• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrrrr iyigeceler bugün çok mutlu oldum.Çünkü görüşmek isteyip bir türlü görüşemediğim Candan Ablam bana doğum günü süprizi yaptı:52:Allah razı olsun kendisinden ve oğlundan.O kadar şaşırdımki anlatamam:53:.Ben pkolular topiğinde burçtan konu açılmıştı 10 gün kadar önce.Ve Canım ablam oradaki o küçük ayrıntıyı kaçırmamış.Doğum günümü not almış ve bana süpriz yapmak istemiş.Çok mutlu oldum.O güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim senin için daha bir özenle bakacağım o bitkiye:16:Çok sevindim Candan Ablam ve oğlunu tanıdığıma.Bugün doğum günüm onlarla dahada bir güzel oldu.İyiki Kk var ve iyiki tanıştım seninle.Seyyancığım sana şimdi hak veriyorum canım.İyilik meleği diyorum ben gerçekten ben böyle ince düşünceli birini görmedim.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah.Kızlarrr Candan ablamla güzel muhabbet ettik sonra yolcu ettim eşimin sınıf arkadaşlarıyla çig köfte partisi vardı:1:Oda benim doğum günüme denk geldi oraya gittik:10:.Az önce eve geldim.Ve gelir gelmez.Bu süpriz dolu günden size bahsetmek istedim.Candan Ablacığım ben senin gibi güzel ifade edemeyebilirim yazamıyorum malesef affına sığınıyorum.İçimdeki düşünceleri bazen anlatamıyorum ama kalbimdeki yerin çok başka bunuda bilmeni isterim.İyiki tanıdım seni.Allah dostluğumuzu bozmasın:nazar::16::54:

iyki doğduuuuuuuuuuuuuuuuun canım.bilmiyordum şimdi öğrendim.candan abla böyle güzel sürprizlerde yapar zor anında imdadına da yetişir.ne güzel senin adına çok sevindim canım.hergünün böyle güzel olsun.daha da güzel olsun inş.ve bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlarsın inş.canım.seni öpüyorum:54::54::54::71:

kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....

nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????

nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....

muhatcım sen nasılsın?????
canim iyi gidiyor ben yatiyorum vee cook sikildiiim ama bebis askina yatiyorumbide boyle deneyelim dedik hayirlisi olsun insallah,embrion nasildi?? canim benim 5 yumos cikti bitane dollendi onuda transfer ettiler,gerci iki olsa bile kanunen tek transfer oluyor..utrogestan diye bi hap.vajinal yoldan aliyorum,sen igne olucaksin galiba...hayirlisi ile bu sefet kavusuruz bebeyimize insallah...benim test gunude 16 subat canim insallah iki gun arayla ucarizhavalara
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.birisi bahardı sanırım.canım hikayene biraz göz attım.Allah seninde gönlüne göre versin inş.merseray senin de yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.Rabbim bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.bebiş bekleyen arkadaşlarım umarım herşey ylundadır.esmacvs seninde 3.doktora gitme ihtimalin vardı.inş.herşey istediğin gibi olur ve yoluna girer.ayşecim seninde bu gün kontrolün varmış.hayırlı haberlerle gelirsin inş.veeeeeeeee tedavide olan arkadaşlarım dularımdasınız sizlerde.inş.bu ay kutlucaz bebiş haberlerini.vck eşinle olan tatsızlığı fazla uzatma canım.çünkü bundan yine en çok etkilenen sen oluyosun.erkekler bazen çocuk gibidirler.idare etmek garekir.muhat sana gelince çooooooooook yoğunsun sanırım.neyse :9:sanada iyi çalışmalar canım.bu ay senide hamile listesinde görürüz inş.ve ve ve isim isim yazamasamda hepinize sevgilerimi gönderiyorum:71:kucak dolusu çiçekler hepinize.................................

cook sagool guzel dileklerin icin valla cok pozitif bir enerji aldim yazindan

iyki doğduuuuuuuuuuuuuuuuun canım.bilmiyordum şimdi öğrendim.candan abla böyle güzel sürprizlerde yapar zor anında imdadına da yetişir.ne güzel senin adına çok sevindim canım.hergünün böyle güzel olsun.daha da güzel olsun inş.ve bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlarsın inş.canım.seni öpüyorum:54::54::54::71:

iyiki dogduun insallah sagikli,ve bebekli bir aile ile nice yillara bol bol bebek yap insalahh

Merhaba

Baharcığım, okudum yazdıklarını...

