... Ecrin canim özeldende yazdim 2 Yasin daha okudum yani bu hafta 4 Yasin ve 707 Ya Varis cektim

canım tekrar geçmiş olsun 200 ben alayım...allahh acil şifalar versin....

kızlar ben 150 tane okurum tefriciye.

150 tanede ben okurum kızlarr

asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
asbelove...........200
muhat..............200
toplam 1850

canım bız suan senın fazladan kalan yasınlerı unutuyoruz .. çünkü herkes payına dusenı özru olmadığı takdırde okumalı eger eksık kalırsa dusunuruz olurmu canım...

canım benıde eklermısın 300 tane

canım bız suan senın fazladan kalan yasınlerı unutuyoruz .. çünkü herkes payına dusenı özru olmadığı takdırde okumalı eger eksık kalırsa dusunuruz olurmu canım...

Tamam canım Ya Varis çekilmeyince,aklıma geldi benimde;Rabbim niyetlerimize göre versin

Kızlar Ya Varisi de listenin en sol kısmına ekledim haftaya artık daha düzgün şekilde düzenlerim kusuruma bakmayın...Hakkınızı helal edin

asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
asbelove...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
toplam: 2150

enbiya suresini abdestli okumak gerekiyor değil mi?

çok soru sordum ama sadece ya varis mi diyoruz devamı var mı ( cehaletimi bağışlayın :)

çok soru sordum ama sadece ya varis mi diyoruz devamı var mı ( cehaletimi bağışlayın :)

o nasıl soz arkadasım..
ya varıs zıkrıne baslamadan önce 3 defa ya mucıb de sonrası ya varıs dıyerek sayını tamamladıktan sonra 3 defa daha ya mucıb de duanı yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…