Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allahım acil şifalar versin ayşecim :))..

krizantem tayininmi çıktı ?

yok canim benim turkiyeye tatile gelmeyi planliyorum mayistada onu yazdim ayseye...

yok bılmıyorum canım nereye bağlı..
ınş gorusebılırız

insallah canim karsiyakada arkadasimiz var belki gelirim izmire eger esim araba kullanmayi kabul ederse :))) edremit balikesire bagli canim izmire yaklasik 3 4 saat mesafesi var

he bu arada esime hastaneyi arattim esime randevuyu vermisler ayin 26 sinda cok sukur ben bu bizim aile hekimini bekleseydim yanmistim daha doktor mektup bile yazmamis gerizekali sinir sey ....

kızlar ben geri kalmışım :))) nerde yaşıyosun sen krizantem ? :)

arkadaşlar yeni haftanın listesi yapıldımı yapıldıysa kaçıncı sayfada.....

melekcim senin icin

anladım canım ıns gelırsınız de gorusmek nasıp olur ..
Randevun ıcınde sevındım
benımde 28 subat ikili tarama testı yapılacak
sanırım senınde 26 sında bakılacak

canim ben ingiltere denen soguk ve yagmurlu bir ulkede yasiyorum dogdugun yer degil doydugun yer ne yapalim kaderde gurbetlikte varmis...

canım hollande değil miydi? acaba hollanda da başkası mı vardı. ben iyce karıştırdım:S

canım şuan 3000 tan okudum. senin ka tane kaldı okunacak? bi yazarsan iyi olur ona göre yardımcı olayım.

sağol canım bütün sayıyı topladım çook şükür allah çeken herkesten razı olsun bizi en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize...başka çekmene gerek yok canım...allah razı olsun teşekkür ederim...

teşekkür edrim canım..sen edremitli falanmısın bende balıkesir hemşeriyiz galiba heeee
evet canim kesinlikle hemseriyiz bende balikesirliyim ama ailem otarafta yasiyor sen merkezdenmisin?

anladım canım ıns gelırsınız de gorusmek nasıp olur ..
Randevun ıcınde sevındım
benımde 28 subat ikili tarama testı yapılacak
sanırım senınde 26 sında bakılacak

sanirim canim zaten seninle beraber doguracagiz heralde yada bir kac gun arayla bana herkes kizin olacak diyor ne ye dayanarak diyorlar ama bilmiyorum sana bisey diyen varmi iyi hos zaten herkesin %50 tahmin hakki var

evet merkezdeyim canım....

hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…