Yok yok, bazen öyle "an"lar vardır ki; birşeyler söylemek çok zor gelir...

Bu zorluk, kelimelerin kifayetsizliğindendir sadece aslında, yetemeyeşindendir bir takım şeyleri anlatmaya...

Müsaade edersen, ben teşekkürümü daha sonra edebilirmiyim yazdıklarına ve o güzel yüreğine ve bana verdiğin değere...

Ayrıca; hepinize ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı sunuyorum...

En kısa sürede daha uzun yazarım kısmetse... (Not: İlk defa dualarımı bu kadar geciktirdim ve henüz okuyamadım daha, şimdilik bilginize)

Hayırlı geceler diliyorum herkese...

Sevgimle

kızlar bilğ. biraz arızalı geç yazabilirim. sönmez güzel haber beklyoruz.nekadarzor bu ara pek bi neşelisin rabbim bozmasın inşaallah:)

amiiiiin insallah mevet haklisin bu ara boyle bende bilmiyorum niye,yatmaktan sikildigim icin olabilirmi??bilmiyorum....ama bebisim tutmazsa cook buyuk uzuntu yasiycami biliyorum...insallah uzulmem insallah hamis olurum ya Rabbim guzel kullarinin hatrina hepimize saglikli bebekler ver amiiin...muhatcim calismalar nasil,bu calismanin sonucu ne zaman ogrenebiliriz???//hiii hii

doğru söylüyorsun canım evde olana iş güzel işte olana ev güzel ama bu ara acaip gerginim işten çıkmak istiyorum belki de depresyona girdim yataktan hiç çıkasım yok :14:
Depresyon hali her an hepimizde olabiliyor geçer inşllh bu içindeki sıkıntı :16:
selam kızlar nasılsınız:16::16:3gündür topiğe giremedim .yoğundum birazda moralim bozuktu.biliyorsunuz pazar günü doğum günümdü eşimin doğum gününü kutlamamıştık benimkiyle birlikte kutlama planı yapmıştık.neyse sabah kahvaltı yapmadan önce eşim annesinin yanına çıktı sonra eve geldi birsürü laf çık anneme yardım et temizlik yap şunu yap bunu yap birsürü laf saydı .yok yapmazsam bana hakkını helal etmezmiş yok ben annesine gitmezsem oda benim aileme gelmezmiş birsürü laf saydı bende hiç kendimi bile savunmadım aldım çantamı abim beni annemin evine götürdü orda ailem ve sevdiklerim en doğrusu beni sevenlerle kanımdan canımdan ailemle doğum günümü kutladım.2 gün annemlerde kaldım dün misafirlerim gelecek diye eve geldim sonra eşim geldi elinde 2 tane pasta ama hiç içten değildi üzerine bile iyiki doğdun R....... diye yazdırmış sanki çocuğum ben ondan ne pasta nede başka birşey istemiyordum istediğim tek şey sevgi ve saygıydı.daha sonra pastayı olduğu gibi buzdolabına koydum getir keselim diyor bende kesmek istemediğimi söyledim ve gittim yattım.kızlar sizce çok mu tavır yaptım yoksa davamda haklımıydım söyleyin lütfen .
A.s canım ahklı olabilirisn biz bayanlar daha hassas oluyoruz.Bak bugün benim doğumgünümdü ama yarın kayınvaldemler gelicekmiş bize eşimde onlarlada kutlarız dedi tamam dedim.Bazı konularda idare eden taraf biz oluyoruz.Yani bu akşamda eşim arkadaşlarıyla çig köfte yaptılar eşlerle birlikte geldi herkez.Yani bende darılsam darılırım şimdi neden bu akşam kutlamadık diye ama bana illa bişeyler alıp yapacağını biliyorum aylığını alınca gönlümü alır bundan eminim.Oyüzden boşver şu ölümlü dünyada kalp kırmaya değmiyor.Tepkini belli et tabiki ama daha fazlada uzatıp kırılmayın barışın.bu arada iyiki doğdun nice mutlu yıllar:16::54:
Anlıyorum canım seni olsun tatilinde yaparsın temizliğini,bende işe başlasamda işte olsam :1:

saol canım Allah razı olsun bakalım kısmet artık...inşaallah rabbim sana da bana da isteyen herkese gönlünün muradını verir canım...

