Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hayırlı cumalar kızlar....sanırım adet oluyorummm.....hala olamadım....

muhatcım nasılsın canım?

tam da senin gibiyim canım. hastayım ama olamıyorum:) çok agrım var
canım tefriciye listesinde adın tekrar var. 2 haftadır tamamlayamadıkları için gelmeyenleri çıkarıyordu esma.

ecrincim senin için zor oluyor biliyorum ama mutlaka önemli bir işleri vardır belki arkadaşlarımızın....dualarımızı tamamlarsak bence listeden silme derim bu hafta..belki arkadaşlardan onların durumunu bilen birileri vardır.......ne bileyim insanların ne sıkıntısı var bilemiyoruz ki.....rabbim dert ve sıkıntı vermesinnnn..cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah........

canım tefriciye listesinde adın tekrar var. 2 haftadır tamamlayamadıkları için gelmeyenleri çıkarıyordu esma.

geçmiş olsun canım....kadın olmak zor iş....anne olmak daha da zormuş ne diyeyim rabbim hayırlısını versin hepimize.....
tefriciye listesinde adımı gördüm....okuyorum bugün bitirip yazarım inşallah.....

eeee cennet boştan yere annelerin ayaları altında olmayacak:)
kadın çekiyor tabi.
canım dünyada kadınların günahlarını affettiren 3 şey var. erkeklerinde 2. bunların ilk ikisi ortak 3.sü kadına özgü(yani ayrıcalıklıyız)
1- kabeye gidip hacı olmak
2-namusunu koruyarak helal evlilik yaptıgın ilk gece
3- doğum yapmak.

ecrincim orlic dün güncel listeyi sormuş sanırım isimler için,
mutlaka okuyordur ya da okumuştur listeden çıkarmayalım derim.

anasglıklar aldıkları kanı zaten oraya gönderiyorlar tahlil orda yapılıyor canım pek bişi farketmez ama 3 gün daha bekle derim.

pazartesiye gidecem inşALLAH. bi sıkıntı varsa da tedavi olurum. çünkü şuan normal bişey gibi gelmiyor bana. bitti 1 gün arayla bi daha başladı kanama.şimdi yine bitecek gibi.hayırlısı yaa :/

canlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın

pazartesiye gidecem inşALLAH. bi sıkıntı varsa da tedavi olurum. çünkü şuan normal bişey gibi gelmiyor bana. bitti 1 gün arayla bi daha başladı kanama.şimdi yine bitecek gibi.hayırlısı yaa :/

canım hamileliktendir inşaallah:)

etmez miyiz canım sabah mı olacak işlemin.
gitmeden inna lillah ve inna ileyhi raciun u oku olur mu

önemli değil canım :)) sunshineyi silicem ama ortalar da yokkk zaten 7 tane eksiğimiz kaldı inşallah tamamlanır hemencecikkk :)

canım eksiğimiz 7 den az
emanın mesajlarını okudun mu son listede emanın sevil61 içinokudugu yazılmamış, eger onları da düşersen daha az kalıyo:)

Son düzenleme:
canım eksiğimiz 7 den az
emanın mesajlarını okudun mu son listede emanın sevil61 içinokudugu yazılmamış, eger onları da düşersen daha az kalıyo:)

hepsi ekli canımmm tek tek saydım tam 7 eksiğimiz varrr :))
Yeni listemiz de hazırrr paylaşılmayı bekliyorrrr

Canım hayırlı olsun Allah tutunmayı ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu durumda psikolojik olarak çok rahat ve huzurlu olman gerekiyor, bir de bol bol ananas ve kabak çekirdeği yemeni tavsiye ediyorum, tutunmaya yardımcı

Bende öyleyim ya, acayip ağrım var ama hala adet olamadım dün olmam gereken gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…