- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklaranlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm
tam yerindesin ...hassaslaşmanda çook normal bu evrelerin hepsini bende dahil tüm arkadaşlar geçirdi...ayakta durmak için savaş veriyoruz.. rabbim güç versin herkese....
kistle ilgili konuları kafana takma bizim bir tanıdıkda da vardı evlenmeden önce tabii evlendii... hemende aldırdı....doktor hiçbişey yokk hamile kalabilirsin demiş bildiğim kadarıyla kist hamileliği engelleyip yada onunla birlikte büyüyüp sıkıntı yaratıyor çocuk durmuyor düşüyor.....1 yıl kadar süre vermiş sanırım hamile kalma yasak...1 yıl dolmadanda denedikleri ay hamile kaldı....canım seninde olurr...
Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz![]()
canım bizler iyii sanada çoook geçmiş olsun kendine iyi bakk....nasıl oldukii yoksa benim gibii eve sığamayanlardanmısın