Hayırlı cumalar kızlar....sanırım adet oluyorummm.....hala olamadım....
muhatcım nasılsın canım?
Arkadaşlar Sardunya dan haberiniz varmı 2 haftadır haber yok normalde silmem gerekiyo ama bu hafta listede oda var içim el vermedi silmeye sizce napayım ben yerine okurum onun haftaya kadar da gelemezse çıkartırız listeden benim düşüncem budur bide sunshine06 arkadaş listeye ismi yazılı hatta dua sırası onda ama ortalar da yok onuda siliyorum bu haftaa
SARDUNYA
ORLİC
HAYALOT
MELEK181
ESMA
SUNSHİNE06
arkadaşlardan haber bekliyorummmmmmm
tam da senin gibiyim canım. hastayım ama olamıyorum:) çok agrım var
canım tefriciye listesinde adın tekrar var. 2 haftadır tamamlayamadıkları için gelmeyenleri çıkarıyordu esma.
geçmiş olsun canım....kadın olmak zor iş....anne olmak daha da zormuş ne diyeyim rabbim hayırlısını versin hepimize.....
tefriciye listesinde adımı gördüm....okuyorum bugün bitirip yazarım inşallah.....
merhaba kızlar nasılsınız
sık giremıyrum umarım iyisinizdir.
ben iyiyim inşallah 4 martta kontrolum var. onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız inş.
güncel listeyi yayınlayabilirmisiniz rica etsem
bu arada hamile arkadaşlarım 15. haftada ruh bebeğe üflenıyormuş 15 haftaya yaklaşanlar bol bol dua ediniz. hayırlı huyda ahlaklı terbiyeli evlatlarımız olsun iş.
anasglıklar aldıkları kanı zaten oraya gönderiyorlar tahlil orda yapılıyor canım pek bişi farketmez ama 3 gün daha bekle derim.
pazartesiye gidecem inşALLAH. bi sıkıntı varsa da tedavi olurum. çünkü şuan normal bişey gibi gelmiyor bana. bitti 1 gün arayla bi daha başladı kanama.şimdi yine bitecek gibi.hayırlısı yaa :/
canlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın
etmez miyiz canım sabah mı olacak işlemin.
gitmeden inna lillah ve inna ileyhi raciun u oku olur mu
sabah olacak canım '' inna lillah ve inna ileyhi raciun '' sayısı var mı yoksa süreki mi okuyayım
canım hamileliktendir inşaallah:)
ecrincim orlic dün güncel listeyi sormuş sanırım isimler için,
mutlaka okuyordur ya da okumuştur listeden çıkarmayalım derim.
canım orlici listeden çıkartıcam demedim sadece okuduklarını haber vermelerini bekliyorum dedimmm
canım ben yanlış algılamaışımkusura bakma. ama sunshine gelmiyor, bi geldi daha da gelmedi.
önemli değil canım :)) sunshineyi silicem ama ortalar da yokkk zaten 7 tane eksiğimiz kaldı inşallah tamamlanır hemencecikkk :)
canım eksiğimiz 7 den az
emanın mesajlarını okudun mu son listede emanın sevil61 içinokudugu yazılmamış, eger onları da düşersen daha az kalıyo:)
canlarım yarın transfer günü sabah gidicem emriyolar iyiymiş hemşire aradı söyledi duanıza çok ihtiyacım var şu ana kadar her şey iyi ama bundan sonrası daha önemli dualarınızda beni söylemeyi unutmayın
tam da senin gibiyim canım. hastayım ama olamıyorum:) çok agrım var
canım tefriciye listesinde adın tekrar var. 2 haftadır tamamlayamadıkları için gelmeyenleri çıkarıyordu esma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?