Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah en yakın zamanda nasip etsin.. bende1 senem doldu bu ay bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inş.
canlarım yeni liste için bana 4 adet yasin yazarmısınız 50tanede ayetel kürsi
tabıkı aksam üzeri yayınlarız inş.
arkadaşlar ben özelden msj atamıyorum dualarınıza katılmak istiyorum. yarınki başlayacak yeni liste için 2 yasin 50 ayetel kürsü okuyabilirim.

inşallah bi kenara yazdık aksama yayınlarız

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

antisocial==4 tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
moonlight==4 tane okudu
bahar27=4 tane okudu
sebilem=2 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okudu
antikdeniz==4 tane okuyacak

ssonmez==yerine1 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu

ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu
ozay37barış==4 tane okudu

yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

Son düzenleme:
allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

ben adet oldummm bu hafta bana dua vermeyin arkadaşlar adet bitince duaya katılacağım inşş

arkadaşlar yenı lıste için yasın okumak isteyen lütfen bana bildirsin
umutlu-u , yasemınseza , perlaore nin isteklerini aldım haftayakı yasin ve ayetel küürsü için katılım beklıyoruım
yarın ve pazar giremeyecegım topıge listenın son halıyle aksam üzri yayınlarım yenı lısteyı

ben 5 yasin 50 ayetel kürsi alıyorum tatlım

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

orlic==4 tane okudu
moonlight==4 tane okudu
bahar27=4 tane okudu
sebilem=2 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okudu
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu

ynz06==4 tane okuyacak
blowhole==4tane okudu

ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

tandora 3 eksıgımızı okuyacak inş.

Son düzenleme:
tandora==10 tane okudu = 3 tane okuyacak
perlanore==1 tane okudu
orlic==4 tane okuyacak
moonlight==4 tane okudu
bahar27=4 tane okudu
sebilem=2 tane okudu
seminay84===5 tane okudu
saskınanne=3 tane okudu

ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu
burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu
ynz06==4 tane okuyacak
blowhole==4tane okudu
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

yeni liste için isim yazdırmak isteyenler lütfen benimle irtibata geçin mesaj atın

arkadaşlar yeni haftanın listesini yayınlıyorum çogunuz sayıları bildirmediğiniz için tahminen yazdım katılmak istyen ve bu hafta liste içerisinden okuyamayacak arkadaşlarımız lütfen bildirsin. bu hafta bahar 27 ve aruna için okuyoruz inşallah.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin kabul etsin inşallah.hepinizden Allah razı olsun

umutlu-u = 10 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 5 yasin okuyacak
orlic = 10 yasin okuyacak
şaşkınanne = 5 yasin okuyacak
hayalot = 5 yasin okuyacak
sebilem = 5 yasin okuyacak
öznehayat = 5 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 5 yasin okuyacak
ayse035 = 5 yasin okuyacak
bahar27 = 5 yasin okuyacak
redhairedgirl= 2 yasin okuyacak

Son düzenleme:
yeni ayetel kürsü listesi

umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza = 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne = ? okuyacak
hayalot = ? okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat = 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984 = ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
bahar27 = ? okuyacak
redhairedgirl = ? okuyacak

Son düzenleme:
vallahi tam yetiştirdim bitirdim yazmaya giriyordum
canım 5 tane okuyabilirmiyim bilmiyorum çünkü ben meryem suresi de okuyorum daha bugün onu okuyamadım bile ama 3 tane okurum kesin okuyabilirsemde fazlasını yazarım
50 tane de Ayetel Kürs-i okurum
3 de Yasin

tamam gördüm listede bende varım allah kabul eder inşallah bitirince yazarım kızlar bu arada 5 tane yasin okurum 50 tane ayetelkürsi okurum yanlız son gün nezaman ?