doktıorların kusura bakmasınlar ama öncelikli amacının hasta olduğunu düşünmüyorum tüm kadın doğumculara gittim sadece 1 tanesinin hastayı önemsediğini destek olduğunu gördüm gerisi para peşinde,Rabbim insanlığı öncelik olan doktorlarla karşılaştırsın inşaallah ...

bende çalışıyorum okul açılacak diyr strese girdim:):)olsun çalışmakta güzel her şeyin hayırlısı canım...

biliyor musun canım?erkekler meseleyi uzatmayı sevmezler bizde uzatmamamyı:):)ama uzadıkça sorunlar çoğalıyor bence nacizane fikrim gerginliğin geçtiği bir anda rahatsız olduğun durumu dile getirmen sonra her şey tatlıya bağlanır zaten.bu arada Allah hayırlı uzun ömürler versin nice yıllara canım...
Sendende Allah razı olsun canım inşallah:16:
Ben döndüüümmmm :3: :3: :3: :3: :3:

İnşaallah keyifler yerindedir ve güzel haberler vardır :23: :23:
Hoşgeldinn :3:
nasılsınız
bugun dr kontrolum var randevu 8.30 dıye 7.30da kalktık eşimle hazırlandık kartıma baktım randevu saatım 15.30 yazıyo:1::1::1::1::1::1::1:
benım yuzumden ısıne gec gııttı
kıyamam eşim ise gıttı erken gelecek oyle hastahaneye gıdıcez
Hayırlı haberler olsun canım:3:
kızlar günaydın
ayşecim hayırlı haberlerle gel canım heyecandan randevu saatleride karıştı herhalde:1::1:
bende dün dr.gidicem demiştim ya gittim muayenemi oldum haftaya tekrar gidicem rahim kalınlığıma falan bakılacak sanırım başlıyorum tedaviye rabbim hayırlı eylesin haftaya dahada netleşir ama kızlar sanki içime dr. çıkınca kızım olacakmış gibi doğdu
Canım kısa sürede meleğine kavuşman dileğiyle:16::49:
selam kızlar nasılsınız:54::54::54:
A.s iyiyim sen nasılsın keyfin nasıl:34:
inancımıız da olmasa naparız bilmiyorum hepimize dua ediyorum inş eşimi ikna edemiyorum ya inş onda bişey çıkmaz siz daha önce yaptırdınız mı can tüp bebek kusura bakma soruyorum ama ne kadar okusakta bazı şeyleri zor kabulleniyoruz eşim ya spermler karışırsa dio komik ya ikna aşamasındayım :P uzaktan bi tanıdık varda tam soramadım ama rahatsızlığını onlarda tüp bebekle ikiz bebekleri oldu bu kızın anneside tüp falan denilince kızım patlıycakmı patlarmı falan die panik yapmış ama çook komiğime gitti ya daha bu tedaviye alışık değil halkımız bende söylemeyi düşünmüyorum ama benim kocamın ağzını bantlamam gerekicek heralde :PP kayınvalide elti sorarda direk der artık:P bi umut almıştım içinde sap saman ne ararsan var kürde açtım içini belki insanlar inanıo bu kürlere piskoloji rahatladığı için hamile kalıyorlar bilmiyorum artık 300 verdim bide aktardan macun falan alayım değilmi
Canım eşin çocuk istiyorsa sen nasıl katlanıyorsan onunda katlanması lazım bazı şeylere.Kimse için kolay değil herşey zamanında yarın birgün pişmanlık duymasın.Umarım ikna olur:31:
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
Teşkler sen nasılsın?:3:
kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....

nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????

nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....

Hoşgeldin Allah yardım etsin ve inşallh güzel haberle dönersin:16:
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.birisi bahardı sanırım.canım hikayene biraz göz attım.Allah seninde gönlüne göre versin inş.merseray senin de yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.Rabbim bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.bebiş bekleyen arkadaşlarım umarım herşey ylundadır.esmacvs seninde 3.doktora gitme ihtimalin vardı.inş.herşey istediğin gibi olur ve yoluna girer.ayşecim seninde bu gün kontrolün varmış.hayırlı haberlerle gelirsin inş.veeeeeeeee tedavide olan arkadaşlarım dularımdasınız sizlerde.inş.bu ay kutlucaz bebiş haberlerini.vck eşinle olan tatsızlığı fazla uzatma canım.çünkü bundan yine en çok etkilenen sen oluyosun.erkekler bazen çocuk gibidirler.idare etmek garekir.muhat sana gelince çooooooooook yoğunsun sanırım.neyse :9:sanada iyi çalışmalar canım.bu ay senide hamile listesinde görürüz inş.ve ve ve isim isim yazamasamda hepinize sevgilerimi gönderiyorum:71:kucak dolusu çiçekler hepinize.................................

