iyi olmus valla boyle yardımlaşa olursak daha ıyı olcak sankı :)
ben 1 aşılama gecırdım gecen hazıranda olmadı. 2.si içinde start vermedim henüz
bende pko var sadece başka sorunumuz yok beklemedeyız bakalım
2 yıllık evlıyım (1 düşük yaşadım)
cnm özel msj kutun dolu telimde yanımda degil arıyamadım moral bozmak yok tamammı ? 9.ğün biliyosun benimde negatif çıkmıştı erken yaptık testi erken haber alabilirmiyiz diye? beklemeye devam.allahım hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah cnm.
canım nerdesin sabahtan beri arıyorum seni
rabbim bu günü hayırlı mutluluklarla dolu bi gün nasip etsin
canım hadi hayırlı olsun dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle bende 7.tüp bebeği yaptırdım pazar günü 12.günüm olacak inşallah arka arkaya güzel haberler veririz
allah yardımcın olsun canım.. inş. en yakın zamanında bebeğine kavuşursun..istersen sende dualarımıza katıl sanada yasinler ve ayetel kürsilerle dua edelim..allaha emanet ol
canım aslaında pazar günü ama hastane pazaertesi yazdım test tarihini valla benim sonuç alamama gibi bi sorunum varyani korkudan test yaptıramıyorum 1-2 geçiyo bazen hep negatif olunca pazarteside iş başıyım opudan sonra çok rahatsızlanınca rapor verdiler bakalım pazar sanırım öğrenirim bu sabah idrar testi yaptım ama malesef negatif inşallah doğru değildir moralimi bozmuyorum kan testine kadar umut var
Ayşecim Allah senden razı olsun, diğer arkadaşlara yazdıklarına bakıyorum,hitabet şekline bakıyorum ne kadar temiz yürekli bir insansın.Maşallah gerçekten. Annelik sana çok yakışır eminim.
Bende dualarınıza tabiki de katılmak isterim,kim için ne kadar, ne okumam gerektiğini yazarsan tamamlayınca ben sana dönerim tekrar. Sende Allaha emanet ol inşalah.
=====yasini şerif listemizin son hali
tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu
antisocial==4 tane okuyacak
moonlight==3 tane okudu
orlic==4 tane okuyacak
bahar27=4 tane okuyacak
sebilem=1 tane okudu
seminay84===5 tane okudu
saskınanne=3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
ssonmez==yerine2 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu merve02==3 tane okudu
ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu
ozay37barış==4 tane okuyacak
yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak
yarın akşama doğru bitiririm Allah izin verirse. 1 tanesini okudum da 2 tane kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?