• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklar:P anlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm

zaman zaman bu duygu yoğunluğunu hepimiz yaşıyoruz hassaslaşıyoruz ama çok stres yapma kendine ama sanırm fsh düşürmek için kürler falan yapıyor arkadaşlar baktın mı hiç o topiklere belki burdada bilen vardır olumsuz düşünme canım bu senin zararına olur dualarımızı ediyoruz tedavimizi yapıyoruz rabbim yardımcın olsun

Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyor:5::43::43:Allah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin:16:

baharcım canım yeni işin hayırlı olsun minicik bi bebeğe bakacaksın ne güzel eminim çokda güzel anlaşacaksınız çünkü sendeki sevgiyi hissedecek

slm kızlar ....nasılsınız...tedaviye yeni başlayan tedavinin ortasına gelen tedavinin bekleme aşamasında olup sonuç bekleyen sizler için hayırlısı olsun...allah yardımcınız olsun ...bebişleriniz güzel güzel büyüsün ...güzel sonuçlarınızı duyarız burdan inşallahh...bencede bu sıralar nüfus patlaması olucak muhakkakk:52::52:

sağol allah razı olsun inşşşşş tüm anne olmak isteynlerin yüzünü gülüdürsün rabbim

Canım bazen duygularımızda değişmeler duygusal anlarımız olur hemen hemen hepimizde.kendi doğumgününde telafi edersin canım eşinde anlar zaten canını sıkma:34:

Paylaşımın için teşekkürler canım ne güzel ifade edilmiş.Geç kalınmadan Allah herkeze nasip etsin:16:

Canım boynun bükük kalmasın darısıda sana ve bizlere olsun inşallah:16::34::5:

Eksikler için Yasin okudum dicektim okunmuş bile tamamlanmış:1:Neyse bu haftaki yasinime tamamlarım artık:34:

Valla Allah bana bu konuda nasıl sabrını veriyor bilemiyorum ama şuan için dayanıyorum mevlut olsun bebekli gezme olsun gidip seviyorum ama için tuafmı derseniz tabiki duygusallaşıyorum keşke demek iyi değilmiş ama bazende gönlümden geçmiyor değil:5::31:Allah hayırlısını versin.Ben Rabbime sığındım vereceği zamanı bilir güzel olan neyse onu versin:16:

A.s canım Allah yardımcın olsun dilerim meleğine yada meleklerine kavuşursun.Sıkıntı yapma sabırla bekle:16:

Allah kabul etsin canım:16:

Merhaba canım farklı bir doktora git bencede:34:

Allah kabul etsin:16:

Allah kabul etsin:16:

Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun:16:

A.s canım hamdolsun sen nasılsın bebişin nasıl:49: iyisinizdir umarım denk gelemiyoruz artık kib görüşürüz:16::3:

İnşallah eşinin dğerleri normale dönerde 2 ,3 tane bebeklriniz olsun:16:

Allah yardımcın olsun inşallh güzel haberle dönersin:49::34:

İnşallah sık sık hamile haberleri olurda düğün yerine döner topik:46::21::34:

Hayırlı olsun tedaviniz inşallh olumlu geçer:34:

İnşallah hepimiz anne oluruz:16:

Aminnn canım bizlerede nasip olsun:16:

Hayır olsun canım inşallah kızınla birlikte dönersin topiğe:34::49:

3. doktorada git hangisiyle aynı söylüyorsa onu yaparsın sende canım:34:

Helal olsun sende helal et Allah kabul etsin:16:

İyi pazarlar Candan Ablacığım nasılsın?Güzel dileklerin için teşekkürler Allah seninde gönlünce versin:16:

Canım sıkma canını bazen aksilikler olur böyle duygulanmamak elde değilki kimse birbirini tanımıyor görmüyor ama Allah rızası için herkez birbirine iyi dilekte bulunuyor.Strese sokma kendini inşllh sevinç gözyaşlarıyla al güzel haberleri:16::49:

Bugün eşim sınıf arkadaşlarıyla toplandılar herkez eşiyle geldi ne gzüel valla liseden beri görüşüyorlar imrendim sahilin orda çaybahçesine gittik oturduk güzel geçti.Bende görüşüyorum liseden arkadaşlarımın bazısıyla ama yakın değiller uzaklar bana:31::10:Yoksa gelirdim topiğe sen neler yaptın canım:3:

Canım sen iyi olda varsın yapsınlar başka zamanda sen onlara yaparsın.Sağolsun kayınvalden yapıyormuş ne güzel Allah bozmasın bebeğin oluncada sende onlara torun sevgisini tattırarak ödeşmiş olursunuz:34::49:

İyiakşamlar canım nasılsın ne var yok?:16::3:
teşekür ederimmmmm inşşşş inşşşş inşş

Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh

Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhhhh güzel haberlerini çok yakında alıcaz desene :))) oooo kızlar şubat ayında patlama lacak galiba herkes:49::49::49::49: olacakkk:1::1::1::1: ne güzel ne güzellll :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba cnm.hayirli olsun tedavin ins. Son tedavin olur cnm bebisini kucagina aalirsin hayirlisiyla

merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

hayırlı uğuğrlu bebeşli olsun inşşş

Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklar:P anlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm

Canim uzulme her seyde vardir bir hayir

hadi hayilisi insallah rabbim saglikli yumoslar versin sonrada tekrar gobusunde buyusunler

Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...

Tum arkadaslarim dualarimdasiniz

Son düzenleme:
hadi hayirlisi canim test gununu nezamana verdiler ?canim dinlen sakin yorulma emi insallah bebisin sana tutunacak annesi:46::46:

ohh masallah canim cok guzel; yumos sayin dikkat et kendine Rabbim saglikla sihhatle kucaginada aldirsin

hadi hayirlisi canim insallah guzel sonucla sonlansin

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

ema canım allah razı olsun senden

Allah senden de razı olsun canım benimmm

Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh

Amin canım inşallahhh.Bu arada 3000 ya varis çektim esmacvs mutluluk ve benim payıma yazarsın canım :) Allah kabul etsin inşallah

Hadi hayırlısı canım inş bu son tedavin olur ve bebişlerini alırsın kucağına AMİN

hos geldin...tamyerine geldin senin yasadigini pizler hep yasadik yasiyoruzda...ama bisler guzlu olmaliyiz cunku bizler normal anne adaylari deyiliz....burda hep beraber cok guclu bi sekilde yolumuzda yuruyoruz....bazen tokezleyip duserken hiic tanimadigin arkadasin senin elinden tutup kaldirir gibi kendine getirir seni...tanimiyosun kimdir bilmiyosun ama seviyorsun...sende katil bize seninde acilen duaya ihtiyacin var belli canim Allah kolsylik versin

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz:34:

Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyor:5::43::43:Allah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin:16:

canim cook guzel bi meslegin varr...bende eltimin cocuklarina baktim hala bakiyorum zaman zaman...ama 2.oglu 5 aylikti bana geldiginde 3.5 yasina kadar baktim aramizda oyle bi bag omustuki...kucukken kalbimin ustunde uyurdu,ben uzanirdim oda uyurdu kalbimi dinleyerek,bende saatlerce oyle yatardim uyanmasin diye...gece bizde kalirdi koynumda yatardi...cok sahiplenmistim hatta annesi varken bile ban ilgileniyordum onunla...annesi bisey diyemiyordu ama ben anladim kadinin cocugu ikincide olsa,belli oldu benim biraz abarttigim yada bana oyle geldi..artik bizde kalmiyor koynumdada yatmiyor...buyudu beyimiz 5 yasinda ilk okula gidiyor....simdi 3.de kiz oldu oda cok tatli...eltimin adini gorumcelerim hurrem sultan koymus,her ay doguruyorsun diyolar,onunda bi hosuna gidiyorki....

az onca bir arkadasimin hamile haberini aldim...1 oglu normal oldu sonrada olmadi..asagi yukari 2 yildir ikinci ugrasiyordu dondurulmus embrioyla hamis kaldi...mikroyla hemde insallah darisi bize olsun Yarabbiimm

Back
X