- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
ben de 150 ayetel kürsi okuyayım
okuduğumuz arkadaşlar bize özelden isim atacaklar mı
ayse035==> 100 tane okuyacak
ynz06 ==> 20 tane okuyacak
orlic==>100 tane okuyacak
blowhole25==>10 tane okuyacak
askbebek==>100tane okuyacak
ozay37barış==>100 tane okuyacak
perlanore==>50tane okuyacak
470 tane dağıtıldı geriye 530 tane ayetel kürsi kaldı okumak isteyenler eklenecektir allah kabul etsin
anım ne eksik varsa bende alayım 100 tane okurum ben hala adet olmadım..
ben de 150 ayetel kürsi okuyayım
okuduğumuz arkadaşlar bize özelden isim atacaklar mı
ayse035==> 100 tane okuyacak
ynz06 ==> 20 tane okuyacak
orlic==>100 tane okudu
blowhole25==>10 tane okuyacak
askbebek==>100tane okuyacak
ozay37barış==>100 tane okuyacak
perlanore==>50tane okuyacak
tandora==>100 tane okuyacak
seminay84==>150tane okuyacak
820 tane dağıtıldı geriye 180 tane ayetel kürsi kaldı okumak isteyenler eklenecektir allah kabul etsin
ayşecim yumurta sayını yükseltmek kaliteli çatlaması diğeride progesteron yasinlere devam etmiyormuyuz
iyi akşamlar hanımlar 3 yıllık evliyim ve bir düşük yaptım doktor gebe kalmamam için bir neden olmadığını söylüyorlar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım gerçi klomen kullandığım aylarda eşimle aynı şehirlerde pek olamadık...forumda gezinirken bu topiği gördüm birkaç sayfa okudum beni de aranıza alırsanız sevinirim...
çevremde herkes hamile kalıyor sanki rabbim beni sınıyor..allahdan başka sığınacağım kimsem yok..her gece ağlayarak uyuyorum
canım çook sevindim Rabbim inşlhh yüzünü güldürür..bebişin seninle olurr
merhaba canım hoşgeldin aramıza uzulme rabbimden ne gelirse boynumuz kıldan incedr ..insallah o güzel günler bize de doğacak..
yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz ikisinede katılmak ister misin..bugun yazarsan eklerim başlamış olduğumuz listeye
hepinize mutlu huzurlul bi gün dilyorum.. allah her işinizi rast getirsin..
bugün kanbar arkadaşımızın test sonuç günü dimi arkadaşlar .inş.hamiledir ..kanbarcım hayırlı haberelrini bekliyoruz
hoşbuldum evet bende katılmak isterim her ikisine de 50 tane ayet el kursi okurum yasini şerifde 5 tane okurum eklerseniz listeye sevinirim...allah hepimizin dualarını kabul etsin
canım şu an eksiğimiz 30 taneydi 5 tane yasin veriyorum
hepinize mutlu huzurlul bi gün dilyorum.. allah her işinizi rast getirsin..
bugün kanbar arkadaşımızın test sonuç günü dimi arkadaşlar .inş.hamiledir ..kanbarcım hayırlı haberelrini bekliyoruz
canım inşlhh Rabbim herkesin işlerini rast getirsin; kanbar arkadaşımızın sonucu dün belli oldu sanırım görmedin malesef olmamış çok üzüldüm tüp bebk topiğinde yazmışlar bende orada gördüm dün çok üzüldüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?