arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklaranlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm
zaman zaman bu duygu yoğunluğunu hepimiz yaşıyoruz hassaslaşıyoruz ama çok stres yapma kendine ama sanırm fsh düşürmek için kürler falan yapıyor arkadaşlar baktın mı hiç o topiklere belki burdada bilen vardır olumsuz düşünme canım bu senin zararına olur dualarımızı ediyoruz tedavimizi yapıyoruz rabbim yardımcın olsun