Canım çok teşekkür ederim.Haklısın canım nerden bileceksin:1:Ben kimseye demedim Candan abla tesadüfen burçlarla ilgili bir konu konuşurken görmüş doğum günü tarihimi ve sağolsun süpriz hazırlamış bana:1:Allah razı olsun teşekkür ederim aminn inşllh hepimiz kutlarız bebeklerimizle bende öptüm canım:54::16::29:

iyiki dogduun insallah sagikli,ve bebekli bir aile ile nice yillara bol bol bebek yap insalahh
Çok teşekkür ederim canım hepimiz kutlayalım bebeklerimizle inşallah:16::49:
Merhaba

Baharcığım, okudum yazdıklarını...

Yok yok, bazen öyle "an"lar vardır ki; birşeyler söylemek çok zor gelir...

Bu zorluk, kelimelerin kifayetsizliğindendir sadece aslında, yetemeyeşindendir bir takım şeyleri anlatmaya...

Müsaade edersen, ben teşekkürümü daha sonra edebilirmiyim yazdıklarına ve o güzel yüreğine ve bana verdiğin değere...

Ayrıca; hepinize ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı sunuyorum...

En kısa sürede daha uzun yazarım kısmetse... (Not: İlk defa dualarımı bu kadar geciktirdim ve henüz okuyamadım daha, şimdilik bilginize)

Hayırlı geceler diliyorum herkese...

Sevgimle

Candan ablacığım kalbindekilerin ne olduğunu hissetmem yeterli benim için.:16:Bende teşekkür ederim çok sağol:16::54:

Bu arada beni pro üye yaptırdığın içinde ayrıca teşekkür ederim ben bugün kk yı açtığımda sitenin böyle bir şey yapmış oldunu düşündüm çünkü ne olduğunu bilmiyordum bile:1:Çok düşüncelisin çok teşekkür ederim:16::54:

hoşgeldiiiiiiiin.umarım tatil iyi geçmiştir.bol güneşli bol bebişli........moraller nasıl bakalım?daha güzel günler seninle olsun canım.

hosgeldin canim benim...keyifler iyi benim transferim oldu yatiyorum test gunu bekliyorum...senin tatil nasi gecti canim dinlendinmi barii.....tatilede gidermiss de donermis..insallah 2 gidip 3 gelmisindirde haberin bile yokturda birden hamis oldugunu ogrenirsinde supriz olur iiiiinnnnnsssssaaaaallllllllllhhhhhhhhh

Hoşbuldum canım :16: Hadi hayırlısı kuzum,inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz bu ay :49: :49:

Hamdolsun tatilim çok güzeldi,çok eğlendik :nazar: İnşaallah canım benim inşaallah,hep dua ettim bol bol,takdir Rabbimin;inşaallah bu sefer olur hayırlısı ile :49:

Hoşgeldin canım özlettin kendini

Bende özledim kiii :17: :38: :38:

Hadi inşaallah hayırlısı canım,Allahın izniyle bu ay seninde güzel haberlerini alalım,çifter çifter gelsin yeğenlerimiz inşaallah hayırlısıyla :49: :49: :49:

Hoşbuldum Baharcım,Rabbim sana hayırlı ömürler versin;bu seneki yaşının en güzel hediyesi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun :49: :49:

Rabbim eşin ve çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin,iki cihanda da mesut eylesin :16: :16:

Bu arada ben arkadaşların adına dualarımın hepsini okudum Allah kabul eder inşallah.İyigeceler hepinize Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle:16::3:

Hoşbuldum canım :16: Hadi hayırlısı kuzum,inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz bu ay :49: :49:

Hamdolsun tatilim çok güzeldi,çok eğlendik :nazar: İnşaallah canım benim inşaallah,hep dua ettim bol bol,takdir Rabbimin;inşaallah bu sefer olur hayırlısı ile :49:

Bende özledim kiii :17: :38: :38:

Hadi inşaallah hayırlısı canım,Allahın izniyle bu ay seninde güzel haberlerini alalım,çifter çifter gelsin yeğenlerimiz inşaallah hayırlısıyla :49: :49: :49:

Hoşbuldum Baharcım,Rabbim sana hayırlı ömürler versin;bu seneki yaşının en güzel hediyesi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun :49: :49:

Rabbim eşin ve çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin,iki cihanda da mesut eylesin :16: :16:

Canım Allah razı olsun aminnn inşallah senide.Allah seninde o güzel gönlündeki niyetleri kabul etsin inşallah:16::54:

hoşgeldiiiiiiiin.umarım tatil iyi geçmiştir.bol güneşli bol bebişli........moraller nasıl bakalım?daha güzel günler seninle olsun canım.

