ayyy cok karışdııı burdaa orlicccccc çok sevindimmmmmmmmmmmm canımmmm
Canım tebrik ederimmmm Allahın izniyle kucağına da alırsın inşallah listeden de çıkartmıyorum
Canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam Rabbimm bu sefer inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebişini
Canım nolur kötü şeyleri aklından çıkar iyi düşün iyi olsun Rabbim sana mucizeni gönderdi hayırlısıyla
Ay bende çekiyorum aynı derdi canım bizimde apartmanımızda ki duvarlar pek ince gece yan apartmandaki yan dairemizde kayınpederler oturuyor onun horlamasına kadar duyuyorum birde üst komşumun 28yaşında bir oğlu var insan değil yani tövbe tövbe bir spor yapıyor aşağıda ölüyorum sinirden Allahım yardım etsin hepimize
Canım tebrik ederim,hayırlı olsun;senin adına çok sevindim çok...Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin.Sıkıntısız hamilelik hayırlı doğumlar;hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...Dikkat et kendine arkadaşım,kendin içinde bizim içinde bol bol dua et
orliccccccccccccc canım çokkkkk sevindim
değerin çok iyi maşallah canım
ay süper valla tam işi bırakacaktın rabbim gönderdi mucizeni ay canım çok mutlu oldum çok dikkat et kendine
Merhaba
Az önce forumu açtığımda, en son yazılan yorumda "Orlic" arkadaşınızın bebeği olcağını öğrenen başka bir arkadaşının yorumu vardı, başka bir başlıkta...
Hemen açıp okudum ve buraya geçtim paylaşmak için ama görüyorum ki çok geç kalmışım...
Buradan da kendisini tebrik ediyorum...
Bakın, artık listelede maviboncuklarımızın sayısı artıyor, her geçen gün...
Bakalım sıra şimdi kimde ?
Hepinize sıra sıragelecek inşallah boncuklar, hayırlısıyla...
Hayırlı akşamlar hepinize...
Sevgimle
şükür esmacım iyiyim senin için çok sevindim canımEvet cnm sukur iyi gecti.
Sen nasilsin cnm?
ay canım ya çok tatlı olur kedileri bende çok severim.ama aşılı falanmı acaba dikkat etmen gerekir senin.merhametine karşılık Allah sanada merhamet etsin inş.
tedavin hayırlı olsun canım.güzel düşün güzel olacak inş.
canım ben şahin beye ilk defa gittim.çokta memnun kaldım.inş.hayırlı olur daha önce bursa tüp bebek,rentıp ve gürkan hoca yapmıştı tedavilerimi.sanırım bu sefer daha iyi olacak.
evet canım maalesef bana hiç bir araştırma yapılmadı.gittim geldim sadece şimdiye kadar.3 tedavimde 3.gün hüceresini hatırlamıyorum bir tanesinde de5.gün transfer yapıldı.senin de inş.bu son olur canım ya.çok zor ve yıpratıcı oluyor çünkü.hepimizin son olsun ,göbüşler şişsin,kucaklar dolsun
ama olmadı şimdi bak.pozitif düşünecektik hani.herşey güzel olacak canım.içimden bir ses senin için oldu diyor Allahın izniyle inş.
bizde seni özledik ayşecim.hepimiz iyiyiz arada dalgalanmalar yaşasakta birbirimize verdiğimiz güçle çabuk toparlıyoruz.seninde arada iyiy haberlerini okuyoruz.sen ve bebiş iyi olsun da önemli olan o şimdilik sonra bol bol özlem gideririz.
çok sevindim canım hayırlısı olsun inş.Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin.
Senden de Allah razı olsun canımAminn inşallah hepimizin bebeği olurda inşllh kendi bebeklerimize bakarız
Canımm benim çok teşekkür ederimAllah razı olsun Sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım üzüldüm yaİnşallah iyi olmuştur ayağı.Bendede muhabbet kuşu var çok hassas tatlı oluyorlar ya Kedini sevsinler.Bende severim ama uzaktan evde beslemek istemem temizlik yönündenn:18:Eşim bazen derdi ben istemezdim
Canım Allah razı olsun.Seninde en kısa sürede gönlünce olsun bebeğin olsun inşallah
kızlar günaydın. ne olur acil cevap verin. özel tüp bebek merkezlerinin verdiği istirahat raporu kamu kurumlarında geçerli mi? gitmeden kendi yaşadığım şehirde mi rpor almalıyım, yoksa merkez rapor yazabiliyo mu?
