kızlar selammmm hastaneden geldim 20 yumoşum toplandı yarın durumları hakkında bilgi verecekler.kanbar arkadaşımızın negatifmiş çok üzüldüm kısmetten ötesi olmuyor.inşallah tez zamanda yüzü güler
canım devam ediyoruz yasinlere ve listede sende varsın canım..bu hafta ayet el kursi de ekledik
ayse035==> 100 tane okuyacak
ynz06 ==> 20 tane okuyacak
orlic==>100 tane okudu
blowhole25==>10 tane okuyacak
askbebek==>100tane okuyacak
ozay37barış==>100 tane okuyacak
perlanore==>50tane okuyacak
tandora==>100 tane okuyacak
seminay84==>150tane okuyacak
820 tane dağıtıldı geriye 180 tane ayetel kürsi kaldı okumak isteyenler eklenecektir allah kabul etsin
kızlar selammmm hastaneden geldim 20 yumoşum toplandı yarın durumları hakkında bilgi verecekler.kanbar arkadaşımızın negatifmiş çok üzüldüm kısmetten ötesi olmuyor.inşallah tez zamanda yüzü güler
Ya hani benide ekleyecektin listeye aşk olsun
Bananee bende istiyorum:84:
Şaka bir yana ekleyeceğim demiştin ya bende bekledim
Eğer eksik varsa hala seve seve alıp okurum canım
orlic==>100 tane okudu
orlic==>100 tane daha okuyacak
turkolog==>140 tane okuyacak
burcu_81==>30 tane okuyacak
1000 tane dağıtıldı . katılmak isteyen arkadaşlar olunca sayıyi fazlalaştırıyorum kaçtane okuyabilirsek okucaz suan 1050deyiz..okumak isteyenler eklenecektir allah kabul etsin inş.
orlic==>100 tane okudu
orlic==>100 tane daha okuyacak
turkolog==>140 tane okuyacak
burcu_81==>30 tane okuyacak
1000 tane dağıtıldı . katılmak isteyen arkadaşlar olunca sayıyi fazlalaştırıyorum kaçtane okuyabilirsek okucaz suan 1050deyiz..okumak isteyenler eklenecektir allah kabul etsin inş.
aysecim haftasonu hastalanacağımı ama hastalanana kadar okuyabildiğim kadar yasin okuyacağımı söylemiştim canım fakat malesef kırmızılar geliyor.Bu haftaki yasinlerimi okuyamayacağım aysecim Benim yasinleri başka bir arkadaş alabilirse sevinirim.. Ancak sonraki listelere katılmaya devam edeceğim...
kanbarcım, çok üzüldüm canımInşallah bir dahaki sefere bebeğin seninle olacak canım...
ayşe035 ,ben 85 tane ayetel kürsi okudum.allah kabul etsin......bugün yarın adet olucam....ama okumaya devam edicem..okudukça yazayım olur mu?? çalıştığım için sadece ayetel kürsi okuyabilecem...
Kişi başı kaç ayetel kürsi ve yasin okunuyor???okunacakların listesini yapmışmıydınız???tekrar paylaşırmısınız???
amin inşallah...canım ben 30 taneyi okudum eğer okumaya devam edilecekse 100 tane daha okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?