• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Evet canım benim kapanmadan önceki halim şimdi yaşlandım artık:5::50:

Teşekkür ederim şekerim aminnn inşallah darısıda sizlere hemen kaldırayım yoksaaaa:52::1:

simân tanıdık geldi. ahirettendir zannımca. ruh kardeşliği yapmışlığımız var. olmasaydı bulamazdık demi birbirimizi. ayyy çok seviyorum ben burayı.

Teşekkür ederim şekerim aminnn inşallah darısıda sizlere hemen kaldırayım yoksaaaa:52::1:

bu ne güzellik maaşallah la kuvvete illa billa.eeeeeeeeeeee bursalılar güzel olurlar:9::9:

simân tanıdık geldi. ahirettendir zannımca. ruh kardeşliği yapmışlığımız var. olmasaydı bulamazdık demi birbirimizi. ayyy çok seviyorum ben burayı.

ders çalışmayacan mı sen?kim girecek senin yerine sınava bakıyim.senide çok merak ediyorum.yarın topikte bende varken koy resmini.çatlatma beni:95:

Muhatımın dediği gibi ne güzel gözlerin var maşallahhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:Allah sahibine bağışlasın şekerimmm

Hepinize haırlı geceler.Allaha emanet olun.Bütün güzellikler sizinle olsun.:119:

şimdilikkk hoşcakalımmm arkadaşlar sabah uyanamıyorumm malesef o yüzden iyisimii uyuyayım ben...kendinize iyi bakınn ALLAHA EMANET OLUNN.. yarin akşam inş güzel haberlerinizi okurumm burdannn şöleee 3 hamile haberi alsakk fena olmaz hanii:)inş inş öpüyorummm sizelrii
Sende Allah'a emanet ol canım iyigeceler öptüm:16::34:
dualarımın hepsini bitirdim...allah kabul etsin..kızlar inşallah allah sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...
Allah kabul etsin aminnn inşllh:16:
hanımlar yarın görüşmek üzere. bahar yarın söz bende avatara resmimi koycam:D aeo.
bursalılar özellikle görsün beni rüyasında elimde oklava, terlik vb eşyalarla birlikte. eeee taa bursaya eli boş gidilmez demi:D:D:D:D:D
Tamam canım bekliyorum ne o bize özel oklavalı pozlarmı verecen:D:16::12:
Teşekkür ederim canım olabilir benim kanım sıcaktır:1:Bende seviyorum burayı ve sizleri:16::34:
bu ne güzellik maaşallah la kuvvete illa billa.eeeeeeeeeeee bursalılar güzel olurlar:9::9:
Canım şimdi öyle değilim kilo aldım azıcık pko yüzünden:17:O resmimi çok beğenirim ama:16:Teşekkür ederim ayrıca o senin güzelliğin canım eminim sende çok güzelsindir:16::34:
Muhatımın dediği gibi ne güzel gözlerin var maşallahhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:Allah sahibine bağışlasın şekerimmm
Sağol canım benim Allah razı olsun sizleride sahiplerinize bağışlasın:16::34:
Hepinize haırlı geceler.Allaha emanet olun.Bütün güzellikler sizinle olsun.:119:
Hayırlı geceler canım aminn seninlede olsun.

Muhatcığım eski avatarımı bulamıyorum o bebişi çok beğenmiştim ben birazdan onu bulmaya çalışıcam inşllh blurumda eklerim.Ne kadar alışmışım ben o bebekli avatarıma ya:5:

İyigeceler Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle.Bu arada dualarımı okudum bende Allah kabul etsin:16:

iyi geceler kızlar ....maşşallah allah muhabbetinizii bozmasın...ahh güzel bursam bir zamanlar bende oralardaydım...neyse siz kaynatın bir gün bizlerde bir araya geliriiz allahın izniyle...

ayşecim tek taşında hayırlı olsun...görüntüye takılma sanırım kız annenin güzelliğni alırmışş derler...demezselerde ben dedim gitti:1:

tedavideki arkadaşlarım ve yeni başlamak isteyenler...hakkınızda hayırlısı olsun her zaman..inşallah bebişlerinize kavuşursunuz...hiiiçte kolay olmuyor ...

bende hala kocayı ikna etmek için uğraşıyorum hiçbişey zor gelmiyorda bu ividik işler var ya onlar sinirimii zıplatıyor...neyse bunun yarısııda maddiyatt işte ...kendiliğinden gelir inşallahh benim ve herkesin.. artık yoruldum ruhenn çook yıprandım....

yeni gelen arkadaşımız varr hoşgeldin diyorum...pişman olmayacaksınız en güzel bizim topikk:27:

kays cım geçmiş olsun canımkendine dikkat ett...vitamin takviyesine devam...rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş....allahım kaldıramıcağımız acılar göstermesin...grip dediğin geçer gider....ben evden dışar çıkmadığım halde olmuştum...buda nasibimiz:52:

Sorma valla canım,hala umudum var inşaallah bulunur diye....Evde kayboldu çünkü eminim....

Normalde asla üzülmem,kırılan kırılsın,giden mal olsun hiiiiç umrum olmaz.

İlk defa tek taşıma üzüldüm,çok seviyodum çünkü.Ama şimdiki çok güzel,Allah razi olsun kayınvalidemden.

