• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sen ne arıyon burda fıstıkkkkkk
şansıma bilğ.i görümceme götürdü eşim buda arızalı. geçen bi alıntı yaptım 50 dk da yazdım ama yollarken gitti:( o yüzden çok alıntı yapamıyorum.canım hiç mi gelmeyim yawww:)

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.birisi bahardı sanırım.canım hikayene biraz göz attım.Allah seninde gönlüne göre versin inş.merseray senin de yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.Rabbim bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.bebiş bekleyen arkadaşlarım umarım herşey ylundadır.esmacvs seninde 3.doktora gitme ihtimalin vardı.inş.herşey istediğin gibi olur ve yoluna girer.ayşecim seninde bu gün kontrolün varmış.hayırlı haberlerle gelirsin inş.veeeeeeeee tedavide olan arkadaşlarım dularımdasınız sizlerde.inş.bu ay kutlucaz bebiş haberlerini.vck eşinle olan tatsızlığı fazla uzatma canım.çünkü bundan yine en çok etkilenen sen oluyosun.erkekler bazen çocuk gibidirler.idare etmek garekir.muhat sana gelince çooooooooook yoğunsun sanırım.neyse :9:sanada iyi çalışmalar canım.bu ay senide hamile listesinde görürüz inş.ve ve ve isim isim yazamasamda hepinize sevgilerimi gönderiyorum:71:kucak dolusu çiçekler hepinize.................................

dilinize düştüm valla. antikdenizinde ovüsü:) one geziyo burda:S saol canım valla hbu hafta ovusu batı olan olana.aynı gün doğururuz:)
baharcım canım doğum günün kutlu olsun, rabbim gönlündekini hediye etsin.

seni burada görmek güzel.amaaaaaaaaa çıkmak zorundayım yorucu bir gündü.yarın uzun uzun anlatırım.o yüzden şimdi çıkıyorum canım.sanada bir iyi geceler dilemek istedim çevrimiçi görünce.Allaha emanet ol canım benim.

canım geç geldim:( umarım güzel haberler veririsin:) benim de sana bi haberim olacak inşaallah. iyi geceler canım aeo

şansıma bilğ.i görümceme götürdü eşim buda arızalı. geçen bi alıntı yaptım 50 dk da yazdım ama yollarken gitti:( o yüzden çok alıntı yapamıyorum.canım hiç mi gelmeyim yawww:)

dilinize düştüm valla. antikdenizinde ovüsü:) one geziyo burda:S saol canım valla hbu hafta ovusu batı olan olana.aynı gün doğururuz:)

canım çok seviliyosun ondan.kırklarımı karışacak bu gidişle.hepimizin ovusu aynı günlere geldi.hadi hayırlısı bakalım.öptüm canım seni:54::54::54:

canlarım günaydın nasılsınız:16::16::16:
ayşecim nasıl geçti kontrol göremedim yazını
antisocial canım nerelerdesin?
yeterim tedavi nasıl gidiyor?
ne kadar zor iyisindir umarım
eslemliva tatil yaramıştır inşallah canım

kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....

nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????

nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....

muhatcım sen nasılsın?????

inşallah bebişlerin seni hiç bırakmasın kendine çok iyi bak canım bol bol dinlen 18şubatta inşallah çok güzel haberler alıcaz

Kızlarrrrr iyigeceler bugün çok mutlu oldum.Çünkü görüşmek isteyip bir türlü görüşemediğim Candan Ablam bana doğum günü süprizi yaptı:52:Allah razı olsun kendisinden ve oğlundan.O kadar şaşırdımki anlatamam:53:.Ben pkolular topiğinde burçtan konu açılmıştı 10 gün kadar önce.Ve Canım ablam oradaki o küçük ayrıntıyı kaçırmamış.Doğum günümü not almış ve bana süpriz yapmak istemiş.Çok mutlu oldum.O güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim senin için daha bir özenle bakacağım o bitkiye:16:Çok sevindim Candan Ablam ve oğlunu tanıdığıma.Bugün doğum günüm onlarla dahada bir güzel oldu.İyiki Kk var ve iyiki tanıştım seninle.Seyyancığım sana şimdi hak veriyorum canım.İyilik meleği diyorum ben gerçekten ben böyle ince düşünceli birini görmedim.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah.Kızlarrr Candan ablamla güzel muhabbet ettik sonra yolcu ettim eşimin sınıf arkadaşlarıyla çig köfte partisi vardı:1:Oda benim doğum günüme denk geldi oraya gittik:10:.Az önce eve geldim.Ve gelir gelmez.Bu süpriz dolu günden size bahsetmek istedim.Candan Ablacığım ben senin gibi güzel ifade edemeyebilirim yazamıyorum malesef affına sığınıyorum.İçimdeki düşünceleri bazen anlatamıyorum ama kalbimdeki yerin çok başka bunuda bilmeni isterim.İyiki tanıdım seni.Allah dostluğumuzu bozmasın:nazar::16::54:
baharcım doğum gününmüydü mutlu seneler canım candan abla ne güzel bi süpriz yapmış sana
Merhaba

Baharcığım, okudum yazdıklarını...

