- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
Kızlarrrrr iyigeceler bugün çok mutlu oldum.Çünkü görüşmek isteyip bir türlü görüşemediğim Candan Ablam bana doğum günü süprizi yaptıAllah razı olsun kendisinden ve oğlundan.O kadar şaşırdımki anlatamam
.Ben pkolular topiğinde burçtan konu açılmıştı 10 gün kadar önce.Ve Canım ablam oradaki o küçük ayrıntıyı kaçırmamış.Doğum günümü not almış ve bana süpriz yapmak istemiş.Çok mutlu oldum.O güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim senin için daha bir özenle bakacağım o bitkiye
Çok sevindim Candan Ablam ve oğlunu tanıdığıma.Bugün doğum günüm onlarla dahada bir güzel oldu.İyiki Kk var ve iyiki tanıştım seninle.Seyyancığım sana şimdi hak veriyorum canım.İyilik meleği diyorum ben gerçekten ben böyle ince düşünceli birini görmedim.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah.Kızlarrr Candan ablamla güzel muhabbet ettik sonra yolcu ettim eşimin sınıf arkadaşlarıyla çig köfte partisi vardı
Oda benim doğum günüme denk geldi oraya gittik
.Az önce eve geldim.Ve gelir gelmez.Bu süpriz dolu günden size bahsetmek istedim.Candan Ablacığım ben senin gibi güzel ifade edemeyebilirim yazamıyorum malesef affına sığınıyorum.İçimdeki düşünceleri bazen anlatamıyorum ama kalbimdeki yerin çok başka bunuda bilmeni isterim.İyiki tanıdım seni.Allah dostluğumuzu bozmasın
![]()
iyki doğduuuuuuuuuuuuuuuuun canım.bilmiyordum şimdi öğrendim.candan abla böyle güzel sürprizlerde yapar zor anında imdadına da yetişir.ne güzel senin adına çok sevindim canım.hergünün böyle güzel olsun.daha da güzel olsun inş.ve bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlarsın inş.canım.seni öpüyorum