Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hepsi ekli canımmm tek tek saydım tam 7 eksiğimiz varrr :))
Yeni listemiz de hazırrr paylaşılmayı bekliyorrrr

Ecrinnn Allah razı olsun senden, ben çok sık giremiyorum nete, ama her girdiğimde sayfalar acayip ilerlemiş görüyorum Allah muhabbetlerini artırsın burda çok güzel arkadaşlık kurmuş kızlar, sen tek tek bütün sayfaları okuyup herkesi takip edip liste hazırlıyorsun hepimiz üzerinde hakkın var hakkını helal et arkadaşım bu iyiliğinin karşılığını Rabbim boşa çıkarmaz

seybilcim hayırlı olsun donmuş bebişlerinde üşümüştür artık gitde alıver şunları bizede ii haberler getir emi.... Hz Allah yardımcın olsun....

sa kızlar nasılsınz bakalım ?

A.s canım, ben hiç iyi değilim belim ve karnımda çok ağrım var adet olmak üzereyim ayrıca gece ne olduysa heryerim tutulmuş sırtım ve boynum çok fena hiç kıpırdayamıyorum felçli gibiyim Allah esirgesin, insan hasta olmayınca sağlığın kıymetini bilmiyor walla, meğer omurgamız ne kadar değerliymiş yaww

Allah hepimizden razı olsun hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ben severek yapıyorum öncelikle Ayşeden Allah razı olsun bizi böyle topladı :))))

durucum Allah cızırtını vermesin emi ben güldürdn ya Allah da seni bebeişinle güldürsün inşaallah tai bizide:)))
amin canım

çok şükür bende de aynı iş güç valla canım psikolojimi bende çözemiyorum
Merhaba cnm biz iyiyiz sen nasilsin? Sende katil muhabbetimizee.. Karsilasamiyoruz seninle. Rabbim sanada saglik versin saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim
canım her zaman bakamıyorum ben geldiğimde sizler olmuyorsunuz
amın canım sen nasılsın görusemıyoruz ya
iyiyim canım evet ayşecim görüşemiyoruz
Evet kuzum pek karşılaşamıyoruz nasılsın
iyiyim canım benim çok şükür
Eşimin sonucunu aldık ve hiç şaşırmadık.Sonuç oligosperm.Hayırlısı olsun ne desemde boş kısmet işte.Hepinize hayırlı cumalar görüşmek dileğiyle iyigeceler
baharcım üzülme olurmu Rabbim ol desin yeterki
inşallah güzel olacak hiç stres yapma bol bol dinlen canım moralini yüksek tut şuan sen ve bebişlerin önemli

Son düzenleme:

ay canım geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum geçen hafta bende öleydim... hamileleik şüphen yoksa kas gevşetici çaylardan iç melisa papatya gibi falan yakıda yapıştırabilirsin ben öle yapmıştım çok rahatlatıyo insanı...

ya kızlar size bişey soracam siz bu gülen bebeklri nasıl koyuyorsunz beni sayfamda niye yok ben gülenbebeksizmiyim yani ama ben gülenbebek olmadan nasıl gülen bebek yapacam ama olmuyo ki böle ben üzülüyorum:))) bana gülen bebekin nerden çıktığını nasıl konulduğunu kim öğretck o talhli kim kim beni sevindirecek ve şu saçma sapan yazdıklarıma son verecek:))) eğer öğretmezseniz gerisinide yazarım ona göre:)))

selam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir

cnm hiic bi fikrim..ben pek anlamiyorum o islerden..baksana bi evlilik takvimim bilene yokk
selam kızlar nasılsınızkızlar bende yarın tedavime başlıyorum hayırlısıyla ama kalbim duracak heyecandan şimdiden böyle heyecan yaptım eşim ameliyat olunca kalbim durmasa iyidir

cnm insallah hersey cooook guzel olur.Rabbim ferahlatsin icini biz ne desek bos biliyorum...insallah hayirli olur sonunda bebeyini kucagina alir ve saglikla buyutursun

kızlar güle bebekmi istiyorsunuz Allah iyiliğinizi versin mesaj yazıyorsunuz ya aşağıda ikoncanlar var onların üzerine tıklıyorsunuz mesajınızda çıkıyor.fazla resim istiyorsanız resimlerin en altında fazlası yazıyor ya oraya tıklayın başka resimlerde çıkıyor tıklayın ve gülen resimleriniz mesajda yayınlansın

ayyy gulmekten okuyamadim neydi oo yaaa..adetim bitsin hemen silkeleme isine giriyorum kizlar...kacosinde belinde ariza var ama ne yapalim katlanacak...silkettirin kendinizi kizlaar

7 yasinimiz eksikkkkkkkk

Kızlar 7 yasinimiz eksikkk kaldı okumayan arkadaşlar akşama okuduklarını bildiirirlerse tamamlanır inşallah
Hafta sonu gelemeyiceğim için yeni listeyi hazırladım paylaşıyorum mecburen çnkü pzt ye çok geç olur
Herkese güzel hafta sonlarııı inşallahhh hepimizin duaları kabul olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…