Hoşbuldum canım benim :16: Hamdolsun Seyyancım,çok güzel geçti,kocişle başbaşa tatil yaptık sonra aileleri ziyaret edip gönüllerini aldık,kociş benden önce döndü;bende dün akşam döndüm.Allaha şükür çok iyiyim,inşaallah meleğimde benimledir :49:

Sizler nasılsınız,bazı arkadaşlarımız tedaviye başlamış;inanın sizleri böyle umutlu gördükçe o kadar seviniyorum ki :21: :21: Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,bol bebişli bir topik olsun burası :3: :3: :3:

Hoşbuldum canım benim :16: Hamdolsun Seyyancım,çok güzel geçti,kocişle başbaşa tatil yaptık sonra aileleri ziyaret edip gönüllerini aldık,kociş benden önce döndü;bende dün akşam döndüm.Allaha şükür çok iyiyim,inşaallah meleğimde benimledir :49:

Sizler nasılsınız,bazı arkadaşlarımız tedaviye başlamış;inanın sizleri böyle umutlu gördükçe o kadar seviniyorum ki :21: :21: Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,bol bebişli bir topik olsun burası :3: :3: :3:

İnşallah tatil yaramıştır ve bebişinde sizle birliktedir:34::49:Aminnn inşllh hepimiz anne oluruz hayırlısıyla:16:

Canım Allah razı olsun aminnn inşallah senide.Allah seninde o güzel gönlündeki niyetleri kabul etsin inşallah:16::54:

Amin canım benim,çok teşekkür ederim :38:

İnşallah tatil yaramıştır ve bebişinde sizle birliktedir:34::49:Aminnn inşllh hepimiz anne oluruz hayırlısıyla:16:

İnşaallah canım amin,az kaldı Allahın izniyle dualarımız kabul olacak,nur topu gibi sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olacak hepimizin :49: :49: :49:

bizlerde iyiyiz canım çok şükür.heyecanla bekliyoruz işte tedavide olan arkadaşlarımızın sonuçlarını.tabi bu arada topikte çalışmalar hızlandı:6::6::6:o yüzden bol bebişli bir ay olabilir şubat ayı.inşaallahta öyle olur.:49::49::49::49::49:

bizlerde iyiyiz canım çok şükür.heyecanla bekliyoruz işte tedavide olan arkadaşlarımızın sonuçlarını.tabi bu arada topikte çalışmalar hızlandı:6::6::6:o yüzden bol bebişli bir ay olabilir şubat ayı.inşaallahta öyle olur.:49::49::49::49::49:

Rabbimde hepinize daha da iyilik afiyet versin :nazar:

Tam okuyamadım göz gezdirdim,inşaallah arkadaşlarımızın hepsinden güzel haberler alırız,Rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın.Ben inanıyorum,inşaallah hayırlısıyla Rabbim kabul edecek dualarımızı :nazar:

Bi bakmışız hepimiz bu ay hamile kalmışız,çocukların adına da şubat koyarız artık,hatırası olur :37: :52: :52: :52:

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:

Hayırlı geceler canım...İnşaallah sende sabaha günahlarından arınmış ve duaların kabul olmuş olarak uyanırsın,Rabbim gecenizi ve sabahınızı hayırlı kılsın ve aydınlık etsin canım,görüşmek üzere :16: :16:

seni burada görmek güzel.amaaaaaaaaa çıkmak zorundayım yorucu bir gündü.yarın uzun uzun anlatırım.o yüzden şimdi çıkıyorum canım.sanada bir iyi geceler dilemek istedim çevrimiçi görünce.Allaha emanet ol canım benim.

Hayırlı geceler canım...İnşaallah sende sabaha günahlarından arınmış ve duaların kabul olmuş olarak uyanırsın,Rabbim gecenizi ve sabahınızı hayırlı kılsın ve aydınlık etsin canım,görüşmek üzere :16: :16:
ne güzel bir dua,ne güzel bir temenni.inşaallah canım hepimiz yarına tertemiz ve mutlu kalkalım.

Back
X