aslıcım
dualarımıza bu zıkrıde ekleyelımmı
Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti. bellı bı sayı belırleyıp bölusturelım olurmu
Sağolasın canım elhamdülillah iyi sayılırım...
Canım benim baya bir arttı,eksik ne kadar,konuştunuz mu aranızda,nasıl yapalım canım?
Siz haber verin yeter,ben notlarıma bakıp düşücem sayıdan..Şu vakitte duası yapılsa ne güzel olur
Sağolasın canım elhamdülillah iyi sayılırım...
Canım benim baya bir arttı,eksik ne kadar,konuştunuz mu aranızda,nasıl yapalım canım?
Siz haber verin yeter,ben notlarıma bakıp düşücem sayıdan..Şu vakitte duası yapılsa ne güzel olur
evet canım ama bazı arkadaslardan haber beklı aslı... ve önumuzdekı hafta yasınler fazlalasacağı ıcın eksık olabılır dıye onlara ekleme yapaarız dedı
Canım ben en alta yazıyım ayeti sayıyıda bilmiyorumki 100 desek fazlamı azmı?
Önümüzdeki hafta nasıl olacak canım,değişiyo mu :26:
Canım 20 yasinimiz kaldııı
canım 6 kışıye okuyacağız nasıpse ve kişi basına daha fazla yasın dusecek canım
canım Allah razı olsun. bu hafta ne yazıkki böyle oldu
kızlar antikdenizi dün mesaj yazmıştı belki gözeden kaçmıştır diye tekrar etmek istiyorum. babası için tefriciye okutmak istiyor yaklaşık 800 tefriciye dağıtıldı. sizler de katılmak ister misiniz?
tayin için uğraşıyoruz toplantı vadı ama taaa mayısa inş canım dua edinde hayırlısı ile güzel hizmetler edebileceğimiz hayırlı insanların olduğu ferah ve herşeyi düzenli merkezde biyere geçelim.... amin deyin hadi:)
Selamün aleyküm kızlar,Cuma'nız mübarek,tüm hayırlı dualarınız kabul olsun
Peki canım Yasin adeti 123 tane mi olacak yine....Şimdi 3 kişiye okuyoduk,herkese ayrı bir Yasin hatimi düşüyodu...
6 kişiye de ayrı bire birer Yasin hatimi düşecek mi canım :26:
aslıcım
dualarımıza bu zıkrıde ekleyelımmı
Enbiya suresinin 89. ayeti " Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferdan ve ente hayrul varisin" ayeti. bellı bı sayı belırleyıp bölusturelım olurmu
canım oplamda 246 yasın okuyacağız ıns 6 kişiye okumus olacagız ıns..
Kısa bir ayet zaten bir kaç okunmayla hemen ezberleniyor. herkes kendine de bolca okusun...ben hergün sabah servise binince 100 tevbe istiğfar, 100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim ve sonra da 100 kez bu zekeriyya ayetini sırayla okuyordum. toplam 20-25 dakika falan sürüyor...
canım oplamda 246 yasın okuyacağız ıns 6 kişiye okumus olacagız ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?