Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah en yakın zamanda nasip etsin.. bende1 senem doldu bu ay bakalım rabbim ne zaman nasip edecek

canım nerdesin sabahtan beri arıyorum seni

ayse035=320 tane okudu
orlic==300 tane okudu
burcu81==100 tane okudu
tandora==60 tane okudu
seminay84==60 tane okudu
sebilem==100 tane okudu
aruna ==50 tane okudu
özne_hayat==100 tane okudu
serap_serap==60tane okudu

merve ==100 tane okudu
umutlu==150 tane okuyacak
1410 tane ayet el kürsi dağıtıldı..okumak isteyenler eklenecektr

canım özele msj attım moralimi bozmadım sen varsın en iyi örnek biliyorum evet erken sevinelim istedik öpüyorum seni

=====yasini şerif listemizin son hali

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

antisocial==4 tane okuyacak
moonlight==3 tane okudu
orlic==4 tane okuyacak
bahar27=4 tane okuyacak
sebilem=1 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
ssonmez==yerine1 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu

ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu
ozay37barış==4 tane okudu

yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

=====yasini şerif listemizin son hali

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

antisocial==4 tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
moonlight==4 tane okudu
bahar27=4 tane okudu
sebilem=1 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
ssonmez==yerine1 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu

ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu
ozay37barış==4 tane okudu

yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

canım hadi hayırlı olsun dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle bende 7.tüp bebeği yaptırdım pazar günü 12.günüm olacak inşallah arka arkaya güzel haberler veririz

Canım inşallah hamileyiz diye yazarız pazartesi günü. Rabbim onların cennet kokusunu duymayı bizede nasip eder inşallah.Dua edicem senin içinde. Sende sürekli içinden şu ayeti tekrarla canım benim." Rabbi hebli minessalihin" Rabbim bana salih kullarından bir evlat hibe et" demek. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

allah yardımcın olsun canım.. inş. en yakın zamanında bebeğine kavuşursun..istersen sende dualarımıza katıl sanada yasinler ve ayetel kürsilerle dua edelim..allaha emanet ol

Ayşecim Allah senden razı olsun, diğer arkadaşlara yazdıklarına bakıyorum,hitabet şekline bakıyorum ne kadar temiz yürekli bir insansın.Maşallah gerçekten. Annelik sana çok yakışır eminim.
Bende dualarınıza tabiki de katılmak isterim,kim için ne kadar, ne okumam gerektiğini yazarsan tamamlayınca ben sana dönerim tekrar. Sende Allaha emanet ol inşalah.

Canım şimdiden moralini bozma. Daha bugün perşembe senin normal test günün pazarmış. İdrar testlerinin çıkabilmesi için senin kandaki değerinin yaklaşık 50 falan olması lazım. Yani bu değerinde hergün ikiye katlanarak ilerlediğini düşünürsek pazar günkü kan değerinin 400 çıkması lazımki ilk test için böyle bir rakam henüz duymadım. Özetle idrarda çıkması zor bir ihtimal bu gün için. Sen içini ferah tut inşallah şuraya pzar günü kocaman harflarle HAMİLEYİM diye yazarsın.Rabbim o gün yüzünü güldürsün inşallah.

aramıza hoşgeldin canım..allah razı olsun hakkımda yazdıkların için..annelik hepimize yakısıcak allahın izni ile ..canım yeni listemiz yarın olusucak hem yasini şerif hemde ayet el kürsi okuyoruz .. sen yinede orlic arkadaşımıza katılmak istedğini özel mesajla bildr sağolsun bana bu konuda yardımcı oluyo..görüşmek üzere allaha emanet ol anım

arkadaşlar ben özelden msj atamıyorum dualarınıza katılmak istiyorum. yarınki başlayacak yeni liste için 2 yasin 50 ayetel kürsü okuyabilirim.

kuzum 4 tane ekleyebilirsin benim için allah kabul etsin inşalla

yarın akşama doğru bitiririm Allah izin verirse. 1 tanesini okudum da 2 tane kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…