- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
sakin mi ben mi.kızım içim içime sığmıyor benimde.işte seni rahatlatmaya çalışıyorum.terzi kendi söküğünü dikemez hesabı...![]()
heeeee uçmuşum ben kuzummm yaw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin mi ben mi.kızım içim içime sığmıyor benimde.işte seni rahatlatmaya çalışıyorum.terzi kendi söküğünü dikemez hesabı...![]()
Haftaya çarşamba kısmet olursa buluşma olsunmu??Seyyancığım sen kaçta uygun olabilirsin ben çarşıya gelsem?Durucuğumda iş çıkışı gelir kent meydanının oraya olabilirmi acabaBu arada Candan ablaylada konuşurum ben
Ne diyorsunuz kızlar 20 sinde karar kılalımmı
![]()
topiğin tümü tez canlı herhalde bende çok sabırsızım![]()
ben heyecanlanınca midem bulanır hemen.hele o tedavinin bekleme aşaması çok sancılı geçer benim.yani sancılı derken psikolojik olarak![]()
Haftaya çarşamba kısmet olursa buluşma olsunmu??Seyyancığım sen kaçta uygun olabilirsin ben çarşıya gelsem?Durucuğumda iş çıkışı gelir kent meydanının oraya olabilirmi acabaBu arada Candan ablaylada konuşurum ben
![]()
kısmetse saatle ilgili bi sorun yoksa sizin için ben gelirim canım
aynen bende öleyim durucummm sabırsızlıkk diz boyuuu baş edemez oldumm artıkk...:))ben bazı şeyleri sabırla istemeyi bilmiyorumm hepp sabırsızz hep sabırsızz o zamanda daha geç oluyorr ..her konuda böle olduuu benimm neyii çok istersem sabredemezsem geç olurrr hepp ama çok şükürrr olurr yanii şimdiyedek oldu hepp geç oldu ama olduu
bende gelem miii![]()
![]()
Gel tabiki beklerizbende gelem miii![]()
canım ben bir şey diyemicem şimdilik eşimle bir konuşmam lazım,saatini.seni ararım ben tatlım tamammı?
ben heyecanlanınca midem bulanır hemen.hele o tedavinin bekleme aşaması çok sancılı geçer benim.yani sancılı derken psikolojik olarak![]()
gelirken urfa acısı getir bari acıyı çok severim.![]()
hanımlar ben çıkıyorum. kps çalışayım. bu ara iyi çözüyorum maaşallah
hayalleriniz kadar güzel rüyalar görün emi cadaloslar( bursalılar görmese de olur)
hanımlar bizim yerimize de hasret giderin. ya birlikte resim çekinip faceye atınsanayüzlerimizi görürüz.
hanımlar ben çıkıyorum. kps çalışayım. bu ara iyi çözüyorum maaşallah
hayalleriniz kadar güzel rüyalar görün emi cadaloslar( bursalılar görmese de olur)
hanımlar bizim yerimize de hasret giderin. ya birlikte resim çekinip faceye atınsanayüzlerimizi görürüz.