• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Haftaya çarşamba kısmet olursa buluşma olsunmu??Seyyancığım sen kaçta uygun olabilirsin ben çarşıya gelsem?Durucuğumda iş çıkışı gelir kent meydanının oraya olabilirmi acaba:1::34::10:Bu arada Candan ablaylada konuşurum ben :34:Ne diyorsunuz kızlar 20 sinde karar kılalımmı:52:

Haftaya çarşamba kısmet olursa buluşma olsunmu??Seyyancığım sen kaçta uygun olabilirsin ben çarşıya gelsem?Durucuğumda iş çıkışı gelir kent meydanının oraya olabilirmi acaba:1::34::10:Bu arada Candan ablaylada konuşurum ben :34:Ne diyorsunuz kızlar 20 sinde karar kılalımmı:52:

kısmetse saatle ilgili bi sorun yoksa sizin için ben gelirim canım

topiğin tümü tez canlı herhalde bende çok sabırsızım :32::32::32:

aynen bende öleyim durucummm sabırsızlıkk diz boyuuu baş edemez oldumm artıkk...:))ben bazı şeyleri sabırla istemeyi bilmiyorumm hepp sabırsızz hep sabırsızz o zamanda daha geç oluyorr ..her konuda böle olduuu benimm neyii çok istersem sabredemezsem geç olurrr hepp ama çok şükürrr olurr yanii şimdiyedek oldu hepp geç oldu ama olduu

ben heyecanlanınca midem bulanır hemen.hele o tedavinin bekleme aşaması çok sancılı geçer benim.yani sancılı derken psikolojik olarak:3::3::3::3:

ben işlemlerden kokuyorummm çok korkağımmm bennn çokkkkkkkk hemen midem bulanır benimde başım ağrır:53::53:

topiğin tümü tez canlı herhalde bende çok sabırsızım :32::32::32:

Al benden de o kadar.Bizim evde en çok konuşulan konu çocuk ve ev:))Sabırsızlık bende de var eşimde bir o kadar sabırlı:18::31::1:Eşime bazen takılıyorum sayıları az ne varki çocuk ev,ev çocuk diyorum:1::9:

bende gelem miii:1::1::1:

aynen bende öleyim durucummm sabırsızlıkk diz boyuuu baş edemez oldumm artıkk...:))ben bazı şeyleri sabırla istemeyi bilmiyorumm hepp sabırsızz hep sabırsızz o zamanda daha geç oluyorr ..her konuda böle olduuu benimm neyii çok istersem sabredemezsem geç olurrr hepp ama çok şükürrr olurr yanii şimdiyedek oldu hepp geç oldu ama olduu

inşallah canım geç olsun hayırlısı olsun bende tedavi niyetine girince yüreğim pır pır oluyor her tedavimde aynı ama ilk miş gibi heyecanlanıyorum

Ohhhh maşallahhh buluşup kaynatın bakalım :)))

hanımlar ben çıkıyorum. kps çalışayım. bu ara iyi çözüyorum maaşallah:D

hayalleriniz kadar güzel rüyalar görün emi cadaloslar( bursalılar görmese de olur:P)
hanımlar bizim yerimize de hasret giderin. ya birlikte resim çekinip faceye atınsana:D yüzlerimizi görürüz.

hayalleriniz kadar güzel rüyalar görün emi cadaloslar( bursalılar görmese de olur:P)
hanımlar bizim yerimize de hasret giderin. ya birlikte resim çekinip faceye atınsana:D yüzlerimizi görürüz.

Allah kolaylık versin.Yaa demek biz görmeyelim hııı öyle olsun bakalım:DBenim facem yok ama avatar resmimi 5 dklığına senin için kendi resmimi ekleyebilirim:1::34:

reyyan hoşgeldin. epeydir seni göremedim. gerçi sabah girmişsin ama karşılaşamıyoruz.umarım iyisindir. şuan ben çıkıyorum. aeo

ya valla o şekilde de görüşebilriz face grup oluşturuluyor ya olmazmı yada özelden herkes adresini yollar

Back
X