canım benim merkez yazmıştı raporumu ama kamuda nasıl olur bilemiyorum
kan testi yapmiyolar canim..ben yurt disinda yasiyorum insafsizlarin eline dustuk bi defa...insalla bebeyim tutunur ama olmazsa daha burda bisey yaptirmam...Allah hidayete erdirsin vicdanlari yok bide yabanciyiz ya hic cekemiyolar iyi olmamizi.....
arkadaşlar bugünlerde benim böle içimm daralıyorr önerebileceğinizz bir dua varmı ..ne yapim sizcee birdee bana böle cesaret gelsinn istiyorumm hayırlısıylaa başlamak istiyorum en azından bir adım atmam lazımmm ama bir türlü cesaret edemiyorum bunun içinnn dee bir duaa varsa...ayrıyeten sabır için bir duaa çok şey istiyorum biliyorum ama çokkkkk duaaaa etmekkk istiyorummmmm çokk sanki bugünlerde tembelleştimm
şaşkınanne
ozay37barış
arkadaşlar uzun zamandır okumuyolar napalım?
bide listeye ekle diyenler var onlar aktif olarak burdalarmı listeye ekliyimmi ?
bahar2142
susnhine06
listeye ekle demişlerdi ama ben yine de sizlere de sorayım dedimm
yeni listeyi hazırlıyorummm ancak eski listeden hala 4 eksiğimiz varrr(((
sendemi ayni dertten muzdaripsin bacim bende yurtdisindayim ama malesef ulkeler farkli ayni olsaydik bulurdum seni ozelde yapiliyor dedigin gibi ama malesef gereksiz cok pahali.....
canim sabir icin asr duasini onerebilirim birde le havle vela kuvvete yi ....
canim gelmeyenleri cikartalim yeni gelenleride listeye takip edelim kac kere giriyorlar veya girmiyorlar ona gore ekleyelim....4 yasini ben okurum canim simdi sen yeni listeyi yayinla istersen.....
kaına şiddet değil kadına hiddet bu:)tmm bidaha olumsuz demiycem bisey....inis cikis oluyor boyle ama sagolun bak iyi oldum...kiiiz muhat sen niye kadina siddet uyguluyosun???kadinada siddete haaaayir.... kadinda siddete haaayiiir
hayırlı günler şekerler
canım ya bende bakıyorum yok ızmırden kımse yasiz benim gıcımamı yapıyosunuz bakim. Daha bi tane bile benim ilden birini bulamadım yaw buluşmak şöyle dursun artık. Amaa kıskanıyorum
evet keske oyle bı ımkanımız olsaydı çok guzel olurdukeşke hepimizin görüşme imkanı olsa hepinizi ayrı ayrı tanımayı çok isterim.olsun belki ortada biryerde buluşuruz kimbilir:116:
canım lısteden cıkar bence ıns bu hafta tamamlayabılırızkızlar listedeki şaşkınanne ve ozay37barış bi kaç haftadır okumuyolar geçen haftalarda şaşkınanne bi girdi okudum dedi ama kaç haftadır listeyi yapyorum yalnızca birkez okudu listeye yeni gelenleri ekliyoruz ama okumuyolar (bazıları) sonra da eksik kalıyo ve listeyi tamamlayamıyoruz sizce napalım öneriniz varmı?
hepinize tek tek sarılasım kucaklayasım var çok teşekkür ederım saolun
allah hepinize yaşatsın bu duyguyu iyiki varsınız iyiki birlikte tek agızdan yükselmiş dualarımız
üzülmeyın umudunuzu kaybetmeyın. Bugun 4 de randevum dualarınızda unumayın ben sizi hiç unutmıcam dualarımda
2 tane okudum kahvalti yapmadim daha bir kahvalti yapayim obur 2sinide okurum dualamayi geciktirirsen sevinirim
canım ben bugun ısteyım duaları aksam bağışlarım ıns
bi önceki özel klinik bizim yetkimiz yok yazamıyoruz demişti. burası da muayene olmuştur diye yazıyoruz dedi hemşireler. onu benim işyerim kabul eder mi bilemedim. garanti olsun diye aile hekimimi aradım, o yazdı saolsun. biliyor zaten tedaviyi. geçen seferde yumurta toplamadan sonra çok rahatsızlanmıştım o zamanda yardımcı olmuştu.
sen napıyorsun durucum?
Hayırlı gunler hepinize nasılsınız..
Rabbım bugunu hayırlı haberler alacağımız bı gun olmasını nasıp etsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?