Son düzenleme:
tamam gördüm listede bende varım allah kabul eder inşallah bitirince yazarım kızlar bu arada 5 tane yasin okurum 50 tane ayetelkürsi okurum yanlız son gün nezaman ?

haftaya cuma canım

umutlu-u = 10 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 5 yasin okuyacak
orlic = 10 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5 yasin okuyacak
sebilem = 5 yasin okuyacak
öznehayat= 5 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 5 yasin okuyacak
ayse035 = 5 yasin okuyacak
bahar27 = 5 yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak

umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak

Son düzenleme:
''Allahım.Sen beni görürsün ama ben Seni göremem.Senden başka Rabbim yoktur.Elimden tutarak beni doğru yola ilet.Gözüme dalalet perdesi çekerek helak etme!O koruyucu Tevfik ve yardımınla beni muhafaza eyle!
Cömertliğin hakkı için beni kendine yaklaştırmanı ve şükrünü eda etmeyi bana nasip kılmanı ve zikrini bana ilham etmeni niyaz ediyorum.
Ey Allahım!beni yüksek köşklere,ışıkları parlayan güzelliklere,ardı arkası kesilmeyen nurlara,rahmet sahibi Rablerinden gelen izzet ve ikramla yaşayanlar arasına,nesim rüzgarı esen bahçelere kavuştur!
Ey beni aziz eyleyen,kötülüklerden sakındıran,zikket ve hakaretlerden kurtaran,musibet ve afetlerden koruyan Allahım!Beni keder ve üzüntülerden muhafaza eyle!
Ey bilinmezleri bilen,suç ve günahları bağışlayan,kusur ve ayıpları örten,acı ve üzüntüleri içine atan,çaresizlerden sıkıntıyı gideren Allahım!Ey kendisine sığındığım,fazl ü keremine güvendiği,hükmü reddedilmeyen,benim hakkımda yaptığı hiçbir şeyde eksiklik olmayan Allahım!Kıyamet gününü unutmaktan bu yüzden kalbin katılaşmasından azgın nefsin şerrinden ve lanetli şeytanın kandırmasından beni koru!
Ey bizleri kuşatmış olan,sıkıntı ve acılarımızı gideren,mülkü sınırsız olan Allahım!Ey güçsüzlerin sığınağı,tasalı ve kederllilerin dayanağı!Sen ne yüce bir lütufkarsın bize.merhameti bol Rahim'sin.Her türlü ihtiyacımızdan haberdar bir kerem sahibi,elimden tutarak beni doğru yola ilet,gözüme dalalet perdesi çekerek helak etme Ya Rabbi,bana Kur'an'ı yoldaş et!
Ey Celal sahibi ve ey kırık gönülleri üzüntüden kurtarıp saran!"Kün!" fiilinin "Kaf!" ı hürmetine beni koru.Tehlikeler deryasına bein güvende kıl ve o deryadan en hayırlı bir selamet sahiline çıkmayı ihsan eyle.Sensin benim sığınağım.Sıkıntılar ancak Seninle ortadan kalkar.Rahmet olan yağmurun sağanak hali gibi üzerimize rızık yağdır.Her ne kadar günahta aşırı da gitseler alemlerin ümidi yalnız Sensin.
Ey Celal sahibi!Basir ismi şerifin hürmetine düşmanlarımızı sağır,dilsiz,kör ve konuşamaz eyle!
Ey Celal sahibi,ve ey Halim!Senin yardımınla açılacak ilmin sırlarıyla bana ikram lutfeyle!Sırları kesin ve inkişaf etmiş Kur'an-ı Hakim'in nurani ve açık ifadeleriyle beni her türlü korku ve sıkıntıdan kurtar.
Ey geçimimize ve ümetime olan rızıkları indiren,insanları ve hayvanları doyuran,yuvalardaki kuş yavrularını rızkı gönderen,besleyip kanatlandıran Allahım!Sen bütün kusurlardan uzak,münezzeh ve sonsuz ilim sahibisin. ''

Allahım burda bizim için el açan dualar eden tüm kullarının yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla bizler ide sevindir yüzümüze gülümsemeler kalbimize sevinçler nasip eyle Hayırlısıyla Evlat Nasip eyle

Allahım sana sığındım beni kapından boş çevirme Ya Rabbi Amin

slm kızlar bende anca girebildim..bugn bağşlayacağm listede eksik var sanırım ama ben bağışlamayı yapacağım

kızlar malesef hasta oldum..(( bebek hayalleri bir dahaki aya kaldı...adetim genelde 4 gün sürer bittiğinde eksik yasin olursa o zaman okurum olmazsa haftaya olan arkadaşımıza okurum artık

kızlar malesef hasta oldum..(( bebek hayalleri bir dahaki aya kaldı...adetim genelde 4 gün sürer bittiğinde eksik yasin olursa o zaman okurum olmazsa haftaya olan arkadaşımıza okurum artık

üzme kendini tatlım hakkında hayırlısı olsun..eksiklere yardım edersin ya da bi dahaki hafta katılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…