hepsi ekli canımmm tek tek saydım tam 7 eksiğimiz varrr :))
Yeni listemiz de hazırrr paylaşılmayı bekliyorrrr
canlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın
sa kızlar nasılsınz bakalım ?
Ecrinnn Allah razı olsun senden, ben çok sık giremiyorum nete, ama her girdiğimde sayfalar acayip ilerlemiş görüyorum Allah muhabbetlerini artırsın burda çok güzel arkadaşlık kurmuş kızlar, sen tek tek bütün sayfaları okuyup herkesi takip edip liste hazırlıyorsun hepimiz üzerinde hakkın var hakkını helal et arkadaşım bu iyiliğinin karşılığını Rabbim boşa çıkarmaz
durucum Allah cızırtını vermesin emi ben güldürdn ya Allah da seni bebeişinle güldürsün inşaallah tai bizide:)))
merhaba canım...sen nasılsın bizler iyi işte ben biraz geç kalkıyorum nasılsa yalnızım diye sonra iş güç falan bitmiyorrnete de takılıyorum yanii zaman akıp gidiyor...bebiş için evde çalışmalara devam ..daha tık yok...sizlerden bekliyoruz...iyi haberler..zaten benim moral asansör gibi bir inip bir çıkıyor..
canım her zaman bakamıyorum ben geldiğimde sizler olmuyorsunuzMerhaba cnm biz iyiyiz sen nasilsin? Sende katil muhabbetimizee.. Karsilasamiyoruz seninle. Rabbim sanada saglik versin saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim
iyiyim canım evet ayşecim görüşemiyoruzamın canım sen nasılsın görusemıyoruz ya
iyiyim canım benim çok şükürEvet kuzum pek karşılaşamıyoruz nasılsın
baharcım üzülme olurmu Rabbim ol desin yeterkiEşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler
canlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın
A.s canım, ben hiç iyi değilim belim ve karnımda çok ağrım var adet olmak üzereyim ayrıca gece ne olduysa heryerim tutulmuş sırtım ve boynum çok fena hiç kıpırdayamıyorum felçli gibiyim Allah esirgesin, insan hasta olmayınca sağlığın kıymetini bilmiyor walla, meğer omurgamız ne kadar değerliymiş yaww
cnm hiic bi fikrim..ben pek anlamiyorum o islerden..baksana bi evlilik takvimim bilene yokkya kızlar size bişey soracam siz bu gülen bebeklri nasıl koyuyorsunz beni sayfamda niye yok ben gülenbebeksizmiyim yani ama ben gülenbebek olmadan nasıl gülen bebek yapacam ama olmuyo ki böle ben üzülüyorum:))) bana gülen bebekin nerden çıktığını nasıl konulduğunu kim öğretck o talhli kim kim beni sevindirecek ve şu saçma sapan yazdıklarıma son verecek:))) eğer öğretmezseniz gerisinide yazarım ona göre:)))
selam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
Kızlar şurayı bir okurmusunuz gülmekten bayıldım ya, özellikle şiiri mutlaka okuyun bayılacaksınız :)
Evet ya, Bende gülen bebek koyamıyorum
sa kızlar nasılsınz bakalım ?
inşallah canım Rabbim herkesin yüzünü güldürsün ben sıfırla yola çıktım umut ediyorum inşallah Rabbim benimde yüzümü güldürür ve isteyen herkesin
canım 16.katta oturuyorum ordan sallasada işe yaramazayyy gulmekten okuyamadim neydi oo yaaa..adetim bitsin hemen silkeleme isine giriyorum kizlar...kacosinde belinde ariza var ama ne yapalim katlanacak...silkettirin kendinizi kizlaar
7 yasinimiz eksikkkkkkkkArkadaşlar Sardunya dan haberiniz varmı 2 haftadır haber yok normalde silmem gerekiyo ama bu hafta listede oda var içim el vermedi silmeye sizce napayım ben yerine okurum onun haftaya kadar da gelemezse çıkartırız listeden benim düşüncem budur bide sunshine06 arkadaş listeye ismi yazılı hatta dua sırası onda ama ortalar da yok onuda siliyorum bu haftaa
SARDUNYA
ORLİC
HAYALOT
SUNSHİNE06
arkadaşlardan haber bekliyorummmmmmm
7 yasinimiz eksikkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?