Yok yok, bazen öyle "an"lar vardır ki; birşeyler söylemek çok zor gelir...

Bu zorluk, kelimelerin kifayetsizliğindendir sadece aslında, yetemeyeşindendir bir takım şeyleri anlatmaya...

Müsaade edersen, ben teşekkürümü daha sonra edebilirmiyim yazdıklarına ve o güzel yüreğine ve bana verdiğin değere...

Ayrıca; hepinize ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı sunuyorum...

En kısa sürede daha uzun yazarım kısmetse... (Not: İlk defa dualarımı bu kadar geciktirdim ve henüz okuyamadım daha, şimdilik bilginize)

Hayırlı geceler diliyorum herkese...

Sevgimle
candan abla özledim senin yazılarını ne kadar düşünceli birisin inşallah en yakın zamanda tanışmak nasib olur.bu arada bende yeni tedaviye başlıyorum

hepinize iyigeceler diliyorum.güzel ve hayırlı rüyalarla uyuyup hayırlı sabahlara uyanın inş.sabah yazımı görenlerede hayırlı ve güzel günler.:119:
hayırlı günler seyyancım

Sağol canım teşekkür ederim.Aminn hepimizin inşallah:16:
canlarım günaydın nasılsınız:16::16::16:
ayşecim nasıl geçti kontrol göremedim yazını
antisocial canım nerelerdesin?
yeterim tedavi nasıl gidiyor?
ne kadar zor iyisindir umarım
eslemliva tatil yaramıştır inşallah canım

inşallah bebişlerin seni hiç bırakmasın kendine çok iyi bak canım bol bol dinlen 18şubatta inşallah çok güzel haberler alıcaz

baharcım doğum gününmüydü mutlu seneler canım candan abla ne güzel bi süpriz yapmış sana

candan abla özledim senin yazılarını ne kadar düşünceli birisin inşallah en yakın zamanda tanışmak nasib olur.bu arada bende yeni tedaviye başlıyorum

hayırlı günler seyyancım

Evet canım doğum günümdü:1: teşekkür ederim:16: sağolsun süpriz yaptı:10:Çok düşünceli gördüğünde dahada seveceğine eminim Candan ablayı:34::16:Tedavinde hayırlı olsun tekrardan:16::49:

Depresyon hali her an hepimizde olabiliyor geçer inşllh bu içindeki sıkıntı :16:

A.s canım ahklı olabilirisn biz bayanlar daha hassas oluyoruz.Bak bugün benim doğumgünümdü ama yarın kayınvaldemler gelicekmiş bize eşimde onlarlada kutlarız dedi tamam dedim.Bazı konularda idare eden taraf biz oluyoruz.Yani bu akşamda eşim arkadaşlarıyla çig köfte yaptılar eşlerle birlikte geldi herkez.Yani bende darılsam darılırım şimdi neden bu akşam kutlamadık diye ama bana illa bişeyler alıp yapacağını biliyorum aylığını alınca gönlümü alır bundan eminim.Oyüzden boşver şu ölümlü dünyada kalp kırmaya değmiyor.Tepkini belli et tabiki ama daha fazlada uzatıp kırılmayın barışın.bu arada iyiki doğdun nice mutlu yıllar:16::54:
Sendende Allah razı olsun canım inşallah:16:

Hoşgeldinn :3:

Hayırlı haberler olsun canım:3:

Canım kısa sürede meleğine kavuşman dileğiyle:16::49:

A.s iyiyim sen nasılsın keyfin nasıl:34:

Canım eşin çocuk istiyorsa sen nasıl katlanıyorsan onunda katlanması lazım bazı şeylere.Kimse için kolay değil herşey zamanında yarın birgün pişmanlık duymasın.Umarım ikna olur:31:

Teşkler sen nasılsın?:3:

Hoşgeldin Allah yardım etsin ve inşallh güzel haberle dönersin:16:

Canım çok teşekkür ederim.Haklısın canım nerden bileceksin:1:Ben kimseye demedim Candan abla tesadüfen burçlarla ilgili bir konu konuşurken görmüş doğum günü tarihimi ve sağolsun süpriz hazırlamış bana:1:Allah razı olsun teşekkür ederim aminn inşllh hepimiz kutlarız bebeklerimizle bende öptüm canım:54::16::29:

SAĞOL CANIMMMMMM :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

zaten ön araştırma yapmadık ...netten ben araştırdım birde eşim birinden duymuş...tesadüff sonuçta allahtan hayırlısı dedik başladık..tedavi başlarında iyii idik sonlara doğru test sonuçlarımı bildiririz diye aramadılar...ben bilidğim gibii iğnelere devam ettim...testi hrsye özellikle gittim tabi sonuç negatif di...telde bunlar biz neden tutmadığı için arıyacaz yada randevu ayarlıcaz...bekledim 2 hafta dönen yok ...ben aradım doktor yurt dışına gittii falan...not al ara dimi...tüp hemşireyle konuştum sonra neden aramadınız ...biz size yine dönücez...ya hep topu başkasına atıyorlar...bişey soruyorum yuvarlama cevap alıyorum...transfer günüü kaç hücreliydi dedim bölünme hızı iyi gibii bir cevap geldi... Transfer sonrası doktor başıma geldi yine tekrar sordum hemşireler bilgilendirecek diyor..verdiği kağıtta hiçbişey yazmıyorr...benim soru havada kaldı standart işleyiş..çok kez düşündüm bir daha arayıp randevu falan mı alsam doktor ne diyecek ...bu seferde eşim ben gitmem diyor adam haklı en azından neden tutmamış diyede merak ediyorum...valla eşimde hepsi aynı diyor yanii kime gitsen başlarda iyii herşey köprüyü geçene kadar...

Slm canım bizlerde iyii olmaya çalışıyoruz...bu ay da dibe vurduk...sen nasılsın...çok fazla görüşemiyoruz haklısın ama bebiş için herşeyy en önemlisi oo bizi habersiz bırakma kendine de çoook iyii bakk....gerisii boşşşşş

günaydın sen nasılsın yasinler ne alemde 2 yasin okudum demiştim bilgin var dimii kaçırmadın gözdenn....şuan hastayım olurda sıkıntı yaşarsanız..yine okuurum..bilgilendirirsen

canım sağollllll teşekür ederin allah razı olsunnnn gönülnden geçerse elbette okuyabilirsin canımmmmm

canım bizde seni özledik nasıl gidiyor hamilelik
benim içimede güzel şeyler doğuyor şubat ayında topiğimizde hep halaylar çekilecek inşallah

sanada günaydın canım başladın iğnelere

kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. Gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi:54::54::54:

707 ya varisi de okudum diğerleni ema arkadaşım okumuştu

evet canım cmrts bu yana kulanıyorummmm

[sıze=3]iyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız :) bizde seni özledik canım[/sıze]

[sıze=3]sana da günaydın canımmm[/sıze]

[sıze=3]paylaşım için allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah[/sıze]

sağol aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Anlıyorum canım seni olsun tatilinde yaparsın temizliğini,bende işe başlasamda işte olsam :1:

merhaba canım nasılsın:3:

Allah kabul etsin:16:

Ne güzel aranızda kuvvetli bir bağ olmuş.hasret gidermişsiniz Allah bozmasın:nazar::16:

Allah yardımcın olsun canım inşllh iyi geçer hsg.Allah bizden yalvarıp dua etmemizi bekliyor canım.Allah o içtenlikle ettiğin duanı kabul eder inşallah:16:

canım tabiki listemize katılabilirsin.Allah yarrdımcın olsun.inşllah rezervelerin azalmaz meleğine kavuşursun.doktormu ssöyledi sana bunları.Allah yardımcınız olsun:16:

Allah yardımcın olsun inşllh iyi geçer:16:
arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...

ALLAH yardımcın olsun canım bendede pko var.bu hastalık genetik tam bir tedavisi yok dediğin gibi kilo verilmesi gerekiyor.ama bir okadarda zor oluyor.Allah bizlerede evlat nasip eder inşallah:16:hayırlısı olsun umarım tedavin olumlu geçer:16::34:

akılları fikirleri para olmuş Allah korkusu olan biri bunu yapmaz:31::19:Allah vicdan versin:20:

Canım benim Allah razı olsun güzel düşüncen için,bebekleri çok seviyorum:16::emir_bebek:

A.s canım sende özlettin kendini nasılsın iyimisin :16::3:

Günaydın :3:

Canım Allah kabul etsin nasılsın hadi hayırlısı olsun umarım iyi geçer görüşmen inşallh:16::34::10:

Canım bende ank.sayım iki tane doktorrum var biri Fırat Ortaç tek geçerim muhteşem bir hocadır diğeride fatih ünv. Yüksel Onaran ancak bi kaç aydı gitmeyi planladığım bi doktor var bide ona görünmek istiyorum Ankara Tüp Bebekte Cem Akarsu çok iyi diolar bi kere de onunla görüşecem doktorlarımın ikisinden de çok çok memnunum heleki yüksel hanım çok iyi motive eder kaçır bir doktor :))) tavsiye ederim

Elifcimmmmm bide Fırat Ortaça yada Cem Akarsuya gitsene çok iyi diyolarrr hatta Yüksel hanıma da olabilir çok memnun kalırsın ewetttt belkide doktorda karşılaşırız ben gelecek aya Cem Akarsuya gitmeyi planlıyorum aynı güne alalım randevumuzu :)))

Canımmm arkadaşın ve senn için toplam da 2 yasin okudum Allah kabul eder inşallah tedaviniz kolay ve sonucu güzel olur inşallahhhhh

Kızlarrrr özledimmmmm sizleri :16::16::16::16: nasılsınız?
Bu arada bahar2142 seni de gelecek hafta listeye eklicem istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin canım aramıza hoşgeldinnn

hayır canım olur mu öyle sen sorunca paylaşmak istedim burda yazmak paylaşmak rahatlatıyor insanı.evet hamdolsun bir melek gönderdi mevlamız dünyadaki kardeşlerini de gönderecek biliyorum sadece sabır hepimiz için.embriyom hiç kalmamıştı iki tanesi 5. Güne gelmişti onlarıda tedavide yerleştirdiler bakalım bundan sonrası ya nasip hayırlıs canım benim.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim...

amin canımmmmm inşaallahh mevlam nasip edecek yeniden hyırlısıyla...

günaydın canımm...

canımm benim çok teşekkür ederim allah razı olsun inşaallah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder allah...

paylaşım için çok teşekkürler canımm..

allah tedavinde güzel sonuçlar almanı nasip etsin canım.yar ve yardımcın olssun...

Bu arada emacımmm ve arkadaşlarr hepinize günaydınn,gönlünüzdeki ömrünüzde olsun inşaallah...

SAĞOLUN KIZLAR ALLA RAZI OLSUNNN
ECRİN SAĞOL

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="width: 528, bgcolor: transparent, colspan: 4"]Dualarımız, REYYAN(EDA), KAYS, KRİZANTEM83, MELEK181, SEYBİLL ve ESMA için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"]08,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NİCK
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET OKUNDU
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET OKUNDU+
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR27
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TONDORA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ORLİC LİSTEDEN ÇIKARTILACAK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]OZAY37BARIŞ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ŞAŞKINANNE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK04
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMACVS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]AYŞE035
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]RAİNSUN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET 4 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MERSERAYY
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]VCK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR2142 LİSTEYE EKLENECEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]Fazladan okumak isteyenler
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NOTLAR:
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]246
ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]4,000 adet enbiya suresinin 89.ayeti,
28,280 adet ya varis
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ecrinnn listeye benide ekleyebilir misinnn

Kızlar günaydınnnnnnnn
ben dün geceden beri hiç iyi değilim sol kasığımda feci bir ağrı var :((( bazen dayanamıyacak şekilde ağrıyo :((( üşüttüm galibaaa
bu arada herkes bu ayı tam gaz değerlendiriryor galibaaa :)))) Allah hepinizin gönlüne göre versin çalışmalarınızın sonucu güzel olur inşallahhh:1::1::1: ben bu ay kocayı bulamadıımdan çalışma yok :1::1::1:
Ayşecim doktora gidecektin nasılmış bebişin ?
ecrinnn listeye benide ekleyebilir misinnn

Canım tabiki de eklerim sürekli takip et ama tamamı bu arada istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin :17::17::17: çok eksiğimiz var ve önümüzdeki listeye de seni ekllicemmm :)))

kızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......

kızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......

ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Son düzenleme:
Merhaba canlarım yine kırmızıları görmüş bulunmaktayım yasinlerimi okuyamadaım ama tesbihlerimi çektim listeye eklerseniz affınıza sığınıyorum bu hafta:14:

Canım inşallah Rabbim sana doğum günü hediyesi yollarr
Nekadarzor canım ikiniz içinde dua ediyorum bol bol Allahım iyi haberler almımızı nasip etsin sizlerdennn:16:

Back
X