Canım ikisi birden mi kayboldu seninde,hay Allah,üzüldüm,nasip canım inşaallah bulunur,belli mi olur :16:

bende evliliğimin 1 yıl dolmuştu sanırım....alyansımı kaybettim...birde özel yaptırdık..eşimin ki duuryor hatıra diye saklıyorum...o sonradan kendine gümüş aldıı benim zorumla aldık o yüzüğü...kurban bayramında düşürüdm eve dönmüştüm bişey almak için wc ye de gittim... biraz boldu..nerde düşürdüğümden de emin değilim ara ara bulamadık dışarda zaten bulamam yerler çimen yaprakk sonbahardı bide...içim acıdı valla sonra dan başka alyans aldım ama o benim için ilk di..

tek taşda dikiş tutturamadım...ya bol geldii ya sıkılıp değiştirmek istedim her yıl tek taşımı yeniledim...bundada bir bahtszılığım var ama hayırlısı olsun...bu yılda yenilersem 4 olucak :52: allahtan pırlanta değil yoksa kaybederim falan korkudan gider...kesin

eskiden böyle şeyler için çok üzülüürdüm ne bileyim özel günlerde hatırlanmak süprizler yapılsın falan....şimdii bakıyorum kii hiçbişeyin önemi yok bu bebişin geç gelmesi bana çok şey öğretti..

Son düzenleme:
ben geldimmmmm:)))))
nasılsınız arkadaşlar keyifler iyidir umarım..
ben çok büyükkk bir kararsızlık içerisindeyim kızlar yaaa bana bir el atınn zaten her gün kendime düşünecek bişeler buluyorum:((
şimdi ben dün burdaki tüp bebek merkezindeki doktora mail attım korkularmı vs vs vs yazdımda yazdım anlayacagınız..adam beni maille bile rahatlattı hatta transfer işleminden çok korktugumu bile anlattım onada aneztesi verebilirz dedii aşırı korku etkiliomuş aşırı korku olanlara hafif sakinleştirici verebiliyolarmışş..aynı şekilde ben rahim flimdende korkuyorum demiştimm((iyi adam bana sen çocugu nasıl doğuracan dememiş:)))))neyse onun içinde bu adetinizle birlikde gelin 3 boyutlu vajinal ultrasyonla bakalım zaten bi sorun varsa ordan anlayabiliyoruz demiş o zaman gerek kalmıyo filme demiş...neyse bu da rahatlattı beni :))

şimdi eşimin doktoru kaan aydos oda bize mart nisanda tüpe geceriz demişti ama bir yandanda oda mail atmış tedavi düşündüğümüz gibi gidiyor diyee çünkü degerlerimiz arttıı maşallaa:)

eee birde benimm bitmek tükenmek bilmeyen stresimm varrr sabırsızlığımmm takıntımmm bu çoçuk mevzusunun hayatımın odagı haline getirdim maleseff başkada birşey düşünemez oldummm...

sözün kısasııı ben şimdi ne yapsammmmmm başlasam mı tedaviyeee yoksa 2 ay dahamı diişimi sıksammm deli oldummmm sabah beri düşünüyorummm:)))

canm ne diyimki ...ama en onemlisi seni kim daha cok rahatlatim guven vermisse ona git....gerci doktorlarda oyle bi konusuyoki bazen kesin olacak saniyor insan.....benim kayserideki tedavimde doktor cook umut vermisti bide ilk tedavimdi...kesin hamile gelecektim evime ama oda ne kirmizi sok sok sok aylarca atlatamadim..gerci ikinciyide atlatamadim ama ....

ben ya Varislerimi okudum Allah vck ya yardim etsin insallah esinden sperm cikisi olur....vck spermlere bizim supermenlerimiz diyodu..insallah supermenleri ucarak gelsin bol bol

kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin

kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin

canım lütfen üzme kendini bak test gününe çok az kaldı bebişin seninle olabilir yerleşme kanaması olabilir dr. telefon açtınmı bazen bu durumlarda iğne veriyorlar ve yat dinlen canım biliyorum rahat olmak kolay değil seni çok iyi anlıyoruz ama stres bizim baş düşmanımız şimdi derin derin nefes al ve güzel düşün bana bi tanıdığım yüreğini sakın ikiye bölme demişti dualarım seninle Allah yardımcın olsun

MUHATCIM
ben kvc için dün 2000 daha okudum
akşam giremedim, haber vermeye
siz tamamlamişsiniz bu arada
eğer alipta henüz tamamlamayan varsa 2000 eksik okusun
muhatcim, bu arada ben de ankaradayim.:28::28:
birkaç arkadaş daha vardi, bizde ilerde ankara buluşmasi yapabiliriz.
,

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN :16::16::16:2 sattir siteye giremedimmmm açılıncada ilk topiğe daldımmm :1::1::1::1::1:

kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar allah rizasi icin

ama böyl olmsuzlıklar düşünmeee inşş bebişin seninledir ve içinde kök salıyordur o gelen küçük lekelrde mucizeyin sana tutunma işaretidir alahın zini ile güzel haberler vereceksin inşş

canim üzme bu kadar kendini, stres iyi gelmiyor biliyorsun, 4 gün daha sabret nolur, tüm hamileliği boyunca ara ara kanamasi olanlar da var.Allah kimseye dayanamayacaği aci vermez gönlünü ferah tut.

[QUOTE=nekadarzor;2882385)
sen kayserliydin dimi? eşim de kayserili. pinarbaşindan, akrabalari çok orda.

Back
X